YellowGr Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου (επεξεργασμένο) καλησπερα εχει κανεις να προτεινει καποιον ανιχνευτη καπνου? Ψηλο value for money αν ειναι ευκολο. Επεξ/σία 11 Μαρτίου από YellowGr
great Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου Για σπίτι; Εισαι 24/7 εκεί; Θα εψαχνα κατι που να εχει wifi και ειδοποίησή σε κινητό, αυτο βγαινει καλό https://www.skroutz.gr/s/44579283/Meross-Anichneytis-Kapnou-GS559AHHK.html Για απλό εχω δυο τετοιους (και το αλλο σπιτι ειναι ολο με wifi ανιχνευτες) https://www.skroutz.gr/s/26378716/Sentek-Electronics-Aytonomos-Anichneytis-Kapnou-Mpatarias-9V-SD218.html Εαν εχεις συναγερμό σπιτιού ρωτα την εταιρεια να σου προτεινει καποιους πυ συνδεονται με το κέντρο. Δεν εχει νόημά να βαράει και να μην το ακουει κανείς. Καποια στιγμή πρεπει να καταλαβουμε ολοι οτι δεν πρεπει να υπαρχει σπιτι χωρις ανιχνευτή και πυροσβεστήρες. Απο τις λιγες χωρες που δεν ειναι υποχρεωτικό.
nvel Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 14 λεπτά πριν, great είπε Απο τις λιγες χωρες που δεν ειναι υποχρεωτικό. για νέες κατασκευές είναι υποχρεωτικό, σε πολυκατοικίες εγκαθίσταται κανονικό σύστημα πυρανίχνευσης σύμφωνο με ΕΝ54 Επεξ/σία 11 Μαρτίου από nvel 1
great Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, nvel said: για νέες κατασκευές είναι υποχρεωτικό, σε πολυκατοικίες εγκαθίσταται κανονικό σύστημα πυρανίχνευσης σύμφωνο με ΕΝ54 ναι φυσικα στο κοινόχρηστο. Μπορεί να νοικιαστεί σπίτι χωρίς ανιχνευτή και πυροσβεστήρα μέσα, ναι Σε ενα διαμέρισμά 80τμ πάρτε ενα τουλάχιστον πυροσβεστήρα, κουβέρτα στην κουζίνα εννοείτε. Είμαστε χρόνια πισω σε αυτο το κομμάτι mentality. Επεξ/σία 11 Μαρτίου από great
nvel Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, great είπε ναι φυσικα στο κοινόχρηστο. Μπορεί να νοικιαστεί σπίτι χωρίς ανιχνευτή και πυροσβεστήρα μέσα, ναι και στα διαμερίσματα είναι υποχρεωτική η κάλυψη αλλά μέχρι 3 ορόφους είναι υποχρεωτική η κάλυψη μόνο των υπνοδωματίων και κουζίνας με αυτόνομους ανιχνευτές χωρίς πινάκα πυρανίχνευσης που είναι υποχρεωτικός για 4 ορόφους και πανω. Επεξ/σία 11 Μαρτίου από nvel
teot Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου 3 ώρες πριν, great είπε Καποια στιγμή πρεπει να καταλαβουμε ολοι οτι δεν πρεπει να υπαρχει σπιτι χωρις ανιχνευτή και πυροσβεστήρες. Απο τις λιγες χωρες που δεν ειναι υποχρεωτικό. 2 ώρες πριν, great είπε Είμαστε χρόνια πισω σε αυτο το κομμάτι mentality. Αν και είμαι υπερ και συμφωνώ απόλυτα να υπάρχουν συστήματα πυρανίχνευσης και έχω εδω παρα πολλά χρόνια πυροσβεστήρες στο σπίτι... πυρανιχνευτές δεν έχω ακόμη..... Βλέποντας τον πίνακα που παραθέτεις (αν ειναι ολοκληρωμένος) δεν θα έλεγα οτι ειμαστε απο τις λίγες χώρες που δεν υποχρεωτικοί οι ανιχνευτές καπνού αλλά το αντίθετο .... οτι είναι λίγες οι χώρες που είναι υποχρεωτικοί, μόλις 10 απο τα 27 της ΕΕ και μόλις 11 απο το σύνολο των κρατών της Ευρώπης, αριθμοί πολύ μικροί... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα