dimlevi Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου Καλησπέρα παιδιά, Μένω στο κέντρο της Λούτσας όπου η ταχύτητα παραμένει ακόμα έως 24 Mbps. Έχει λήξει το συμβόλαιό μου με το home booster της Cosmote, με το οποίο είχα άθλιες ταχύτητες με σταθερή + 4G γραμμή στα 30-40 Mbps. Είδα το πακέτο που προσφέρει η Vodafone στα 26.90 (Vodafone Wireless Home) και με τράβηξε γιατί μένω πολύ κοντά σε κεραία και πιάνω με το κινητό μου 200 Mbps. Το μεγάλο ξενέρωμα είναι που έχει κόφτη στα 300 GB και μετά πέφτει στα 8 Mbps. Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Starlink. Γνώμες;
poulinos Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου On 13/03/2025 at 16:44, dimlevi said: Καλησπέρα παιδιά, Μένω στο κέντρο της Λούτσας όπου η ταχύτητα παραμένει ακόμα έως 24 Mbps. Έχει λήξει το συμβόλαιό μου με το home booster της Cosmote, με το οποίο είχα άθλιες ταχύτητες με σταθερή + 4G γραμμή στα 30-40 Mbps. Είδα το πακέτο που προσφέρει η Vodafone στα 26.90 (Vodafone Wireless Home) και με τράβηξε γιατί μένω πολύ κοντά σε κεραία και πιάνω με το κινητό μου 200 Mbps. Το μεγάλο ξενέρωμα είναι που έχει κόφτη στα 300 GB και μετά πέφτει στα 8 Mbps. Είμαι ανάμεσα σε αυτό και το Starlink. Γνώμες; αν δεν σε φτανουν τα 300gb ειναι ενα θεμα. απο την αλλη το starlink λιγο πιο ακριβο και λιγο μεγαλυτερο ping.εκτος αν εχει και αλλο πακετο η vodafone
gkat2829 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Εγώ θα σου έλεγα επειδή NOVA και VODAFONE στα απεριόριστα προγραμματα τους έχουν κόφτες (διάβασε τα ψιλά γράμματα και τους όρους ορθής χρήσης) να πας να αγοράσεις ένα router 5G από το εμπόριο ή τα Ευρωπαϊκά Amazon και να βάλεις μέσα COSMOTE What’s up 13,5€ τον μήνα ή COSMOTE NEO με 33€ τον μήνα ή FROG με 144€ τον χρόνο. Όλα τα παραπάνω είναι πλήρως και δοκιμασμένα απεριόριστα. Τα χρησιμοποιώ και ανεβοκατεβάζω 5-6TB τον μήνα.
poulinos Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου On 17/03/2025 at 09:39, gkat2829 said: Εγώ θα σου έλεγα επειδή NOVA και VODAFONE στα απεριόριστα προγραμματα τους έχουν κόφτες (διάβασε τα ψιλά γράμματα και τους όρους ορθής χρήσης) να πας να αγοράσεις ένα router 5G από το εμπόριο ή τα Ευρωπαϊκά Amazon και να βάλεις μέσα COSMOTE What’s up 13,5€ τον μήνα ή COSMOTE NEO με 33€ τον μήνα ή FROG με 144€ τον χρόνο. Όλα τα παραπάνω είναι πλήρως και δοκιμασμένα απεριόριστα. Τα χρησιμοποιώ και ανεβοκατεβάζω 5-6TB τον μήνα. πραγματι αν εξαιρεσεις το κοστος του 5g router που ειναι 200+ μετα δεν εχεις κατι αλλο μειον.συνηθως το παγιο ειναι πιο φτηνο και δεν υπαρχουν Limitations τις περισσοτερες φορες στην ταχυτητα. εκτος αν καποιον δεν τον νοιαζει η πτωση της ταχυτητας ή δεν κατεβαζει πολυ οπως εγω.
gkat2829 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Να προσθέσω απλώς ότι το COSMOTE NEO για λίγες μέρες από τα 33€ πήγε στα 24€. Οπότε σπεύσε αν το έχεις αποφασίσει και αγόρασε το φθηνότερο 5G ROUTER που θα βρεις.
poulinos Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 1 hour ago, gkat2829 said: Να προσθέσω απλώς ότι το COSMOTE NEO για λίγες μέρες από τα 33€ πήγε στα 24€. Οπότε σπεύσε αν το έχεις αποφασίσει και αγόρασε το φθηνότερο 5G ROUTER που θα βρεις. Μην παρει κανα Noname.εστω κανα tp link κανα Huawei. κτλ
gkat2829 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Βλεπω στο SKROUTZ χωρισ να κανω διαφημιση ΖΤΕ με 140€. Φορητο φυσικα.
poulinos Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου On 19/03/2025 at 10:05, gkat2829 said: Βλεπω στο SKROUTZ χωρισ να κανω διαφημιση ΖΤΕ με 140€. Φορητο φυσικα. τα zte και τα huawei ειναι τα σχετικα φτηνα απο τα 5g. τα ακριβα ειναι mikrotik,fritz, teltonika.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα