Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ένα αυτοκίνητο διασκευασμένο λόγω αναπηρίας και πήγα να το περάσω ΚΤΕΟ. Μου είπαν ότι η διασκευή πρέπει να αναγράφεται στην άδεια κυκλοφορίας, πράγμα που δεν το γνώριζα. Μου έδωσαν προσωρινό χαρτί για 1 μήνα έτσι ώστε να περαστεί η διασκευή στην άδεια και να ξαναπεράσω ΚΤΕΟ.

Ο εγκαταστάτης/μηχανολόγος μου έχει δώσει χαρτί πιστοποίησης, αλλά μου είχε πει ότι ήταν μόνο για όταν περάσει το αυτοκίνητο ΚΤΕΟ.

Γνωρίζει κάποιος τι ισχύει και ποια είναι η διαδικασίαπου πρέπει να ακολουθήσω?

Δημοσ.

Μάλλον έπεσες σε άσχετο υπάλληλο. Ποτέ κανείς σε κανένα ΚΤΕΟ δεν έχει ασχοληθεί με την διασκευή του οχήματος και δεν χρειάζεται να αναγράφεται τίποτα στην άδεια,παρά μόνο οι κωδικοί που αναγράφονται στο δίπλωμα. Δεν είναι αρμόδιοι, αρμόδια είναι η τροχαία να τσεκάρει αν οι κωδικοί αντιστοιχούν στις διασκευές. Αν δηλαδή ποτέ σε κάποιο σύμπαν γίνει τέτοιος έλεγχος. Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις είναι να πας σε άλλο ΚΤΕΟ.

• Like 1
Δημοσ.
1 minute ago, G.bar said:

Μάλλον έπεσες σε άσχετο υπάλληλο. Ποτέ κανείς σε κανένα ΚΤΕΟ δεν έχει ασχοληθεί με την διασκευή του οχήματος και δεν χρειάζεται να αναγράφεται τίποτα στην άδεια,παρά μόνο οι κωδικοί που αναγράφονται στο δίπλωμα. Δεν είναι αρμόδιοι, αρμόδια είναι η τροχαία να τσεκάρει αν οι κωδικοί αντιστοιχούν στις διασκευές. Αν δηλαδή ποτέ σε κάποιο σύμπαν γίνει τέτοιος έλεγχος. Η διαδικασία που πρέπει να ακολουθήσεις είναι να πας σε άλλο ΚΤΕΟ.

Το σκέφτηκα, αλλά αν πάω σε άλλο ΚΤΕΟ δεν θα φαίνεται ότι στο προηγούμενο μου έδωσαν προσωρινό χαρτί για 30 ημέρες και επανέλεγχο?

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, amorealex είπε

Το σκέφτηκα, αλλά αν πάω σε άλλο ΚΤΕΟ δεν θα φαίνεται ότι στο προηγούμενο μου έδωσαν προσωρινό χαρτί για 30 ημέρες και επανέλεγχο?

Πες τους ότι στο προηγούμενο ΚΤΕΟ ο υπάλληλος έκανε λάθος και σου δημιούργησε πρόβλημα χωρίς λόγο. Σε κανένα διασκευασμένο αυτοκίνητο δεν αναγράφονται οι μετατροπές στην άδεια παρά μόνο οι κωδικοί στο δίπλωμα που είναι άλλου δουλειά να το ελέγξει. Επίσης από που και ως που έχει το ΚΤΕΟ τις γνώσεις για να τσεκάρει πως λειτουργεί η κάθε μετασκευή οχήματος που έχει προτείνει ο ηνίοχος ή η εκάστοτε υπηρεσία. Έχω κι εγώ διασκευασμένο όχημα, έχω περάσει ΚΤΕΟ, και φυσικά γνωρίζω πολύ κόσμο σε παρόμοια κατάσταση και σε κανέναν δεν αναγράφεται τίποτα στην άδεια, ούτε τους έχουν δημιουργήσει πρόβλημα στο ΚΤΕΟ.

• Like 2
Δημοσ.

Πηγαινε σε αλλο κτεο και πες δεν ειχα μαζι μου το χαρτι του ευκατάστατη μηχανολόγου για την διασκευη

Και θα περάσει μια χαρα

Απλα πληρωνεις λιγο παραπάνω τον επανέλεγχο επειδη ειναι απο αλλο κτεο!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...