Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
18 ώρες πριν, marilou198530 είπε

Το έχω ήδη κάνει, το αναφέρω κιόλας ότι έχω αποδείξεις από το σούπερ μάρκετ, ευχαριστώ.

Καλησπέρα, παθουσα τον περασμένο Οκτώβριο για συναλλαγή που έγινε τον Αύγουστο....και για να μην λέω πολλά η συναλλαγή στο e banking φαινόταν μόνο μία φορά ωστόσο τότε είχε ολοκληρωθεί κανονικά και είχε αφαιρεθεί από το υπόλοιπο. Το κακό είναι ότι δεν μπορούσα να θυμηθώ το υπόλοιπο του τότε 2 μήνες μετά αλλά ήμουν σίγουρη (γιατί πάντα ελέγχω μετά από κάθε συναλλαγή το υπόλοιπο),ότι το ποσό αφαιρέθηκε 2 φορές...ΑΛΛΆ άκρη δεν βρήκα διότι όπως προείπα δεν φαινόταν...καλή τύχη!

• Thanks 1
  • Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
31 λεπτά πριν, elen46 είπε

Καλησπέρα, παθουσα τον περασμένο Οκτώβριο για συναλλαγή που έγινε τον Αύγουστο....και για να μην λέω πολλά η συναλλαγή στο e banking φαινόταν μόνο μία φορά ωστόσο τότε είχε ολοκληρωθεί κανονικά και είχε αφαιρεθεί από το υπόλοιπο. Το κακό είναι ότι δεν μπορούσα να θυμηθώ το υπόλοιπο του τότε 2 μήνες μετά αλλά ήμουν σίγουρη (γιατί πάντα ελέγχω μετά από κάθε συναλλαγή το υπόλοιπο),ότι το ποσό αφαιρέθηκε 2 φορές...ΑΛΛΆ άκρη δεν βρήκα διότι όπως προείπα δεν φαινόταν...καλή τύχη!

Από ότι φαίνεται το κάνουν συστηματικά! Το ίδιο συνέβη και σε συνάδελφό μου όπου κατά τύχη σήμερα το έφερε η κουβέντα και είχε το ίδιο περιστατικό με εμένα από την ίδια τράπεζα. Ευτυχώς κράτησα αποδείξεις των συναλλαγών και της αναλυτικής κίνησης όταν κατάλαβα για που πάει το πράγμα και σίγουρα δεν θα το αφήσω να περάσει έτσι. 

Να κοιτάς συνέχεια κάθε συναλλαγή σου από το eBanking σου. Το πρόβλημα σου παρουσιάστηκε και σένα από την τράπεζα Πειραιώς αν κατάλαβα καλά;

19 ώρες πριν, gianniz_k είπε

Συγνώμη για να καταλάβω, βλέπεις διπλή χρέωση στο ebanking από τον έμπορο;

Όχι φαινόταν μια χρέωση όπου ο έμπορος είχε ήδη πληρωθεί πέντε μέρες πριν μου πάρουν πάλι διπλή χρέωση. Δηλαδή μια συναλλαγή όπου εγκρίθηκε και ταυτόχρονο έγινε και η εκκαθάριση. Μετά απο αυτό με χρέωσαν πάλι και τράβηξαν χρήματα μέσα στις επόμενες πέντε ημέρες λες και είμασταν συνεταιράκια.. 

18 ώρες πριν, Malthador είπε

Δεν βγαίνει νόημα από τις ημερομηνίες που αναφέρεις.

Σε έχουν χρεώσει δύο φορές ή μία φορά;

Απάντησα ήδη πιο πάνω :-)

13 ώρες πριν, panostza είπε

Το πράγμα είναι απλό.

Πάρε από το ebanking κίνηση του λογαριασμού. Αν δεις να αφαιρείται 2 φορές το ποσό των €18 έγινε διπλή χρέωση και μιλάς με την τράπεζα να στα επιστρέψουν.

Αν τα δεις μια φορά να αφαιρέθηκαν δεν σου χρωστάει κανείς τίποτα και απλά υπήρξε τεχνικό θέμα και δεν σου τα κράτησαν όταν έπρεπε και εξ αυτού και το μείον στο λογαριασμό σου όταν τελικά τα δέσμευσαν για να τα αφαιρέσουν.

Τα έχω κάνει όλα αυτά που αναφέρεις, τα κράτησαν κανονικά πληρώθηκε ο έμπορος και μου τα δέσμευσαν για δεύτερη φορά λέγοντας ότι είναι συναλλαγή....φάντασμα αν έχουν τον Θεό τους δηλαδή !

Δημοσ.

Ναι καλά. Αυτά που λες δεν βγάζουν ακριβώς νόημα, και 1 απλό πράγμα που σου είπα δεν με κατάλαβες.

Καλό ξεμπέρδεμα με την υπόθεσή σου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, panostza είπε

Ναι καλά. Αυτά που λες δεν βγάζουν ακριβώς νόημα, και 1 απλό πράγμα που σου είπα δεν με κατάλαβες.

Καλό ξεμπέρδεμα με την υπόθεσή σου.

Φυσικά κατάλαβα και απάντησα. Επίσης πιο πάνω το ίδιο πρόβλημα αντιμετώτησε και το μέλος elen46. Ευχαριστώ για το χρόνο σου.

Επεξ/σία από marilou198530
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, marilou198530 είπε

Να κοιτάς συνέχεια κάθε συναλλαγή σου από το eBanking σου. Το πρόβλημα σου παρουσιάστηκε και σένα από την τράπεζα Πειραιώς αν κατάλαβα καλά;

Πάντα κοιτάζω τις συναλλαγές σχεδόν καθημερινά και σίγουρα μετά από κάθε κίνηση και ναι η Πειραιώς μου την έκανε και από όσο το έψαξα τότε τον Οκτώβριο συνέβη και σε άλλους, είχε αναρτηθεί μάλιστα και σε ιστοσελίδες ειδήσεων. Η Πειραιώς βέβαια έστελνε "συγνώμη "στους πελάτες της για την αναστάτωση των μεταχρονολογημενων συναλλαγών. 

• Sad 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, elen46 είπε

Πάντα κοιτάζω τις συναλλαγές σχεδόν καθημερινά και σίγουρα μετά από κάθε κίνηση και ναι η Πειραιώς μου την έκανε και από όσο το έψαξα τότε τον Οκτώβριο συνέβη και σε άλλους, είχε αναρτηθεί μάλιστα και σε ιστοσελίδες ειδήσεων. Η Πειραιώς βέβαια έστελνε "συγνώμη "στους πελάτες της για την αναστάτωση των μεταχρονολογημενων συναλλαγών. 

Τα χρήματα όμως τα φάγανε πωπω!!! Θα αλλάξω τράπεζα για τη μισθοδοσία μου, το μόνο σίγουρο πλέον.😑

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, marilou198530 είπε

Τα χρήματα όμως τα φάγανε πωπω!!! Θα αλλάξω τράπεζα για τη μισθοδοσία μου, το μόνο σίγουρο πλέον.😑

Είχε ανοίξει και θέμα εδώ στο insomnia, αν κάνεις αναζήτηση θα το βρεις πιστεύω, με διάφορες όμως απόψεις. Εν πάση περιπτώσει ελπίζω να μην ξανασυμβεί σε κανέναν!

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, elen46 είπε

Πάντα κοιτάζω τις συναλλαγές σχεδόν καθημερινά και σίγουρα μετά από κάθε κίνηση και ναι η Πειραιώς μου την έκανε και από όσο το έψαξα τότε τον Οκτώβριο συνέβη και σε άλλους, είχε αναρτηθεί μάλιστα και σε ιστοσελίδες ειδήσεων. Η Πειραιώς βέβαια έστελνε "συγνώμη "στους πελάτες της για την αναστάτωση των μεταχρονολογημενων συναλλαγών

5 ώρες πριν, elen46 είπε

Είχε ανοίξει και θέμα εδώ στο insomnia, αν κάνεις αναζήτηση θα το βρεις πιστεύω, με διάφορες όμως απόψεις. Εν πάση περιπτώσει ελπίζω να μην ξανασυμβεί σε κανέναν!

Αν θυμάμαι καλά, δεν γίνανε διπλοχρεώσεις αλλά η  χρέωση  των συναλλαγών μιας συγκεκριμένης ημέρας  έγινε με πολυ μεγάλη καθυστέρηση και εκεί δημιουργήθηκε το θέμα.

Για να υπάρχει διπλοχρέωση θα πρέπει μια συγκεκριμένη συναλλαγή στην κίνηση λογαριασμού να έχει χρεωθεί δύο φορές. 

Επεξ/σία από teot
Δημοσ.
9 ώρες πριν, teot είπε

Για να υπάρχει διπλοχρέωση θα πρέπει μια συγκεκριμένη συναλλαγή στην κίνηση λογαριασμού να έχει χρεωθεί δύο φορές. 

Καλημέρα 🙂. Υπό κανονικές συνθήκες έτσι θα έπρεπε να έχει συμβεί, αλλά δεν έγινε και πλήρωσα δυο φορές την ίδια συναλλαγή. Τις λεπτομέρειες τις εχω γράψει ήδη.

Δημοσ.

Δεν παιζει αυτο που λες. Αν εχεις 2 χρεωσεις καντες print screen και δειξτες μας. Αλλιως εχεις χρεωθει μια φορα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...