Προς το περιεχόμενο

Vpn friendly Router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, The_Judas είπε

Εγω εχω το fastest vpn...με 20 ευρω το εχεις για παντα lifetime.

Παρολο που ακουγονται πολλες αρνητικές απόψεις γενικά για τα lifetime...κανενα προβλημα και support εχει και updates και advanced λειτουργίες,kill switch, split tunneling.

Ειδικα από την στιγμή που εβαλε και wireguard πρωτοκολλο εχει μεγάλη βελτίωση.

το split tunneling τι κάνει?

πώς και δεν επέλεξες τα γνωστά?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, jimis98 είπε

το split tunneling τι κάνει?

πώς και δεν επέλεξες τα γνωστά?

το ειχα παρει πριν από 5 χρονια για ελαφριά χρήση.. τώρα το ενεργοποιησα παλι για δοκιμες.

Το split tunneling σου δινει δυνατοτητα να εξαιρεις ορισμένες εφαρμογές από το vpn (πχ να βλεπεις netflix εκτος vpn και chrome με vpn)

Επεξ/σία από The_Judas
Δημοσ.
10 ώρες πριν, The_Judas είπε

το ειχα παρει πριν από 5 χρονια για ελαφριά χρήση.. τώρα το ενεργοποιησα παλι για δοκιμες.

Το split tunneling σου δινει δυνατοτητα να εξαιρεις ορισμένες εφαρμογές από το vpn (πχ να βλεπεις netflix εκτος vpn και chrome με vpn)

ωραια αυτη η μμεθοδος μαζι με το kill switch

Δημοσ.
Στις 4/5/2025 στις 6:28 ΜΜ, prince_21 είπε

Εγω με το Cudy WR3000 αντιμετωπιζω το εξης προβλημα - Το χρησιμοποιω ως δευτερο router (ethernet απο ρουτερ ΝΟΒΑ 500αρα οπτικη) μονο για τηλεοραση ουσιαστικα και εχω σεταρει με wireguard vpn σε ελληνικο σερβερ με ενεργοποιημενη την επιλογη KILL αν πεσει ο σερβερ. Ενω παιζει κανονικα και μαλιστα δεν εχω τεραστια απωλεια σε ταχυτητα, 1 στις 10 μερες κανει drop το σερβερ λογικα και ακομα και αν προσπαθησω να βαλω αλλους σερβερ μπορει να παιξει για 10 λεπτα αλλα μετα ξανα παλι το ιδιο.

Με τη βοηθεια ChatGPT ελυσα την πρωτη φορα το προβλημα - στο config αλλαξα αριθμο MTU σε 1280 - tο εκανε ξανα χτες και οποιο ελληνικο / ολλανδικο σερβερ και να προσπαθησα να βαλω παλι τα ιδια. Με τα πολλα, εκανα και restart κλπ απο σημερα παιζει κανονικα. Τo CHATGPT οταν ανεβασα το log με τα σφαλματα μου εβγαλε αυτα 

Thanks — based on the logs, your Cudy WR3000 router is running wireguard_watchdog and attempting regular Wi-Fi scans, but DNS resolution is failing, as shown here: daemon.err uhttpd[3848]: ;; connection timed out; no servers could be reached

This typically means:

• No working DNS servers are configured, or

• DNS queries are being blocked, dropped, or misrouted (especially relevant if you're forcing VPN routing or blocking DoH/DoT).

Since you're using WireGuard on your Cudy WR3000 and seeing DNS timeouts (;; connection timed out; no servers could be reached), it’s very likely that DNS is not correctly routed via the WireGuard interface, or your firewall/VPN configuration is blocking DNS.

Την πρωτη φορα και επειδη το ρουτερ στον ελεγχο εβγαζε "DNS ABNORMAL" αλλαξα το DNS του Proton σε 1.1.1.1 και MTU = 1280

Quick Summary of What We Fixed Together:

Problem Solution
No handshake New WireGuard config
DNS abnormal Changed DNS to 1.1.1.1, 8.8.8.8
No internet after VPN Set MTU = 1280

Βρηκες λυση τελικά? Τι γίνεται?

Δημοσ.
22 hours ago, LuckyLook245 said:

Βρηκες λυση τελικά? Τι γίνεται?

Λύση δεν έχω βρει, αλλά από την περασμένη βδομάδα δεν έχει πεσει ο σερβερ και λειτουργεί κανονικά. Έχω στείλει στην εξυπηρέτηση proton αλλά δε μου έχουν πει κάτι ουσιαστικό.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, prince_21 είπε

Λύση δεν έχω βρει, αλλά από την περασμένη βδομάδα δεν έχει πεσει ο σερβερ και λειτουργεί κανονικά. Έχω στείλει στην εξυπηρέτηση proton αλλά δε μου έχουν πει κάτι ουσιαστικό.

Σκεφτομουν, αν σου ξανακανει κολπα, κ απάντηση δεν εχεις πάρει, βρες καποιο αλλο VPN provider, free ή με πληρωμή (δίνουν τα χρήματα πισω αν προσφέρουν δοκιμή), κ δοκιμασε με αλλη εταιρεία..

Αν ξαναπέφτει τότε καπου το θεμα είναι στο δίκτυο σου αν δεν πεφτει τοτε ειναι θεμα του proton.. 

• Like 1
Δημοσ.
19 minutes ago, LuckyLook245 said:

Σκεφτομουν, αν σου ξανακανει κολπα, κ απάντηση δεν εχεις πάρει, βρες καποιο αλλο VPN provider, free ή με πληρωμή (δίνουν τα χρήματα πισω αν προσφέρουν δοκιμή), κ δοκιμασε με αλλη εταιρεία..

Αν ξαναπέφτει τότε καπου το θεμα είναι στο δίκτυο σου αν δεν πεφτει τοτε ειναι θεμα του proton.. 

Σε ευχαριστω! Βασικά εγω πιστευω είτε κατι παιζει με τους σερβερς Proton ή με το Cudy - παντως οι ρυθμισεις config κλπ ειναι κομπλε! Για να δουμε...

Δημοσ.
8 ώρες πριν, prince_21 είπε

Σε ευχαριστω! Βασικά εγω πιστευω είτε κατι παιζει με τους σερβερς Proton ή με το Cudy - παντως οι ρυθμισεις config κλπ ειναι κομπλε! Για να δουμε...

οpenvpn  αντι για wireguard δοκιμασες;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το Mercusys MR80X έβγαλε firmware update για  vpn wireguard client

σημερινο τεστ

Screenshot 2025-05-17 112754.png

Επεξ/σία από dimpapilas
Δημοσ.
On 09/05/2025 at 18:30, kallair said:

οpenvpn  αντι για wireguard δοκιμασες;

οχι, αλλα το περιεργο ειναι οτι εδω και 2 βδομαδες περιπου ολα καλα... Πιστευω εχει να κανει με servers

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...