Προς το περιεχόμενο

Vpn friendly Router

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
20 ώρες πριν, LuckyLook245 είπε

Xaxaxaxa!!! 

Ο chatGPTιδης εμενα μου έβγαλε οτι γινονται ολα οσα ρωτας...

Μαλλον κάτι του εκανες κ δεν στέκεται διπλα σου... 🤣🤣

Σ ευχαριστω. 

Πλεον ας μην ξανα ανταλλάξει γνώση και πληροφορία κανένας με κανέναν

Αφου  υπάρχει ο gpt ς, δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο στην ζωή

Ζωή σ εμας

Δημοσ.
Στις 22/7/2025 στις 11:45 ΜΜ, ZELOMOTH είπε

Καλησπέρα και καλή βραδια!🙂

Εχω το εξης θέμα..

Πήρα το Mercusys MR80X για να βάλω vpn για ενοικιαζόμενο.Πρώτη ξενέρα το οτι πρέπει να βάζεις εσυ χειροκίνητα τις συσκευες που θες να περνάνε απο το vpn και οχι να μπαινουν ολες αυτόματα και αν θες να αφαιρείς κάποια,  και δευτερο οτι ενω εχω το fastestvpn, δεν εχει ρυθμίσεις για  να κατεβασω αρχείο ωστε να το καν import στο router-vpn.

Παίρνει χειροκίνητα? Εχει κανένας παρόμοια φάση? Πρέπει να πάρω nordvpn ξέρω γω για να μην πάρω άλλο ρούτερ συμβατό με την λίστα του fastestvpn?...

https://www.mercusys.com/simulator/mr80xv3-emulator/#vpnClient

Απο τον emulator βλεπω οτι υποστηριζει vpn client οποτε μπορεις να φορτωσεις το open vpn profile σου. το fastestvpn θα εχει γενικες οδηγιες αλλα δεν ειναι κατι δυσκολο. πας στο vpn παροχο σου, διαλεγεις κ σου φτιαχνει το open vpn αρχειο σου κ το ανεβαζεις στο ρουτερ. βαζεις κ τα credentials που σου δινει το vpn σου και συνδεεσαι. 

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, kallair είπε

https://www.mercusys.com/simulator/mr80xv3-emulator/#vpnClient

Απο τον emulator βλεπω οτι υποστηριζει vpn client οποτε μπορεις να φορτωσεις το open vpn profile σου. το fastestvpn θα εχει γενικες οδηγιες αλλα δεν ειναι κατι δυσκολο. πας στο vpn παροχο σου, διαλεγεις κ σου φτιαχνει το open vpn αρχειο σου κ το ανεβαζεις στο ρουτερ. βαζεις κ τα credentials που σου δινει το vpn σου και συνδεεσαι. 

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση κατ αρχας.

Επειδή το fastestvpn είναι κάπως πιο μπελαλίδικο μιας και αρκετά πιο φθηνό, γι αυτό και η ταλαιπωρία...

Εβγαλα άκρη και μάλιστα για wireguard  που δεν εχουν κάτι επίσημα και μου έστειλαν σε επικοινωνία με email ενα παραμετροποιήσιμο αρχείο . conf που θα το δοκιμάσω το βράδυ λόγο που είναι σε άλλο σπίτι.

Και πάλι ευχαριστώ👍

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ZELOMOTH είπε

Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση κατ αρχας.

Επειδή το fastestvpn είναι κάπως πιο μπελαλίδικο μιας και αρκετά πιο φθηνό, γι αυτό και η ταλαιπωρία...

Εβγαλα άκρη και μάλιστα για wireguard  που δεν εχουν κάτι επίσημα και μου έστειλαν σε επικοινωνία με email ενα παραμετροποιήσιμο αρχείο . conf που θα το δοκιμάσω το βράδυ λόγο που είναι σε άλλο σπίτι.

Και πάλι ευχαριστώ👍

Aν παιρνει wireguard, ακομα καλυτερα. Kill switch εχει το router; Αν οχι, ισως καλο να ηταν να βρεις αν παιρνει openwrt firmware.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kallair είπε

Aν παιρνει wireguard, ακομα καλυτερα. Kill switch εχει το router; Αν οχι, ισως καλο να ηταν να βρεις αν παιρνει openwrt firmware.

Εχει ηδη ναι μια χαρά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...