Thessgr Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Τα Remote Desktop, Remote Desktop Connection (πώς μας τα μπέρδεψες έτσι βρε Microsoft) και Terminal Services ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ίδια με τα TeamViewer, RustDesk, Anydesk, VNC κλπ. Καλύπτουν άλλες ανάγκες και δεν είναι για τον πολύ κόσμο. Το άρθρο δεν αφορά όσους νομίζουν ότι έγιναν κομπιουτεράδες επειδή συνδέονται σε ένα άλλο πισι γράφοντας ένα ID και ένα password. 1
SlotKiller Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Αν γινει κατι με το remote desktop connection υπαρχουν καλυτερες εναλλακτικες οπως το thincast RD client 1
tadegr Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 10 ώρες πριν, cpc464 είπε Μάλιστα,δηλαδή το παλιό remote desktop που έμπαινε εξ αποστάσεως το IT στον υπολογιστή του εργαζομένου πάπαλα, ευτυχώς που υπάρχουν εφαρμογές σαν το teamviewer. Κι αυτό ( teamviewer) της μικρομαλάκις ειναι πλέον
gska Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Και κάτι ακόμη, σχετικά με το θέμα του άρθρου. Τα "Remote Desktop" και το "Windows App" που αναφαίρονται, είναι εφαρμογές που εγκαθιστούνται μέσα από το Windows Store. Έχω την εντύπωση ότι σε οικιακή χρήση/περιβάλλον δεν τα χρησιμοποιούν και πολλοί χρήστες, και σε εταιρικό περιβάλλον είμαι σίγουρος κανείς.
evagelos_21 Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου 9 ώρες πριν, driftingcris είπε Most users switching to Linux speedrun (world record 100%). Γενικά για τα windows τα τελευταία χρόνια μιλάω, όχι μόνο για αυτό Καλά ότι ναναι.
kostas-k Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Πολλοί όμως εχουν το RustDesk σαν εναλλακτική, οπότε δεν τους νοιάζει αν είναι σαν RDP ή όχι. Εχώ δουλεύω τις εφαρμογές από Windows Server μέσω RemoteApp αλλά πάλι έχω το RustDesk σαν εναλλακτική. Δεν έχω και την έννοια κάθε φορά μην τυχόν εντοπίσει το AnyDesk, Teamviewer αν το δουλεύω σαν επιχείρηση και κλειδώσει. Υπάρχουν εφαρμογές που μηδενίζουν και αλλάζουν τον αριθμό χρήστη για να το δουλεύεις ξανά αλλά δεν υπάρχει λόγος να μπαίνεις συνέχεια σε αυτή τη διαδικασία όταν με το Rust έχεις ήσυχο κεφάλι σου. Εξάλλου αν το RustDesk το δουλεύεις με δικό σου RustServer και είσαι σε δικό σου VPN, είσαι πιο ασφαλής γιατί δουλεύει τοπικά μόνο, πράγμα που το κάνει για εμένα πολύ καλύτερο από Any ή team
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα