TROD Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Καλησπέρα, Εχω μια ερώτηση γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ πως μπορεί να γίνει. Σε μια γνωστή μου της έκλεψαν το πορτοφόλι της μέσα σε ένα ασανσέρ νοσοκομειου. Μέσα είχε την χρεωστική της Εθνικής και την ταυτότητα της. Μετά από 20 λεπτά και πριν ενημερώσει την εθνική της έκαναν ανάληψη από ΑΤΜ μετρητά το όριο της ημέρας. Το PIN ήταν το αρχικό που είχε η κάρτα όταν την πηρε άρα δεν ήταν κάτι που μπορεί κάποιος να μαντέψει. Εννοείται δεν το είχε γράψει κάπου. Έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο ή πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο;
adi32 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου θα πηγε πριν να σηκωσει και της ειδαν το PIN Την ακολουθησαν την εκλεψαν και πηγαν και τα σηκωσαν 8
Neptu Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 2 λεπτά πριν, TROD είπε Εννοείται δεν το είχε γράψει κάπου. Έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο ή πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Το "εννοείται" μ αρέσει. Μην είσαι σίγουρος γι αυτό. Έχω δει αρκετά ξυπνοπούλια να γράφουν το πιν της κάρτας ή του κινητού σε κάποιο χαρτάκι στο πορτοφόλι. Εδώ σε γραφείο έχω δει χαρτάκι post it στην οθόνη με τον κωδικό των win. Και την προηγούμενη εβδομάδα σε υπολογιστή γνωστού, σε εργασιακό περιβάλλον είχε στην υπόδειξη κωδικού των windows τον κωδικό. Μιλάμε για τρομερά μυαλά. Αλλιώς ίσως και αυτό που έγραψε ο @adi32 2 2
adi32 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, Neptu είπε Το "εννοείται" μ αρέσει. Μην είσαι σίγουρος γι αυτό. Έχω δει αρκετά ξυπνοπούλια να γράφουν το πιν της κάρτας ή του κινητού σε κάποιο χαρτάκι στο πορτοφόλι. Εδώ σε γραφείο έχω δει χαρτάκι post it στην οθόνη με τον κωδικό των win. Και την προηγούμενη εβδομάδα σε υπολογιστή γνωστού, σε εργασιακό περιβάλλον είχε στην υπόδειξη κωδικού των windows τον κωδικό. Μιλάμε για τρομερά μυαλά. Αλλιώς ίσως και αυτό που έγραψε ο @adi32 πολλοι παππουδες το γραφουν το Pin πανω στο καρτα σε χανζαπλαστ
NikosKallithea Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, TROD είπε Καλησπέρα, Εχω μια ερώτηση γιατί δεν μπορώ να σκεφτώ πως μπορεί να γίνει. Σε μια γνωστή μου της έκλεψαν το πορτοφόλι της μέσα σε ένα ασανσέρ νοσοκομειου. Μέσα είχε την χρεωστική της Εθνικής και την ταυτότητα της. Μετά από 20 λεπτά και πριν ενημερώσει την εθνική της έκαναν ανάληψη από ΑΤΜ μετρητά το όριο της ημέρας. Το PIN ήταν το αρχικό που είχε η κάρτα όταν την πηρε άρα δεν ήταν κάτι που μπορεί κάποιος να μαντέψει. Εννοείται δεν το είχε γράψει κάπου. Έχετε ακούσει κάτι παρόμοιο ή πως μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο; Αυτα απλα δεν γίνονται, ας ψαξει να δει που εχει το πιν και τι κινήσεις εκανε τις προηγούμενες μέρες με την καρτα Υπαρχει βέβαια και η περίπτωση να επεσε σε παγιδευμένο ατμ, αλλα τα βρίσκω λιγο απίθανο. Επεξ/σία 13 Μαρτίου από NikosKallithea
TROD Δημοσ. 13 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου Τα ακούω αυτά που λετε αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι όπως το λέω. Την κάρτα την χρησιμοποιεί σπάνια και η προηγούμενη συναλλαγή είναι μια εβδομάδα πίσω άρα δεν μπορεί κάποιος να είδε το PIN της χτες. Το pin δεν το είχε γραμμένο είναι σίγουρο αυτό. Επίσης τόνισα ότι το PIN είναι το αρχικό τυχαίο της τράπεζας άρα δεν μπορείς να το μαντέψεις, πχ ημερομηνία γέννησης κτλ.
kostasbm Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 4 minutes ago, TROD said: Τα ακούω αυτά που λετε αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι όπως το λέω. Την κάρτα την χρησιμοποιεί σπάνια και η προηγούμενη συναλλαγή είναι μια εβδομάδα πίσω άρα δεν μπορεί κάποιος να είδε το PIN της χτες. Το pin δεν το είχε γραμμένο είναι σίγουρο αυτό. Επίσης τόνισα ότι το PIN είναι το αρχικό τυχαίο της τράπεζας άρα δεν μπορείς να το μαντέψεις, πχ ημερομηνία γέννησης κτλ. όλα τα ατμ έχουν κάμερες ασφαλείας......ας κάνει αίτημα για να δουν τι έγραψε η κάμερα....σύντομα όμως γιατί μπορεί και να σβηστεί το αρχείο μετά από μια εβδομάδα......δήλωσε την απώλεια έγκαιρα έστω και μετά την ανάληψη ???? έγινε η ακύρωση ?????
Dinos1973 Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 21 minutes ago, TROD said: Τα ακούω αυτά που λετε αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι όπως το λέω. Την κάρτα την χρησιμοποιεί σπάνια και η προηγούμενη συναλλαγή είναι μια εβδομάδα πίσω άρα δεν μπορεί κάποιος να είδε το PIN της χτες. Το pin δεν το είχε γραμμένο είναι σίγουρο αυτό. Επίσης τόνισα ότι το PIN είναι το αρχικό τυχαίο της τράπεζας άρα δεν μπορείς να το μαντέψεις, πχ ημερομηνία γέννησης κτλ. Καρτα την χρησιμοποιει σπανια!!!! καρτα που εχει τυχαιο PIN τις τραπεζας!!! ΔΕΝ υπαρχει περιπτωσει να μην το ειχε γραμμενο σε χαρτακι!!! ας μην κοροιδευομαστε απλα δεν το λεει για ευνοητους λογους! 13
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 38 λεπτά πριν, TROD είπε Τα ακούω αυτά που λετε αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι όπως το λέω. Την κάρτα την χρησιμοποιεί σπάνια και η προηγούμενη συναλλαγή είναι μια εβδομάδα πίσω άρα δεν μπορεί κάποιος να είδε το PIN της χτες. Το pin δεν το είχε γραμμένο είναι σίγουρο αυτό. Επίσης τόνισα ότι το PIN είναι το αρχικό τυχαίο της τράπεζας άρα δεν μπορείς να το μαντέψεις, πχ ημερομηνία γέννησης κτλ. Δεν είναι όπως στα λέει. 10
Neptu Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, TROD είπε Τα ακούω αυτά που λετε αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι όπως το λέω. Την κάρτα την χρησιμοποιεί σπάνια και η προηγούμενη συναλλαγή είναι μια εβδομάδα πίσω άρα δεν μπορεί κάποιος να είδε το PIN της χτες. Το pin δεν το είχε γραμμένο είναι σίγουρο αυτό. Επίσης τόνισα ότι το PIN είναι το αρχικό τυχαίο της τράπεζας άρα δεν μπορείς να το μαντέψεις, πχ ημερομηνία γέννησης κτλ. καταρχήν δεν ξέρουμε ότι είναι όπως τα λες επειδή δεν αφορά εσένα. Αφορά κάποιον άλλον ο οποίος σου μετέφερε τις πληροφορίες. Δε μπορείς να είσαι σίγουρος επειδή ο άλλος είναι γνωστός, φίλος, συγγενής.. ότι σου λέει την αλήθεια. Είναι συνηθισμένο φαινόμενο για τους περισσότερους όταν κάνουμε μια γκάφα να προσπαθούμε να ρίξουμε την ευθύνη αλλού ή να αποκρύψουμε πληροφορίες. Το βλέπω συνέχεια γύρω μου Πρόσφατα έγινε μια παρεξήγηση με 2 γνωστούς μου, μεταξύ τους. Εγώ ήξερα το ιστορικό, τι είχε γίνει χωρίς ο ένας να το γνωρίζει. Όταν λοιπόν έπιασα κουβέντα με αυτόν που δεν ήξερε και έφταιγε, μου παρουσίασε τα γεγονότα τελείως διαφορετικά. Ο οποίος είχε κάνει και χοντρή βλακεία. Στο θέμα τώρα, χωρίς πιν ανάληψη δε γίνεται. Άρα κάπως βρήκαν το πιν. Από τράπεζα δε παίζει, Αν είχαν το κινητό του θύματος ίσως. Προφανώς δεν ήταν γνωστοί του θύματος (εκεί μπορείς να ψαρέψεις-βρεις τον κωδικό), δεν την πάτησε από παγιδευμένο μηχάνημα. Την κάρτα τη χρησιμοποιεί σπάνια, υποθέτω άτομο μεγάλης ηλικίας. Δεν έχει αλλάξει τον αρχικό κωδικό, που οι περισσότεροι τον αλλάζουν τι είναι πιθανότερο να συμβαίνει λοιπόν; Ή είχε γραμμένο τον κωδικό ή το θέμα είναι τρολλ Επεξ/σία 13 Μαρτίου από Neptu 4
TROD Δημοσ. 13 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 13 Μαρτίου Τι να σας πω. Θα μιλήσω με την τράπεζα να ζητήσω το video μήπως βγάλουμε άκρη. 1
geomrk Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 6 λεπτά πριν, TROD είπε Τι να σας πω. Θα μιλήσω με την τράπεζα να ζητήσω το video μήπως βγάλουμε άκρη. σε εσενα δεν θα δωσουνε τιποτα. Η "γνωστή" σου πρεπει να μιλησει με την τραπεζα και να ζητησει το βιντεο,σε εσενα γιατι να δωσουν το οτιδηποτε; 2
BLiTzER Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Και τι θα δείτε στο βίντεο εκτός από κάποιον να βάζει μια κάρτα στο μηχάνημα και να κάνει ανάληψη; 2
takoulou Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 14 λεπτά πριν, TROD είπε Τι να σας πω. Θα μιλήσω με την τράπεζα να ζητήσω το video μήπως βγάλουμε άκρη. Αποκλείεται να σου δώσουν το video.. Μόνο αν κανείς μήνυση μέσω της αστυνομίας.. Τότε αυτοί έχουν το δικαίωμα..
JakeKaufman Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου 4 hours ago, TROD said: Σε μια γνωστή μου της έκλεψαν το πορτοφόλι της μέσα σε ένα ασανσέρ νοσοκομειου. 50 minutes ago, TROD said: Τι να σας πω. Θα μιλήσω με την τράπεζα να ζητήσω το video μήπως βγάλουμε άκρη. Για "γνωστή" (ούτε καν φίλη / αίσθημα), πολύ ασχολείσαι... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα