stef8821 Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Παιδιά καλησπέρα στην απελπισία μου ανοίγω αυτό το thread μπας και εμφανιστεί κάποιος χριστιανός και μου προτείνει μια λύση. Εδώ και 2 βδομάδες έχω μετακομίσει στον Πειραιά στο Χατζηκυριάκειο λίγο πριν το ύψος της Πειραϊκής. Από Περιστέρι έκανα αίτηση για μεταφορά του vdsl 100αρι για να έρθει εδώ όμως μέχρι σήμερα η αίτηση έχει κολλήσει γιατί δεν υπάρχουν καλώδια για να τραβήξουν γραμμή για το σπίτι μου. Εν ολίγοις κλαφτα γτ δεν έχουν πρόβλεψη ακόμη για οπτική ίνα εδώ. Για όσους γνωρίζουν την περιοχή είμαι στη γούβα που κατεβαίνει. Το μέγιστο που μου έδωσε η Vodafone είναι 3 μήνες αλλά προφανώς αν έχουν μαζευτεί αιτήσεις. Αν είμαι μονος μου αντίο ζωή σιγά μη γίνει. Για επιπλέον κακή μου τύχη μέσα στο σπίτι δε πιάνω ούτε δεδομένα με το 5g να πιάνει μόνο στο δρόμο. Έχω τρελό πρόβλημα λόγω τηλεργασιας για αυτό στράφηκα στην επιλογή του σταρλινκ. Βρήκα μια εταιρεία στην Πεύκη που είναι μεταπωλητής της στέλνω αυτοψία του χώρου και μου ζητά πέρα από τα 360 του εξοπλισμού αλλα 140 για 45μετρο καλώδιο 50€ για ups και για να σηκώσει αντηρίδες 12 μέτρων για εργασία από 330 μέχρι 400€. Δε λέω οι άνθρωποι το κάνουν για την καλύτερη κάλυψη αλλά 1000€ κοντά ρε φίλε??? Τι να κάνω παίδες, υπάρχει περίπτωση να υπάρχει καμία εναλλακτική με σταρλινκ η καμιά εταιρεία που αναλαμβάνει να βάλει ίνα. Δε ξέρω τι άλλο να κάνω.
OmeletaMAN Δημοσ. 12 Μαρτίου Δημοσ. 12 Μαρτίου Από ταράτσα δεν μπορείς να κατεβάσεις καλώδιο στον όροφο που είσαι? Εάν μπορείς, τότε βάζεις 4g/5g modem πάνω στην ταράτσα. Εκεί σίγουρα θα πιάνει το σήμα. Δες μήπως μπορείς να πάρεις ίντερνετ από γείτονα ή μαγαζί. Επίσης δεν και το σήμα άλλων εταιριών εάν πιάνουν στον χώρο που είσαι.
stef8821 Δημοσ. 12 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου Καλή η επιλογή για modem αλλά για τι ταχύτητες μιλάμε 30 λεπτά πριν, OmeletaMAN είπε Από ταράτσα δεν μπορείς να κατεβάσεις καλώδιο στον όροφο που είσαι? Εάν μπορείς, τότε βάζεις 4g/5g modem πάνω στην ταράτσα. Εκεί σίγουρα θα πιάνει το σήμα. Δες μήπως μπορείς να πάρεις ίντερνετ από γείτονα ή μαγαζί. Επίσης δεν και το σήμα άλλων εταιριών εάν πιάνουν στον χώρο που είσαι. Μια επιλογή είναι κι αυτή αλλά για τι ταχύτητες μιλάμε εδώ στη ταράτσα ανέβηκα και έπιανε σε αρκετά σημεία edge
Phoenix7 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Δεν θα σε βόλευε κάτι τέτοιο; το βάζεις στην πρίζα όσο το δυνατόν πιο κοντά στο παράθυρο να έχεις ιντερνετ ή έστω βεράντα άμα έχεις να πιάνει σήμα https://www.vodafone.gr/statheri-internet-programmata/wireless-home?c_source=google&c_medium=paid-search&c_term=landline-brand-fwa&c_owner=mk-fm&c_phase=performance&c_name=20240704-fwa-geo&s_kwcid=AL!8229!3!730057613004!b!!g!!vodafone wifi home&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwhMq-BhCFARIsAGvo0Kd4skvXRurITDX6aVIJnRAgy5HJhJKoHchcdtFoWjouxkkfi_DKuvsaAl1KEALw_wcB
stef8821 Δημοσ. 13 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου 3 ώρες πριν, Phoenix7 είπε Δεν θα σε βόλευε κάτι τέτοιο; το βάζεις στην πρίζα όσο το δυνατόν πιο κοντά στο παράθυρο να έχεις ιντερνετ ή έστω βεράντα άμα έχεις να πιάνει σήμα https://www.vodafone.gr/statheri-internet-programmata/wireless-home?c_source=google&c_medium=paid-search&c_term=landline-brand-fwa&c_owner=mk-fm&c_phase=performance&c_name=20240704-fwa-geo&s_kwcid=AL!8229!3!730057613004!b!!g!!vodafone wifi home&gad_source=1&gclid=Cj0KCQjwhMq-BhCFARIsAGvo0Kd4skvXRurITDX6aVIJnRAgy5HJhJKoHchcdtFoWjouxkkfi_DKuvsaAl1KEALw_wcB Αυτό δουλεύει με κάρτα sim?
Phoenix7 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Μόλις τώρα, stef8821 είπε Αυτό δουλεύει με κάρτα sim? Ναι, έτοιμο σεταρισμένο στο δίνουν
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα