Eradon Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου Καλησπέρα σε όλους. Ενδιαφέρομαι να ξεκινήσω άμεσα εργασία είτε σε Efood είτε σε Wolt... Ωστόσο έχω διαβάσει διάφορα και δεν ξέρω τι παίζει... Νομίζω πως έχω μπερδευτεί... Φαίνονται πολλές οι περιπτώσεις που υπάρχουν, αλλά και οι παράμετροι που πρέπει να λάβει κάποιος υπόψη πριν προχωρήσει με κάποια από τις διαθέσιμες επιλογές. Να σημειώσω ότι έχω δική μου μηχανή 125cc, είμαι 35 χρονών και οδηγώ από τα 16 μου χρόνια, 50cc, μετά 110 cc και τώρα 125cc. Είμαι από Αθήνα και μένω εδώ και γνωρίζω γενικά τους δρόμους, όπως επίσης και την τρέλα που επικρατεί σε αυτούς... Επιπλέον νοικιάζω σπίτι το οποίο μπορεί να δηλωθεί ως επαγγελματική έδρα αν χρειαστεί. Δεν ξέρω ωστόσο πως να προχωρήσω... Τι επιλογές υπάρχουν και ποια τα χαρακτηριστικά, θετικά και αρνητικά της καθεμίας? Καταρχάς ποιά από τις δύο εταιρείες αξίζει καλύτερα αυτή τη στιγμή (κυρίως από οικονομική άποψη, αλλά και γενικότερα)? Επίσης η efood φαίνεται να παρέχει τη δυνατότητα εργασίας και ως ελευθερος επαγγελματίας, αλλά και ως μισθωτός, ενώ επίσης στην πρώτη περίπτωση (ελεύθερος), φαίνεται να υπάρχουν δύο επιλογές: μία με μπλοκ όπου τα αναλαμβάνεις όλα ο ίδιος (έσοδα, ασφάλεια, φόρους κτλ) και μία με εξαρτημένη εργασία όπου δεν πληρώνεις ο ίδιος φόρο, αλλά σου κρατάνε το 24%. Αυτά έχω καταλάβει στο περίπου ο ίδιος μέχρι τώρα...Δεν ξέρω όμως αν έχω καταλάβει σωστά ωστόσο ή αν τα πράγματα είναι κάπως αλλιώς... Η βοήθειά σας θα είναι πολύ χρήσιμη όχι μόνο για 'μένα, αλλά και για οποιονδήποτε άλλον θέλησει να απασχοληθεί στο μέλλον με το συγκεκριμένο επάγγελμα. Αναμένω "τα φώτα" σας...Ευχαριστώ πολύ!
Petros Electron Δημοσ. 11 Μαρτίου Δημοσ. 11 Μαρτίου (επεξεργασμένο) καλησπέρα, υπάρχει ήδη ενα θέμα(τα) (δεν ξερω αν το(α) ειδες/διάβασες) και εδω https://www.insomnia.gr/search/?q=efood&quick=1&type=forums_topic Επεξ/σία 11 Μαρτίου από Petros Electron
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα