batman_gardiki Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Χρειάζομαι εκτυπωτή Α4 στο σπίτι μου στο οποίο υπάρχει οικιακό δίκτυο ethernet και θέλω κάθε ένα άτομο από το δικό του laptop η pc (συνολικά 4) να μπορεί να δίνει για εκτύπωση στον εκτυπωτή που θα αγοράσω. ποιοι εκτυπωτές μπορούν να με εξυπηρετήσουν;; Μπάτζετ όσο γίνεται πιο οικονομικός 300€ ??? Επεξ/σία 13 Μαρτίου από batman_gardiki
29gk Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Ολοι οι ικανοι για συνδεση δικτυου, ασυρματη ή ενσυρματη, εκτυπωτες θα εξυπηρετησουν αυτο που θες. 1
georgeole Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Όντως, όλοι θα σου κάνουν τη δουλειά είτε με ethernet είτε με wifi είτε και με τα δύο. Εντελώς ενημερωτικά πάντως το ethernet είναι πιο τσιμπημένο στην τιμή. Αλλού όμως πρέπει να εστιάσεις: α) μ.ο. σελίδων το μήνα, β) πόσο συχνά θα τυπώνεις και γ) αν χρειάζεσαι χρώμα. Αυτές οι ερωτήσεις θα σε καθοδηγήσουν ποιον τύπο εκτυπωτή να προτιμήσεις, πχ, inkjet, laser, ink tank. Αφού διαλέξεις τον τύπο, τότε φυσικά στρέφεσαι στα μοντέλα που να έχουν ethernet, wifi ή και τα δύο 1
pp6210 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου παντως ενας wifi εκτυπωτης συνηθως δινει και δυνατοτητα χρησης απο κινητο, εγω χρησιμοποιώ epson πολλα χρονια και τα android apps ειναι αρκετα χρησιμα, πολλες φορες κανω τη δουλεια μου χωρις να ανοιξω υπολογιστη 1
29gk Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Μια δικτυακη συσκευη συνδεεται στο ρουτερ και ετσι καθε αλλη δικτυακη συσκευη μπορει να την "δει" μεσω αυτου. Το δικτυο, με καλωδιο ή χωρις, δεν εχει καμια σχεση με τα καλωδια usb κτλ που σκεφτεσαι
batman_gardiki Δημοσ. 14 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, georgeole είπε Όντως, όλοι θα σου κάνουν τη δουλειά είτε με ethernet είτε με wifi είτε και με τα δύο. Εντελώς ενημερωτικά πάντως το ethernet είναι πιο τσιμπημένο στην τιμή. Αλλού όμως πρέπει να εστιάσεις: α) μ.ο. σελίδων το μήνα, β) πόσο συχνά θα τυπώνεις και γ) αν χρειάζεσαι χρώμα. Αυτές οι ερωτήσεις θα σε καθοδηγήσουν ποιον τύπο εκτυπωτή να προτιμήσεις, πχ, inkjet, laser, ink tank. Αφού διαλέξεις τον τύπο, τότε φυσικά στρέφεσαι στα μοντέλα που να έχουν ethernet, wifi ή και τα δύο α) άγνωστο, να υπάρχει θέλω για τυχον εργασίες. τους ποιο πολλους μηνες δεν θα τυπώνει. β) σπάνια για αρχή γ) μαλλον δεν χρειάζομαι χρώμα. άρα σε τι πάω;; σε λειζερ;;; Επεξ/σία 14 Μαρτίου από batman_gardiki
29gk Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου μονοχρωμο laser ειναι μαλλον μονοδρομος οπως το περιγραφεις 1
georgeole Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 33 λεπτά πριν, 29gk είπε μονοχρωμο laser ειναι μαλλον μονοδρομος οπως το περιγραφεις Ακριβώς έτσι. Μια πολύ καλή επιλογή είναι ο Brother HL-L2445DW. Έχει όλα όσα χρειάζεσαι. Ποιοτικά συμβατά τόνερ κοστίζουν 35€ και αποδίδουν 3.000 σελίδες. 1
gatos74 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 2 hours ago, batman_gardiki said: α) άγνωστο, να υπάρχει θέλω για τυχον εργασίες. τους ποιο πολλους μηνες δεν θα τυπώνει. β) σπάνια για αρχή γ) μαλλον δεν χρειάζομαι χρώμα. άρα σε τι πάω;; σε λειζερ;;; Οι άλλοι 3 χρήστες συμφωνούνε??....😁 1
georgeole Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 7 ώρες πριν, gatos74 είπε Οι άλλοι 3 χρήστες συμφωνούνε??....😁 Επειδή είναι γνωστό πως έχουμε δημοκρατία, να ισχύσει η δημοκρατία του... ενός!!!!😂😄😂 1
BadBoy Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 21 ώρες πριν, georgeole είπε Ακριβώς έτσι. Μια πολύ καλή επιλογή είναι ο Brother HL-L2445DW. Έχει όλα όσα χρειάζεσαι. Ποιοτικά συμβατά τόνερ κοστίζουν 35€ και αποδίδουν 3.000 σελίδες. Προσοχή γιατί οι Brother την τελευταία περίοδο παίρνουν ενημερώσεις firmware και σταματούν να δουλεύουν με συμβατά. Μέχρι τώρα ήταν εξαιρετική εταιρία, μάλλον ζήλεψε τις άλλες.
georgeole Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, BadBoy είπε Προσοχή γιατί οι Brother την τελευταία περίοδο παίρνουν ενημερώσεις firmware και σταματούν να δουλεύουν με συμβατά. Μέχρι τώρα ήταν εξαιρετική εταιρία, μάλλον ζήλεψε τις άλλες. Σωστά. Ωστόσο το firmware update πάντα προσέχουμε να ΜΗ γίνει. Επεξ/σία 15 Μαρτίου από georgeole
pp6210 Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 15 ώρες πριν, georgeole είπε Επειδή είναι γνωστό πως έχουμε δημοκρατία, να ισχύσει η δημοκρατία του... ενός!!!!😂😄😂 η δημοκρατία του...admin εννοείς! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα