julypickles Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 4 ώρες πριν, zenwalk23 είπε ποσες κακες συμβουλες μαζεμενες σε ενα thread Εσύ τι προτείνεις;
zenwalk23 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Σιγουρα οχι το να κατεβει πανελληνιες χωρις να εχει διαβασει καθολου μαθηματικα γιατι "δεν συμφερει". 2
tasoe Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 8 hours ago, zenwalk23 said: Σιγουρα οχι το να κατεβει πανελληνιες χωρις να εχει διαβασει καθολου μαθηματικα γιατι "δεν συμφερει". Αστυφυλάκων θέλει να μπει, όχι Αξιωματικών.
Giannismix2001 Δημοσ. 18 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου Στις 16/3/2025 στις 9:24 ΜΜ, marouli821316 είπε Καλημέρα παιδιά και ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας. Από μαθηματικά μέχρι εξισώσεις και με το ζόρι. Απλά αυτό που είπε και ένας φίλος .Δεν νομίζω να με συμφέρει να πάω για πανελλήνιες χωρίς να έχω διαβάσει κάποιο μάθημα.η αστυφυλάκων πάνω κάτω κυμαίνεται γύρω στα 14,800 πάνω κάτω.Αν δεν γράψω μαθηματικά δεν είναι σίγουρο ότι θα περάσω Τα κενά μου είναι γυμνασίου οπότε δεν νομίζω να καλυφθούν μέσα σε ένα χρόνο.
zenwalk23 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Καταρχας, αν δεν εχει αλλαξει κατι απο τοτε που εδινα, ακομα και ενα 10 στα μαθηματικα κανει τη διαφορα σε σχεση με ενα 3-4 λογω βαρυτητας. Σε καθε περιπτωση, κανεις την προσπαθεια σου και γραφεις οσο πιο καλα μπορεις, δεν ειναι μπαμπουλας τα μαθηματικα ουτε οι υπολοιποι γεννηθηκαμε με αυτην την γνωση.
marouli821316 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 2 ώρες πριν, Giannismix2001 είπε Καλημέρα παιδιά και ευχαριστώ πολύ για τις γνώμες σας. Από μαθηματικά μέχρι εξισώσεις και με το ζόρι. Απλά αυτό που είπε και ένας φίλος .Δεν νομίζω να με συμφέρει να πάω για πανελλήνιες χωρίς να έχω διαβάσει κάποιο μάθημα.η αστυφυλάκων πάνω κάτω κυμαίνεται γύρω στα 14,800 πάνω κάτω.Αν δεν γράψω μαθηματικά δεν είναι σίγουρο ότι θα περάσω Τα κενά μου είναι γυμνασίου οπότε δεν νομίζω να καλυφθούν μέσα σε ένα χρόνο. Ε τότε νομίζω είναι ξεκάθαρο προς ποια κατεύθυνση πρέπει να πας... Αλλά γενικά μη τη φοβάσαι τη θεωρητική. Στα Λατινικά είναι όλα γνωστά, οπότε αν τα διαβάσεις θα γράψεις. Οι περισσότεροι εκεί γράφουν πάνω από 18! Έκθεση, πρέπει να ξέρεις καλά τη θεωρία και ύστερα για τα υπόλοιπα δεν απαιτείται ιδιαίτερο διάβασμα, αλλά προσωπική καλλιέργεια και αυτοσχεδιασμό. Αρχαία, εκεί λίγο τα πράγματα πιο δύσκολα, γιατί έχεις το άγνωστο. Εκεί χρειάζεται εμπειρία (επίλυση πολλών κειμένων) και διάβασμα καλό συντακτικό-γραμματική. Ιστορία, χρειάζεται αρκετό διάβασμα/επανάληψη για να σου μείνουν, εκτός κι αν είσαι ιστορικός τύπος και τα περισσότερα τα ξέρεις ήδη. Οπότε γενικώς μπορεί φαινομενικά να είναι μια κατεύθυνση φλου και υποκειμενική, στην πραγματικότητα όμως είναι αρκετά στάνταρ στα περισσότερα σημεία της. Πέφτει αυτό, το έμαθες; Ε τότε έγραψες. Αντίθετα, μαθηματικά αν δεν έχεις καταλάβει πρωτίστως, τότε και 100 ώρες να το κοιτάς το γραπτό δε θα γράψεις τίποτα, γιατί η λύση είναι αυτή η μία συγκεκριμένη και τέλος. Δε χωράει νερό. Στα θεωρητικά και να μη θυμάσαι/ξέρεις θα αυτοσχεδιάσεις και λίγο και υπό προϋποθέσεις μπορεί να στο δεχτούν. Ελπίζω να κάνεις σωστή επιλογή εν τέλει. Καλή συνέχεια! 2
Giannismix2001 Δημοσ. 18 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 18 Μαρτίου Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου φίλε μου. Ναι εν τέλη αποφάσισα Ξεκινάω σήμερα με μια δασκάλα τα μαθήματα της θεωρητικής και ο θεός μαζί μου. Σας ευχαριστώ όλους Αν όλα πάνε καλά θα επανέλθω να σας πω τα νέα 😁 3
marouli821316 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 19 ώρες πριν, Giannismix2001 είπε Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου φίλε μου. Ναι εν τέλη αποφάσισα Ξεκινάω σήμερα με μια δασκάλα τα μαθήματα της θεωρητικής και ο θεός μαζί μου. Σας ευχαριστώ όλους Αν όλα πάνε καλά θα επανέλθω να σας πω τα νέα 😁 Τέλεια! Καλή τύχη και καλή αρχή! Μετά από 1 χρόνο θυμήσου να μας πεις αν πέτυχες και τον στόχο σου. 1
Giannismix2001 Δημοσ. 19 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 19 Μαρτίου Εννοείται θα σας πω τα νέα όταν είναι! Ευχαριστώ πολύ παιδιά! 1
zenwalk23 Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου Μακαρι να γραψεις οσο χρειαζεται και τελικα να επιλεξεις να μη γινεις μπατσος. Καλη επιτυχια!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα