LuckyLook245 Δημοσ. 29 Μαρτίου Δημοσ. 29 Μαρτίου Απλα κ στοχευμενα σε αυτο που ρωτας: Asus ax-56u, κανείς set up τον VPN provider σου στην καρτελα vpn client. Οικονομικο κ τα σπαει!!! Εχει και επιλογη να κανεις list, με τις local IP που θελεις να εχουν VPN Σε FTTH 200mbps εχω 100 με συνδεση σε γειτονικη χωρα.
prince_21 Δημοσ. 1 Απριλίου Δημοσ. 1 Απριλίου Επειδη και με εμενα με ενδιαφερει, εχω βρει και σκεφτομαι να παρω αυτο εδω https://www.skroutz.gr/s/40810243/Cudy-R700-VPN-Router 1
isspro Δημοσ. 3 Απριλίου Δημοσ. 3 Απριλίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα router για οπτική ίνα που να υποστηρίζει και vpn, τι προτείνετε; Επεξ/σία 3 Απριλίου από isspro
lgre_p Δημοσ. 7 Απριλίου Δημοσ. 7 Απριλίου Στις 1/4/2025 στις 1:02 ΜΜ, prince_21 είπε Επειδη και με εμενα με ενδιαφερει, εχω βρει και σκεφτομαι να παρω αυτο εδω https://www.skroutz.gr/s/40810243/Cudy-R700-VPN-Router Τετάρτη ή Πέμπτη θα κάνω δοκιμή με το συγκεκριμένο routeraki. 1
glazos Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Ενδιαφέρομαι και εγώ για router να παίξει μετά από Huawei HG8145X6-10 σε 1Gbps FTTH με wireguard και ίσως και mesh. Κλείνω προς cudy wr3000 (με openWRT?). Βλέπω όμως και άλλες εκδόσεις του cudy όπως wr3000H ή wr3000E και Wr3000 white V1...
prince_21 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 25 minutes ago, glazos said: Ενδιαφέρομαι και εγώ για router να παίξει μετά από Huawei HG8145X6-10 σε 1Gbps FTTH με wireguard και ίσως και mesh. Κλείνω προς cudy wr3000 (με openWRT?). Βλέπω όμως και άλλες εκδόσεις του cudy όπως wr3000H ή wr3000E και Wr3000 white V1... Εχω ηδη κανει παραγγελια το wr3000 - λογικα θα ειναι εδω μεχρι το Σαββατο οποτε θα ενημερωσω.. 17 hours ago, lgre_p said: Τετάρτη ή Πέμπτη θα κάνω δοκιμή με το συγκεκριμένο routeraki. το εχω ηδη - αν δε σε ενδιαφερει να ειναι wireless, παρτο με κλειστα ματια. Πολυ καλες ταχυτητες και αρκετες λειτουργιες 1
gasgion87 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου Στις 1/4/2025 στις 1:02 ΜΜ, prince_21 είπε Επειδη και με εμενα με ενδιαφερει, εχω βρει και σκεφτομαι να παρω αυτο εδω https://www.skroutz.gr/s/40810243/Cudy-R700-VPN-Router Το κακο με το συγκεκριμενο router , ειναι στο killswitch . Δηλαδη , εφοσον επιλεξεις στο vpn policy να εχεις killswitch , παει και κοβει το ιντερνετ και στις συσκευες που εχεις κλειστο το διακοπτη του VPN. πχ. εγω θελω το vpn στην τηλεοραση αλλα οχι στις ip καμερες οποτε στις συσκευες εχω κλειστο τον διακοπτη vpn για τις καμερες και ανοιχτο για την τηλεοραση . Εαν βαλω το killswitch στο vpn , τοτε αυτο παει και απενεργοποιει το ιντερνετ στις καμερες επειδη δεν τις περναω μεσα απο το vpn.
prince_21 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) 16 minutes ago, gasgion87 said: Το κακο με το συγκεκριμενο router , ειναι στο killswitch . Δηλαδη , εφοσον επιλεξεις στο vpn policy να εχεις killswitch , παει και κοβει το ιντερνετ και στις συσκευες που εχεις κλειστο το διακοπτη του VPN. πχ. εγω θελω το vpn στην τηλεοραση αλλα οχι στις ip καμερες οποτε στις συσκευες εχω κλειστο τον διακοπτη vpn για τις καμερες και ανοιχτο για την τηλεοραση . Εαν βαλω το killswitch στο vpn , τοτε αυτο παει και απενεργοποιει το ιντερνετ στις καμερες επειδη δεν τις περναω μεσα απο το vpn. Το συγκεκριμενο δεν ειναι wireless, οποτε μόνο ό,τι συνδέεις με ethernet - στη δικη μου περιπτωση το εχω βαλει ως 2ο ρουτερ και συνδεεται μονο με την τηλεοραση με ethernet Επεξ/σία 8 Απριλίου από prince_21
gasgion87 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) 54 λεπτά πριν, prince_21 είπε Το συγκεκριμενο δεν ειναι wireless, οποτε μόνο ό,τι συνδέεις με ethernet - στη δικη μου περιπτωση το εχω βαλει ως 2ο ρουτερ και συνδεεται μονο με την τηλεοραση με ethernet Δεν ηθελα wireless . Εχω Deco να κανουν αυτη τη δουλεια . Αλλα γενικα ειναι λαθος η λογικη του σε αυτο το κομματι . Δηλαδη , εφοσον επιλεγεις σε ποιες συσκευες θες το vpn , οταν βαλεις το killswitch , πρεπει να ριχνει το ιντερνετ σε αυτες που το εχεις επιλεξει , οταν πεσει το vpn tunnel . Οχι να το ριχνεις στις αλλες που εχεις κλειστο το διακοπτη του vpn (αφου για να το χεις κλειστο , σημαινει πως δε θες να περνανε απο vpn αλλα να φευγουν εκτος) . Επεξ/σία 8 Απριλίου από gasgion87
prince_21 Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 14 minutes ago, gasgion87 said: Δεν ηθελα wireless . Εχω Deco να κανουν αυτη τη δουλεια . Αλλα γενικα ειναι λαθος η λογικη του σε αυτο το κομματι . Δηλαδη , εφοσον επιλεγεις σε ποιες συσκευες θες το vpn , οταν βαλεις το killswitch , πρεπει να ριχνει το ιντερνετ σε αυτες που το εχεις επιλεξει , οταν πεσει το vpn tunnel . Οχι να το ριχνεις στις αλλες που εχεις κλειστο το διακοπτη του vpn (αφου για να το χεις κλειστο , σημαινει πως δε θες να περνανε απο vpn αλλα να φευγουν εκτος) . Ναι κανονικα ετσι θα επρεπε και δεν το εχω ψαξει αν ειναι ετσι ή οχι...
glazos Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου 1 ώρα πριν, gasgion87 είπε Δεν ηθελα wireless . Εχω Deco να κανουν αυτη τη δουλεια . Αλλα γενικα ειναι λαθος η λογικη του σε αυτο το κομματι . Δηλαδη , εφοσον επιλεγεις σε ποιες συσκευες θες το vpn , οταν βαλεις το killswitch , πρεπει να ριχνει το ιντερνετ σε αυτες που το εχεις επιλεξει , οταν πεσει το vpn tunnel . Οχι να το ριχνεις στις αλλες που εχεις κλειστο το διακοπτη του vpn (αφου για να το χεις κλειστο , σημαινει πως δε θες να περνανε απο vpn αλλα να φευγουν εκτος) . Αν το έχεις μετά από από modem-router παρόχου δεν μπορείς να έχεις δύο δίκτυα ? Ένα καρφί από τον πάροχο με ότι συσκευές έχεις εκτός vpn και ένα με συσκευές που θέλεις να έχεις σε VPN με kill switch?
atheatos Δημοσ. 8 Απριλίου Δημοσ. 8 Απριλίου (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, gasgion87 είπε Δεν ηθελα wireless . Εχω Deco να κανουν αυτη τη δουλεια . Αλλα γενικα ειναι λαθος η λογικη του σε αυτο το κομματι . Δηλαδη , εφοσον επιλεγεις σε ποιες συσκευες θες το vpn , οταν βαλεις το killswitch , πρεπει να ριχνει το ιντερνετ σε αυτες που το εχεις επιλεξει , οταν πεσει το vpn tunnel . Οχι να το ριχνεις στις αλλες που εχεις κλειστο το διακοπτη του vpn (αφου για να το χεις κλειστο , σημαινει πως δε θες να περνανε απο vpn αλλα να φευγουν εκτος) . Τα deco λογικά σε λειτουργία router παιρνουν VPN client( Nord vpn το πιο ευκολο ) και να βαλεις συγκεκριμενες συσκευες σε VPN λιστα. Επεξ/σία 8 Απριλίου από atheatos
AGENT47ist Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου Στις 12/3/2025 στις 10:00 ΜΜ, spikefth είπε Καλησπέρα σας έχω το speedport plus 2 της cosmote το οποίο δεν έχει ρυθμισεις για να περαστεί vpn. Ψάχνω κάποιο ρουτερ να το αντικαταστήσω ή να το συνδέσω πάνω του και να περάσω vpn ώστε έτσι να συνδέονται όλες οι οικιακές συσκευές πάνω. Η γραμμή είναι 50άρα. Δεν γνωρίζω τι ακριβώς χρειάζεται να κοιτάξω στα specs οπότε η βοηθειά σας χρήσιμη για την επιλογή του προιόντος. Σας ευχαριστώ Ταπεινή μου γνώμη, είναι να διαλέξεις το ProtonVPN για πολλούς και διάφορους λόγους, και από ρουτερ μπορείς να πας σε Fritz!box 7530 η 7590 αν το σηκώνει η τσέπη σου
Silenzio Δημοσ. 9 Απριλίου Δημοσ. 9 Απριλίου 12 hours ago, atheatos said: Τα deco λογικά σε λειτουργία router παιρνουν VPN client( Nord vpn το πιο ευκολο ) και να βαλεις συγκεκριμενες συσκευες σε VPN λιστα. εβαλα στο main deco x50 το nord vpn, αλλά δεν έχει επιλογή kill switch το deco..τωρα περιμενω το cudy να δω αν θα παιξει ρουτερ παροχου --> cudy --> deco σε ap mode.. Αν το εχει κανει καποιος ας βοηθησει..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα