Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο κινητό από την πρώτη στιγμή μου παρουσίασε πάρα πολλά προβλήματα. Κάποια λύθηκαν, κάποια έμειναν άλυτα και κάποια προστέθηκαν .

Τώρα άλλο ένα σημαντικό θέμα είναι ότι η λειτουργία flash δεν λειτουργεί σωστά και δεν μου βγάζει καν φωτογραφίες το νύχτα . Δοκίμασα ακόμη και μέσα στην ημέρα με φλας και οι φωτογραφίες ήταν απαίσιες. 

Υπάρχει κάτι που μπορώ να κάνω;

Σας παραθέτω ένα δείγμα φωτογραφίας το οποίο μπορώ να πω ότι είναι το καλύτερο από όσες βγήκαν με την λειτουργία φλας. Οι άλλες ήταν πολύ χειρότερες σε σημείο που δεν διακρίνεις ούτε πρόσωπα! 

Screenshot_2025-03-11-20-24-49-78_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg

Screenshot_2025-03-11-20-25-34-66_99c04817c0de5652397fc8b56c3b3817.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Φοράς θήκη διάφανη; 

Χωρίς φλάς οι φωτογραφίες είναι σωστές;

Δοκίμασες με άλλη εφαρμογή κάμερας;

Επεξ/σία από tasvar
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, tasvar είπε

Φοράς θήκη διάφανη; 

Χωρίς φλάς οι φωτογραφίες είναι σωστές;

Δοκίμασες με άλλη εφαρμογή κάμερας;

Έχω θήκη Wallet και το σημείο της φωτογραφικής είναι ακάλυπτο! 

Χωρίς φλας οι φωτογραφίες είναι εντάξει! 

Κατέβασα κάποιες εφαρμογές με κάμερα ή τύπου gcam και πάλι όταν χρησιμοποιώ φλας έχει το ίδιο αποτέλεσμα! 

Άρα, λογικά κάποιο ελλατωμα υπάρχει στην συσκευή στην λειτουργία φλας ή ας πούμε κάτι έπαθε και χάλασε; Δεν ξέρω τι να πω! 

Επεξ/σία από manana
Δημοσ.
2 ώρες πριν, manana είπε

Έχω θήκη Wallet και το σημείο της φωτογραφικής είναι ακάλυπτο! 

Χωρίς φλας οι φωτογραφίες είναι εντάξει! 

Κατέβασα κάποιες εφαρμογές με κάμερα ή τύπου gcam και πάλι όταν χρησιμοποιώ φλας έχει το ίδιο αποτέλεσμα! 

Άρα, λογικά κάποιο ελλατωμα υπάρχει στην συσκευή στην λειτουργία φλας ή ας πούμε κάτι έπαθε και χάλασε; Δεν ξέρω τι να πω! 

δοκιμασε για αρχη χωρις τη θηκη..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, panatha1369 είπε

δοκιμασε για αρχη χωρις τη θηκη..

Έχω βγάλει και χωρίς την θήκη και κάνει το ίδιο!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, manana είπε

Έχω βγάλει και χωρίς την θήκη και κάνει το ίδιο!

https://community.oneplus.com/thread/1382139

Αν ψάξεις υπάρχουν αναφορές. Δεν έχεις κάποιο γυαλί, ή προστατευτικό στο φακό; (ιδέες ρίχνω).

Επεξ/σία από tasvar
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, tasvar είπε

Οι κάμερές σου εσωτερικά φαίνονται εντάξει; Μήπως έχει πάρει υγρασία;

Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο.

Όπως τις βλέπω φαίνονται οκ! 

Το σκέφτηκα και εγώ αυτό! Όμως αν όντως ήταν αυτή η αιτία το πρόβλημα θα ήταν μόνο στο φλας?.

Λογικά δεν θα μου έβγαζε καμία φωτό ή θα ήταν και αυτές ελαττωματικές; Ο.τι έχω βγάλει χωρίς φλας είμαι μια χαρά! 🤔!

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

είναι λες και έχει ο φακός  προστατευτική μεμβράνη επάνω.

2 ώρες πριν, tasvar είπε

https://community.oneplus.com/thread/1382139

Αν ψάξεις υπάρχουν αναφορές. Δεν έχεις κάποιο γυαλί, ή προστατευτικό στο φακό; (ιδέες ρίχνω).

Είχα βάλει παλιά προστατευτικό, αλλά το αφαίρεσα γιατί δεν με βόλευε! Δεν υπάρχει τίποτα τώρα! 

Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι να έχει περάσει κάποιο υγρό; Πού να επηρέασε μόνο το φλας και όχι το σύνολο της φωτογραφικής;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, manana είπε

Είχα βάλει παλιά προστατευτικό, αλλά το αφαίρεσα γιατί δεν με βόλευε! Δεν υπάρχει τίποτα τώρα! 

Το μόνο που μπορώ να υποθέσω είναι να έχει περάσει κάποιο υγρό; Πού να επηρέασε μόνο το φλας και όχι το σύνολο της φωτογραφικής;

Μηπως έχει μείνει κόλλα απο την μεμβράνη;

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Μηπως έχει μείνει κόλλα απο την μεμβράνη;

Η μεμβράνη δεν είχε τόσο κόλλα. Ίσα ίσα που ξεκουλλουσε πολύ εύκολα και έτσι την αφαίρεσα. Αν όμως συμβαίνει αυτό και έχει εισχωρήσει μέσα αυτό καθαρίζεται με κάποιο τρόπο;

Δημοσ.

Έπρεπε από την πρώτη στιγμή εφόσον υπήρχαν προβλήματα να το πήγαινες πίσω ή να χρησιμοποιούσες το DOA.

Ενδέχεται να έχεις πέσει σε ελαττωματική παρτίδα.

Τώρα εάν μπορείς πήγαινε το στο service.

Δημοσ.
Στις 13/3/2025 στις 1:29 ΜΜ, GATE123 είπε

Έπρεπε από την πρώτη στιγμή εφόσον υπήρχαν προβλήματα να το πήγαινες πίσω ή να χρησιμοποιούσες το DOA.

Ενδέχεται να έχεις πέσει σε ελαττωματική παρτίδα.

Τώρα εάν μπορείς πήγαινε το στο service.

Το είχα στείλει στο service στο πρώτο 5μηνο χρήσης του. Για τα προβλήματα που μου παρουσιάστηκαν αρχικά! Μου το έστειλαν πίσω λέγοντας μου ότι δεν υπάρχει κανέναν πρόβλημα στο κινητό! 🤷

Στο μεταξύ από τότε έχει λυθεί ένα βασικό και έχουν προστεθεί κι άλλα στα ήδη υπάρχοντα ...

Δημοσ.
4 ώρες πριν, manana είπε

Το είχα στείλει στο service στο πρώτο 5μηνο χρήσης του. Για τα προβλήματα που μου παρουσιάστηκαν αρχικά! Μου το έστειλαν πίσω λέγοντας μου ότι δεν υπάρχει κανέναν πρόβλημα στο κινητό! 🤷

Στο μεταξύ από τότε έχει λυθεί ένα βασικό και έχουν προστεθεί κι άλλα στα ήδη υπάρχοντα ...

Τότε στείλε τους mail με τα δείγματα των φωτογραφιών και πες να σου υποδείξουν τί φταίει.

Δημοσ.
Στις 14/3/2025 στις 9:38 ΜΜ, tasvar είπε

Τότε στείλε τους mail με τα δείγματα των φωτογραφιών και πες να σου υποδείξουν τί φταίει.

Εγώ να το κάνω, αυτοί θα απαντήσουν άραγε; 

Μπορεί και να μου πουν να τους το στείλω , ξέρω και εγώ πια; 😢

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...