Προς το περιεχόμενο

Vpn friendly Router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

σωστος οι συσκευες ξεχωριζουν και στο cudy

το να παρεις ομως wireguard πρωτοκολλο για το nordvpn δεν το λες και 2 κλικ ενω αλλα vpn στο δινουν ετοιμο

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 hours ago, dimpapilas said:

το αγορασα μετα απο βιντεο που ειδα στο τικτοκ.ρωτουσα ποσο ριχνει την συνδεση μου απαντουσαν αοριστα εξαρταται.ζητησα speedtest με και χωρις vpn καμια ανταποκριση.

σε εμενα με 300 αρα ιναλαν και με speedtest up 317 down 219  χωρις vpn οταν εβαλα vpn,  nordvpn εχω(openvpn πρωτοκολλο υποστηριζει οχι wireguardvpn που ειναι πιο γρηγορο) το αποτελεσμα ηταν up 20 down 17 σε όλους τους κοντινους στην ελλαδα σερβερ που ειναι θεωρητικα πιο γρηγοροι

και φυσικα οταν το παρουσιασα στο τικτοκ εφαγα ban απο τον τικτοκερ που το παρουσιαζε

εχει killswitch σημαντικοτατο

ας μας πει ο φιλος το δικο του speedtest πριν και μετα το vpn

υπαρχουν ρουτερσ που  ριχνουν λιγο τη συνδεση με την χρηση vpn οποτε προσοχη

πάνω από 20mbps δεν έχει δει , από την άλλη έχει ρίξει μια συσκευή μόνο , όλοι ξέρουμε ποια, και περνάει αυτή μέσω του vpn και όλα τα υπολοιπά κανονικά και δεν τον επηρεάζει. Εάν ισχύει αυτό που λέει ο συμφορουμίτης για το wireguard θα έχει μεγάλη διαφορά λόγω του πρωτοκόλλου φαντάζομαι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για μένα που θέλω να βάλω πάνω στο vpn κυρίως ένα tv box είναι αρκετό το Cudy R700;

Το cudy wr3000 έχει κανένα πλεονέκτημα επιπλέον σε σχέση με το r700 εκτός από το wifi;

Επεξ/σία από klimt
Δημοσ.
16 minutes ago, klimt said:

Για μένα που θέλω να βάλω πάνω στο vpn κυρίως ένα tv box είναι αρκετό το Cudy R700;

Το cudy wr3000 έχει κανένα πλεονέκτημα επιπλέον σε σχέση με το r700 εκτός από το wifi;

Εχω και τα δυο - μια χαρα βολευει και το r700 αν δε σε ενδιαφερει το wireless-

Δημοσ.
8 ώρες πριν, squib είπε

πάνω από 20mbps δεν έχει δει , από την άλλη έχει ρίξει μια συσκευή μόνο , όλοι ξέρουμε ποια, και περνάει αυτή μέσω του vpn και όλα τα υπολοιπά κανονικά και δεν τον επηρεάζει. Εάν ισχύει αυτό που λέει ο συμφορουμίτης για το wireguard θα έχει μεγάλη διαφορά λόγω του πρωτοκόλλου φαντάζομαι. 

με wireguard protocol οι τιμες εκτοξευονται απλα να το παρεχει το vpn που αγορασατε γιατι για το nordvpn εχει λιγο μανουρα κατ'εμέ

Δημοσ.
Στις 27/4/2025 στις 6:21 ΜΜ, dimpapilas είπε

σωστος οι συσκευες ξεχωριζουν και στο cudy

το να παρεις ομως wireguard πρωτοκολλο για το nordvpn δεν το λες και 2 κλικ ενω αλλα vpn στο δινουν ετοιμο

ποιοι το δίνουν ετοιμο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ολοι οι πάροχοι vpn παρέχουν wireguard, απλά εδώ ειπώθηκε ότι ορισμένοι δεν παρέχουν το config file για vpn router.

Επεξ/σία από klimt
Δημοσ.
14 hours ago, dimpapilas said:

με wireguard protocol οι τιμες εκτοξευονται απλα να το παρεχει το vpn που αγορασατε γιατι για το nordvpn εχει λιγο μανουρα κατ'εμέ

εγω έχω mullvad και δείχνει εύκολο το wireguard

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ με Mullvad VPN το έχω εγκαταστήσει μέσω wireguard πανεύκολα στο Cudy και σε 500αρα σύνδεση πιάνω γύρω στα 300+ Mbps.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 27/4/2025 στις 6:25 ΜΜ, Sotosgl είπε

Μα το ειπα και στο βιντεο ρε συ 
Αλλο το ενα (router) αλλο το wireguard (ποια vpn δινουν ευκολα το αρχειο) ομως

Ευχαριστουμε Σωτο για το νεο αναλυτικο βιντεο

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...