Pakos3113 Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου Καλησπέρα, Θα ήθελα την βοήθεια σας! Έχω macbook air m1 2020 και εδώ και ένα χρόνο περίπου αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα: Ενώ χρησιμοποιώ το trackpad κάποια στιγμή σταματάει να λέιτουργεί( με ποντίκι λειτουργεί κανονικά) , ενώ όλα τα settings τα εχω τσεκάρει, είναι σαν να σκαλώνει ο υπολογιστής και να κολλάει, τον κλείνω και με το που τον ξαναανοίγω λειτουργεί πάλι. Παράλληλα, πρίν το κάνει, αρχίζει και τρεμοπαίζει το παράθυρο που έχω ανοιχτό ή και κάνει μόνο του αναλλαγές παραθύρων( ενώ δεν πατάω τίποτα) και μετά σταματά να λειτουργέι. Να πώ πως έχω τσεκάρει όλες τις ρυθμίσεις και με αγνόηση επιφάνειας αφής με ποντίκι κτλ , εχω διαγράψει τ ποντίκι( bluetooth) κτλ αλλά συνεχίζω να το παθαίνω μετά απο κάποια ώρα χρήσης.. Να προσθέσω πως έχω κάνει όλα τα updates ενώ έχω δοκιμάσει και επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων.
Pakos3113 Δημοσ. 12 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου Οχι,συνήθως το παθαίνει όταν είναι κρύο. Δλδ με λίγη ώρα χρήσης.
atheatos Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Tοτε κάποιο hardware πρόβλημα. Η υγεία της μπαταρίας πως είναι? Κάνε διάγνωση όπως λένε οι οδηγίες¨ https://support.apple.com/en-us/102550
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα