Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, poulinos είπε

αν εννοεις διαφορετικο καταψυκτη και διαφορετικο ψυγειο με σκοπο να μην αλλαξει κατι που δουλευει μετα ειναι θεμα χωρου.

Όχι δεν πρότεινα αυτό. Είπα να μην αλλάξει κάτι που δουλεύει για κάτι που *μπορεί* να δουλέψει. Ακόμα και πολλά λεφτά να δώσεις δεν μπορείς πλέον να είσαι σίγουρος για την ποιότητα.

• Απαντ. 93
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Unpopular opinion, αλλά μου αρέσουν τα λευκά ψυγεία και δυσκολεύτηκα πολύ να βρω κάτι της προκοπής όταν χρειάστηκε να αλλάξω καθώς τα μοντέλα όλο και λιγοστεύουν.

για να μην πω για κάποια χρώματα που και αυτά μου αρέσουν.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 1600 είπε

Καλέ μου άνθρωπε! Λίγη προσοχή παραπάνω δε βλάπτει! ειδικά στο δημόσιο λόγο.

Δεν χρησιμοποιούμε πλεον, εδώ και πολλά χρόνια, τέτοιες εκφράσεις....."αράπης στον ασβέστη"...

Είναι...προβληματικές, το λιγότερο. Μπορεί κάπου-κάποτε να γελούσες με κάτι τέτοιο, αλλά όχι πια.

Όχι τίποτε άλλο, αλλά στην γερμανία που ζείς κάτι τέτοιο θεωρείται απαράδεκτο και ρατσιστικό.....άσε που αυτο_υπονομεύεσαι

Που ξέρεις μπορεί να είμαι ρατσιστής😂😂

53 λεπτά πριν, poulinos είπε

η το χαριζεις πχ σε καποιον που εχει αναγκη (φιλο, συγγενη,κτλ)

Ούτε η ανακύκλωση δεν το παίρνει επειδή έχει το φρεον.. το χρειάζομαι 5 άτομα είμαστε..

Δημοσ.
17 minutes ago, andreas-d said:

Ούτε η ανακύκλωση δεν το παίρνει επειδή έχει το φρεον.. το χρειάζομαι 5 άτομα είμαστε..

εδω ελλαδα σιγουρα το παιρνουν πισω καποια καταστηματα και σου δινουν επιταγη (περα απο σκραπ).

αν βεβαια λειτουργει και εχεις χωρο καπου τοτε ναι μπορεις να το εχεις ως spare

1 hour ago, animor said:

Unpopular opinion, αλλά μου αρέσουν τα λευκά ψυγεία και δυσκολεύτηκα πολύ να βρω κάτι της προκοπής όταν χρειάστηκε να αλλάξω καθώς τα μοντέλα όλο και λιγοστεύουν.

για να μην πω για κάποια χρώματα που και αυτά μου αρέσουν.

προσωπικα δεν μου αρεσει καμια συσκευη σε λευκο χρωμα.και τωρα ολα θα ειναι κατι αλλο εκτος απο λευκό.

1 hour ago, majunior said:

Όχι δεν πρότεινα αυτό. Είπα να μην αλλάξει κάτι που δουλεύει για κάτι που *μπορεί* να δουλέψει. Ακόμα και πολλά λεφτά να δώσεις δεν μπορείς πλέον να είσαι σίγουρος για την ποιότητα.

a ok το καταλαβα.δυστυχως ειναι λιγο λοττο αν θα σου βγει πλεον κατι καλο.και η εξτρα εγγυηση δεν ειναι παντα φτηνη.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...