poulinos Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα Just now, andreas-d said: Τώρα με έβαλες σε μπελά, εδώ και ένα μήνα την έπιασε την γυναίκα μου να αλλάξουμε το ψυγείο που έχουμε μάρκας Bosch duo System 203×60 cm το οποίο δουλεύει αρκετά χρόνια τέλεια μέχρι και σήμερα αλλά είναι λευκό και δεν ταιριάζει με το anthrazit χρώμα της κουζίνας, οπότε λέω και εγώ να πάω σε A+ samsung LG σε χρώμα σκούρο, επειδή είμαστε 5μελης οικογένεια και ανοιγοκλείνει συνέχεια θα έχει θέμα με την ψύξη, να τονίσω ότι το Bosch που έχω έχει πολύ δυνατή ψύξη, το καινούργιο δεν θα είναι το ίδιο.. Μήπως να πάω καλύτερα σε B κατηγορία εξάλλου δεν με ενδιαφέρει η κατανάλωση αλλά το αποτέλεσμα πάνω από όλα.. ολοι καταλαβαινουμε οτι για να ειναι κατι α+ πρεπει να καιει ελαχιστο ρευμα κτλ κτλ. ειτε θα πρεπει να ειναι τενχολογικα πολυ μπροστα για να το κανει αυτο ή θα πρεπει να εχει χ τεχνολογιες. πχ καποιοι ελεγαν για τα πλυντηρια οτι πλενουν με λιγο νερο πλεον για να ειναι οικονομικα αλλα κανουν χ ωρα κτλ. μπορει λεω εγω τωρα ενα ψυγειο να ειναι πχ α+ στην κανονικη λειτουργια αλλα αυτο δεν σημαινει οτι το εμποδιζει πχ να υπαρχει κατι σαν chill ,boost mode κτλ. μπορεις βεβαια να διαβασεις και το manual του καθε ψυγειου και να δεις τι λεει για τους χωρους κτλ γιατι πλεον παιζουν και πολλες τεχνολογιες. απο την αλλη σκεψου οτι παντα μπορεις να το βαλεις λιγο πιο χαμηλα και απλα να καιει λιγο παραπανω ρευμα. βεβαια σε ολες τις περιπτωσεις ισχυει οτι να κρατας το ψυγειο οσο γινεται λιγοτερο ανοιχτο.σε στυλ αποφασισε τι θες και μετα ανοιξε το.και οχι ανοιξε το και κοιτα μια ωρα μεσα.για αυτους βγηκαν αυτα που ειναι διαφανη που βλεπεις μεσα τι εχει. για να μην τα ανοιγοκλεινουν καθε 2 λεπτα.
andreas-d Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 7 λεπτά πριν, poulinos είπε βεβαια σε ολες τις περιπτωσεις ισχυει οτι να κρατας το ψυγειο οσο γινεται λιγοτερο ανοιχτο Στα παιδιά εκατό φορές να τους το πεις, απο το ένα αυτί μπαίνει απο το άλλο βγαίνει😅 Σκέφτομαι αυτό.. https://www.otto.de/p/samsung-kuehl-gefrierkombination-rb38c607ab1-203-cm-hoch-59-5-cm-breit-no-frostplus-spacemax-wifi-ai-energy-mode-1794309099/#variationId=1798649545
poulinos Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 minute ago, andreas-d said: Στα παιδιά εκατό φορές να τους το πεις, απο το ένα αυτί μπαίνει απο το άλλο βγαίνει😅 Σκέφτομαι αυτό.. https://www.otto.de/p/samsung-kuehl-gefrierkombination-rb38c607ab1-203-cm-hoch-59-5-cm-breit-no-frostplus-spacemax-wifi-ai-energy-mode-1794309099/#variationId=1798649545 ωραιο.εγω σκεφτομουν στο αντιστοιχο σε lg σειρα thin q.και σιγουρα οπως και εσυ ΟΧΙ σε λευκο χρωμα. και οι 2 εταρειες ειναι πολυ καλες οποτε ειναι παντα ενα διλημμα σε ποια απο τις 2. On 23/09/2025 at 15:34, Amaretos said: Πριν 2 μηνες αλλαξα και εγω ψυγειο, απο bosch ντουλαπα με βρυσακι και παγακια κλπ σε απλο bosch τελικα αχρηστο ειναι για μενα ο παγος και το νερο σε σχεση με τον χωρο που χανεις. Αλλη διαρυθμιση, ολο πανω συντηρηση, και κατω καταψυξη. Φανταστικο δεν ακουγεται και απιθανος χωρος , αν καποιος σκεφτεαι να αλλαξει συντομα. https://www.kotsovolos.gr/household-appliances/fridges/side-by-side-fridges/240617-ψυγ-κτης-bosch-kfn96apea οπως ειπες το βασικο ειναι ο χωρος αλλα και το τι features θελεις.για καποιον ο παγος μπορει να ειναι χρησιμος για καποιοναλλον οχι. 1
andreas-d Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 6 λεπτά πριν, poulinos είπε ωραιο.εγω σκεφτομουν στο αντιστοιχο σε lg σειρα thin q.και σιγουρα οπως και εσυ ΟΧΙ σε λευκο χρωμα. και οι 2 εταρειες ειναι πολυ καλες οποτε ειναι παντα ενα διλημμα σε ποια απο τις 2. Είναι πανομοιοτυπα όλα ρε γαμωτο και σε τιμές και σε χαρακτηριστικά μόνο που η Samsung δίνει 20 χρόνια για το Inverter μοτέρ.. Πιστεύω αυτή την εβδομάδα η την επόμενη να καταλήξω γιατί μετά έρχεται η κομπίνα του Black Friday που φουσκώνουν οι τιμές για να πέσουν..
poulinos Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 minute ago, andreas-d said: Είναι πανομοιοτυπα όλα ρε γαμωτο και σε τιμές και σε χαρακτηριστικά μόνο που η Samsung δίνει 20 χρόνια για το Inverter μοτέρ.. Πιστεύω αυτή την εβδομάδα η την επόμενη να καταλήξω γιατί μετά έρχεται η κομπίνα του Black Friday που φουσκώνουν οι τιμές για να πέσουν.. παλι μπορεις να δεις ποσο παιζουν τωρα και ποσο θα παιζουν μετα.και εγω αυριο θα σημειωσω κατι τιμες και μετα θα δω ποσο θα πεσουν.αν και πιο πολυ θα ηθελα να βγει καμια προσφορα οτι στο ενα προιον το αλλο μιση τιμη κτλ. γιατι ειναι να παρω διαφορα. και το τελος δεν θα χαλασει το μοτερ αλλα καμια πλακετα 😛 1
majunior Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 35 λεπτά πριν, andreas-d είπε Τώρα με έβαλες σε μπελά, εδώ και ένα μήνα την έπιασε την γυναίκα μου να αλλάξουμε το ψυγείο που έχουμε μάρκας Bosch duo System 203×60 cm το οποίο δουλεύει αρκετά χρόνια τέλεια μέχρι και σήμερα αλλά είναι λευκό και δεν ταιριάζει με το anthrazit χρώμα της κουζίνας, οπότε λέω και εγώ να πάω σε A+ samsung LG σε χρώμα σκούρο, επειδή είμαστε 5μελης οικογένεια και ανοιγοκλείνει συνέχεια θα έχει θέμα με την ψύξη, να τονίσω ότι το Bosch που έχω έχει πολύ δυνατή ψύξη, το καινούργιο δεν θα είναι το ίδιο.. Μήπως να πάω καλύτερα σε B κατηγορία εξάλλου δεν με ενδιαφέρει η κατανάλωση αλλά το αποτέλεσμα πάνω από όλα.. Μπορείς να περάσεις μεμβράνη στο λευκό ψυγείο και να το κάνεις ό,τι χρώμα θες. 2
poulinos Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 1 minute ago, majunior said: Μπορείς να περάσεις μεμβράνη στο λευκό ψυγείο και να το κάνεις ό,τι χρώμα θες. η να το γεμισεις μαγνητακια και αυτοκολλητακια οπως βλεπεις πολλες φορες 1
andreas-d Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 3 λεπτά πριν, majunior είπε Μπορείς να περάσεις μεμβράνη στο λευκό ψυγείο και να το κάνεις ό,τι χρώμα θες. Άμα οι γυναίκες αποφασίσουν πάμε πάσο, αλλιώς ύπνο στο σαλόνι😂 8 λεπτά πριν, poulinos είπε και το τελος δεν θα χαλασει το μοτερ αλλα καμια πλακετα 😛 Δεν διάβασα για πλακέτες προβλήματα, μόνο για κατι error Code σε LG συγκεκριμένα, αλλά πάλι εάν δεν είναι μαζικά τα αγνοώ.. Λαχείο είναι.. 1
poulinos Δημοσ. πριν από 1 ώρα Δημοσ. πριν από 1 ώρα 9 minutes ago, andreas-d said: Άμα οι γυναίκες αποφασίσουν πάμε πάσο, αλλιώς ύπνο στο σαλόνι😂 Δεν διάβασα για πλακέτες προβλήματα, μόνο για κατι error Code σε LG συγκεκριμένα, αλλά πάλι εάν δεν είναι μαζικά τα αγνοώ.. Λαχείο είναι.. Ισχυει οτι ειναι λαχειο.το ανεφερα για την πλακετα γενικα.οτι πλεον σε πολλα πραγματα χαλανε οι πλακετες που ειναι ηλεκτρονικα και πολυ πιο ευαισθητες σε αυξομειωσεις ρευματος απο οτι ειναι ενα μοτερ.κατι ξερουν που δινουν παραπανω εγγυηση to error code μπορει να ειναι οτιδηποτε δυστυχως. ενας σταθεροποιητης τασης πολλες φορες ειναι κατι το βασικο γιατι πολλες συσκευες την τρωνε απο το ρευμα 1
andreas-d Δημοσ. πριν από 56 λεπτά Δημοσ. πριν από 56 λεπτά 6 λεπτά πριν, poulinos είπε Ισχυει οτι ειναι λαχειο.το ανεφερα για την πλακετα γενικα.οτι πλεον σε πολλα πραγματα χαλανε οι πλακετες που ειναι ηλεκτρονικα και πολυ πιο ευαισθητες σε αυξομειωσεις ρευματος απο οτι ειναι ενα μοτερ.κατι ξερουν που δινουν παραπανω εγγυηση to error code μπορει να ειναι οτιδηποτε δυστυχως. ενας σταθεροποιητης τασης πολλες φορες ειναι κατι το βασικο γιατι πολλες συσκευες την τρωνε απο το ρευμα Ευτυχώς έχω τριφασικό και γενικά εδω στην Γερμανία έως τώρα δεν έχω δει πτώση τάσης..
poulinos Δημοσ. πριν από 43 λεπτά Δημοσ. πριν από 43 λεπτά 12 minutes ago, andreas-d said: Ευτυχώς έχω τριφασικό και γενικά εδω στην Γερμανία έως τώρα δεν έχω δει πτώση τάσης.. και εδω ελλαδα υπαρχουν καλες περιοχες αλλα και χαλια περιοχες.μπορει καποιος να βαλει πχ επιτηρητη τασης ή αντικεραυνικο στον πινακα 1
andreas-d Δημοσ. πριν από 33 λεπτά Δημοσ. πριν από 33 λεπτά 4 λεπτά πριν, poulinos είπε και εδω ελλαδα υπαρχουν καλες περιοχες αλλα και χαλια περιοχες.μπορει καποιος να βαλει πχ επιτηρητη τασης ή αντικεραυνικο στον πινακα Αντικεραυνικο εχω, επιτηρητη τάσης δεν χρειάζεται πιστεύω. Στο πατρικό μου στην Πάτρα το καλοκαίρι που κατεβαίνω έχει πολλά σκαμπανεβασματα τι ρεύμα ιδιαίτερα το μεσημέρι και βράδυ τρεμοπαίζουν τα φώτα..
poulinos Δημοσ. πριν από 18 λεπτά Δημοσ. πριν από 18 λεπτά 14 minutes ago, andreas-d said: Αντικεραυνικο εχω, επιτηρητη τάσης δεν χρειάζεται πιστεύω. Στο πατρικό μου στην Πάτρα το καλοκαίρι που κατεβαίνω έχει πολλά σκαμπανεβασματα τι ρεύμα ιδιαίτερα το μεσημέρι και βράδυ τρεμοπαίζουν τα φώτα.. και ο επιτηρητης ειναι καλη φαση και δεν ειναι ακριβος.και μπορει να σε γλυτωσει απο πολλα. 1
andreas-d Δημοσ. πριν από 7 λεπτά Δημοσ. πριν από 7 λεπτά 3 λεπτά πριν, poulinos είπε και ο επιτηρητης ειναι καλη φαση και δεν ειναι ακριβος.και μπορει να σε γλυτωσει απο πολλα. Έχει βάλει ο γαμπρός μου πάνω από το δικό μου στην Πάτρα, Όμως στο ισόγειο δικό μου ο πίνακας είναι λίγο στενάχωρος και θέλει διόρθωση για να μπει, Έχει και τον γενικό περιστροφικο που πιάνει χώρο, κάποια στιγμή θα τον διορθώσω, δεν ξέρω όμως τις προδιαγραφές στην Ελλάδα ασφάλειες ρελε κλπ, θέλει c θέλει b στην Γερμανία ηλεκτρολόγος δουλεύω όμως είναι πολύ διαφορετικά.. Ενώ τα εχω όλα τα υλικά..
poulinos Δημοσ. πριν από 1 λεπτό Δημοσ. πριν από 1 λεπτό 3 minutes ago, andreas-d said: Έχει βάλει ο γαμπρός μου πάνω από το δικό μου στην Πάτρα, Όμως στο ισόγειο δικό μου ο πίνακας είναι λίγο στενάχωρος και θέλει διόρθωση για να μπει, Έχει και τον γενικό περιστροφικο που πιάνει χώρο, κάποια στιγμή θα τον διορθώσω, δεν ξέρω όμως τις προδιαγραφές στην Ελλάδα ασφάλειες ρελε κλπ, θέλει c θέλει b στην Γερμανία ηλεκτρολόγος δουλεύω όμως είναι πολύ διαφορετικά.. Ενώ τα εχω όλα τα υλικά.. το τι θελει θα το βρεις .δεν νομιζω να ειναι κατι δυσκολο.αλλο τοσο που εισαι ηδη ηλεκτρολογος. και πλεον ναι καποια πραγματα ειναι λιγο πιο compact. αυτο ειναι απο καινουριο πινακα στην ελλαδα.σιγουρα εσυ μπορεις να καταλαβεις ποιο πολλα απο εμενα. τριφασικο ρευμα.απο πανω ειναι αντικεραυνικο.δεν εχει τελειωσει ο πινακας ακομα.δεν τον εφτιαξα εγω.απλα φενεται το ρελε κτλ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα