jimsomebody Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 6 minutes ago, gorge18 said: περιεργος τροπος να μας διαφημίσεις την δουλεια σου! Θες να μην εχεις το κινητο αλλα να εχεις μουσικη+nfc. Παρε ενα smartwatch. Αν δεν θες τεχνολογια. Εχω χωραφι που θελει χερια! (γιατι και για αυτο που κανεις παλι τεχνολογια θες...) και εγώ όποτε χρειάζομαι γραφίστα εχω το νού μου εδώ μήπως ανοίξει κάποιος ενα τοπικ.... 2
csontheline Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Google Digital Wellbeing ή οποιοδήποτε smartwatch με NFC & 4g/5g και προώθηση κλήσεων όταν κινητό και ρολόι δεν είναι συνδεδεμένα.
gorge18 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, jimsomebody είπε και εγώ όποτε χρειάζομαι γραφίστα εχω το νού μου εδώ μήπως ανοίξει κάποιος ενα τοπικ.... Δεν υπαρχει κακη διαφήμιση 1
great Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Kαι εγω ειμαι απο αυτους που δεν το αγγιζουν. Η μπαταρια τελειωνει κυριως λογω αναμονης. (iOS). Στο μυαλο μας ειναι και στον τροπο ζωης του καθενος. Πόσο χρονων είσαι; Τι ζωη κανεις και δουλεια. Το λεω γιατι αν βγαινεις καθε μερα και παιζεις με Instagram και τετοια δυσκολα το αφηνεις.
manolis940 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 1 ώρα πριν, jimsomebody είπε Η καλύτερη λύση είναι 2 αριθμοί, μιας και όλες οι συσκευές το υποστηρίζουν. Απλά τον έναν αριθμό τον γνωρίζουν 5 άτομα μόνο. Θα ήθελα να υπάρχει ένας τρόπος να μου αφήνει κάποιος ένα ηχητικό μήνυμα έτσι ώστε όταν ξαποσταίνω για λίγο να καταλαβαίνω πια υπόθεση επείγει και πια θα μου φάει την μέρα χωρίς λόγο. Το έχω καταφέρει με sms αλλά προφανώς στα σταθερά δεν πάει ποτέ και κάποιοι δυσκολεύονται να τα χρησιμοποιήσουν.
digitalarchive Δημοσ. 13 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, gorge18 είπε Δεν υπαρχει κακη διαφήμιση sorry και ολας που ειμαι κακος στη δουλεια μου αλλα η δυστηχία (αφραγκια :sic:) με έφερε στο insomnia να βρω κανεναν low tech πελάτη και να του κανω ενα wordlogo για 100€. sorry φιλε για τη δουλεια μου και να με γ*****ει η καθε social media πλατφόρμα, για να συνεχίζω να ειμαι καλός και popular. αλάνια το θέμα ειναι απλο: κινητο για τα βασικά αλλα επειδη η καθημερινοτητα οπως προειπε καποιος μας εχει δεμένα τα χέρια δεν γινεται και χωρις αυτό. ακόμα και ID cards που εχω στο κινητο δεν ξερω τι να κανω; ενα φισικαλ πορτοφολι; και αν το χάσω; καταλαβαινεται ειναι πολυ niche gap market... τουλαχιστον για εμενα. αλλα δεν το περιμενα ειμαστε πολλοί που αντιμετοπίζουμε τέτοια προβληματα sorry που γινομαι μαλάκας αλλα εδώ τα 3/4 ουτε digital παρουσια εχετε στα social media που να θέλει δεμσυεηση, ούτε γυμνάζεστε, απλά ακούτε ράδιο Φόνγκους ΦΜ και τρώτε χρόνο στο scroll doom του τικ τοκ. υπαρχουν και πραγματα πέρα απο το να λαδώσω ενα αλυσοπρίονο η να εχω το onboarding pass μαζι μου γιατι δεν γιξνεται και αλλιως. Επεξ/σία 13 Μαρτίου από digitalarchive
dimitrins Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) H ζωή προχωράει και ή ακολουθείς ή μένεις πίσω. Το να επιβληθείς στον εαυτό σου είναι ότι καλύτερο Αλλιώς πέτα την τηλεόραση και μείνε με ibm pc Η πάρε σούπερ ντούπερ pc, γίνε gamer και μην βγαίνεις από το σπίτι Καλοκαιρινό επισόδειο Η περιοχή ξέμεινε από internet Kοπελιά με dumbphone έπρεπε να πάρει λεωφορείο και να μετακομίσει για να βρεί internet, το ήθελε για δουλειά Την εξυπηρέτησα με smartphone και internet κινητής. "Με έσωσες" Και μην ξεχνάς Ταυτότητα, άδεια, δίπλωμα στο κινητό Το nfc δεν με νοιάζει Το fm radio με νοιάζει Επεξ/σία 13 Μαρτίου από dimitrins
digitalarchive Δημοσ. 13 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, dimitrins είπε H ζωή προχωράει και ή ακολουθείς ή μένεις πίσω. Το να επιβληθείς στον εαυτό σου είναι ότι καλύτερο Αλλιώς πέτα την τηλεόραση και μείνε με ibm pc Η πάρε σούπερ ντούπερ pc, γίνε gamer και μην βγαίνεις από το σπίτι Καλοκαιρινό επισόδειο Η περιοχή ξέμεινε από internet Kοπελιά με dumbphone έπρεπε να πάρει λεωφορείο και να μετακομίσει για να βρεί internet, το ήθελε για δουλειά Την εξυπηρέτησα με smartphone και internet κινητής. "Με έσωσες" Και μην ξεχνάς Ταυτότητα, άδεια, δίπλωμα στο κινητό Το nfc δεν με νοιάζει Το fm radio με νοιάζει δεν παει ετσι ρε φιλε. οντως η ζωη προχωράει και μερικα επαγγελματα εχουν να κανουν με τα media η την επικαιρότητα σε οποιοαδήποτε μορφή, από τεχνη μεχρι πληροφορία. εγώ ψαχνω κατι που να μπορω να πραξω ανάλογα τη δεδομενη στιγμη (να χω δεδομενα, χαρτες και ενα nfc payment) παρα να φαω το πακέτο που θελουν αυτοι. δεν ειναι τοσο απλα οσο τα λες. το να υπαρχει στο amazon εξαρτημα που παιζει τη μουσικη (η τουλαχιστον εκει που σε εκπεδευσανε να την ακους) ειναι απλα τραγικό. πραγματοποίει τη δεσμευση μου σε πλατφόρμες με data center και ποντίκια που τρέχουν ράλυ σε αιίωνιες ρόδες. επειδή εχω κανει και ενα μεταπτυχιακο πολιτικης φιλοσοφιας και δεν ψαχνω μονο πελατάκια στη γραφιστική τα δεδομένα μας πλέον ειναι η το πιο μοντέρνο σε σκλαβία. πρωτη φορά βλέπω απρεπή στο κόσμο να φοράει data collectors (ιδίως αν θήξω τα health devices) που σε λίγο θα πουλάνε τα data μας σε ασφαλιστικές. και η καλή ασφαλιστικη θα σου λεει υψηλα heart beat rates κακο hvr δεν σε καλυπτο σε επερχόμενο καρδιακό. καλό ειναι να ξυπναμε και να βλεπουμε μακρα απο το φράχτη. και οχι σαν τους φιλους που μου ειπαν οτι ηρθα να κανω γραφιστικη διαφιμηση για το προφιλ μου (ελπιζω να βγάζεται οσα βγάζω) η φαρμα των ζωον του οργουελς ηχεί σαν παιδικό παραμύθι στις μέρες μας. Επεξ/σία 13 Μαρτίου από digitalarchive 1
dimitrins Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 10 minutes ago, digitalarchive said: δεν παει ετσι ρε φιλε. οντως η ζωη προχωράει και μερικα επαγγελματα εχουν να κανουν με τα media η την επικαιρότητα σε οποιοαδήποτε μορφή, από τεχνη μεχρι πληροφορία. εγώ ψαχνω κατι που να μπορω να πραξω ανάλογα τη δεδομενη στιγμη (να χω δεδομενα, χαρτες και ενα nfc payment) παρα να φαω το πακέτο που θελουν αυτοι. δεν ειναι τοσο απλα οσο τα λες. Απλούστατα Πάρε ένα smartphone και κόψε όσα δεν θες Γιατί σε dumbphone δεν μπορείς να προσθέσεις Το πως θα το χρησιμοποιείς είναι δικό σου θέμα. Επεξ/σία 13 Μαρτίου από dimitrins
gorge18 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 1 ώρα πριν, digitalarchive είπε αλάνια το θέμα ειναι απλο: Ειναι απλο λες και το συζηταμε τωρα 3 σελιδες. Σου προτειναμε λυσεις και δεν σου κανει καμια. Ψαχνεις κατι που και εσυ δεν ξερεις τι ψαχνεις. Δε θα βρεις αυτο που θες ΠΟΥΘΕΝΑ. Ολα περνανε ψηφιακά. Εσυ δεν θες. Βλεπεις καμια λυση; Εγω δεν βλεπω Αν δε θες να το κρατας γιατι ειναι μεγαλο και βαρυ ξερω γω, σου ειπα παρε ρολοι που κανει αυτα που ζητας (τα ελαχιστα) Τωρα αν δε ξερεις τι θες και απλα συζηταμε, να το αφησω και να συνεχισω αυριο που ειναι και Παρασκευη.. Γιατι εμενα για θεμα Παρασκευης μου κανει.
Narayan Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 1 ώρα πριν, digitalarchive είπε sorry που γινομαι μαλάκας αλλα εδώ τα 3/4 ουτε digital παρουσια εχετε στα social media που να θέλει δεμσυεηση, ούτε γυμνάζεστε, απλά ακούτε ράδιο Φόνγκους ΦΜ και τρώτε χρόνο στο scroll doom του τικ τοκ. υπαρχουν και πραγματα πέρα απο το να λαδώσω ενα αλυσοπρίονο η να εχω το onboarding pass μαζι μου γιατι δεν γιξνεται και αλλιως.
dtk-386 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου το τόπικ του Περίανδρου Πώποτα ΕΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ! τραγικό να διαβάζεις αυτά τα σχόλια σε τεχνολογικό φόρουμ. 🤣
MikhailBakurin Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 16 minutes ago, dtk-386 said: το τόπικ του Περίανδρου Πώποτα ΕΜΠΡΟΣ ΠΙΣΩ! τραγικό να διαβάζεις αυτά τα σχόλια σε τεχνολογικό φόρουμ. 🤣 Μπορεί, αλλά δεν έχει άδικο. Κάποτε έμπαινες σε τεχνολογικά φόρουμ για να ρωτήσεις πώς θα βρεις εξπλοϊτς και έξυπνες λύσεις πέραν της πεπατημένης για την τεχνολογία. Τώρα μπαίνεις να ρωτήσεις πού μπορείς να βρεις κάτι και συναντάς τρεις κατηγορίες κόσμου: 1) '' Έχω κάτι καλύτερο από αυτό που ζητάς, δεν καταλαβαίνω γιατί το ζητάς αυτό το σκουπίδι.'' 2) '' Πλήρωσε μία συνδρομή ρε φίλε. '' 3) '' Καλά τι οπισθοδρομικός που είσαι! '' Κι εγώ έχω το ίδιο παράπονο με τον φίλο, κι ας μη συμφωνώ σε Ο,ΤΙ λέει. Κάποτε έμπαινες στα φόρα για να σε βοηθήσουν να ρουτάρεις το κινητό σου, ή να κάνεις τζεηλμπρεηκ το αηφον για να είναι καλύτερα/χρηστικότερα τα πράγματα, και τώρα στην πέφτει μια αγέλη προβάτων που σου λέει ''όλα καλά είναι ήδη, το λάθος σου είναι οι καταναλωτικές σου επιλογές''. Όποιος δεν βλέπει ότι η τεχνολογία μετατρέπεται όμορφα κι ωραία σε δυστοπικό εργαλείο ελέγχου, τσεκαρίσματος, καταστολής με το γάντι και σε ''μαντρί'', απλώς... δε βλέπει καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις