qqqqqaa Δημοσ. 13 Μαρτίου Δημοσ. 13 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας. Προερχόμενος από Samsung Note9 και Note 20 Ultra, θέλω να αγοράσω μία μεταχειρισμένη συσκευή έως 700€ με κορυφαία main, ultrawide και selfie κάμερα, χωρίς όμως να κάνω υποχώρηση στο UI. Έχω καταλήξει στα 2 κινητά που έχω στον τίτλο. Πήγα σήμερα στο Πλαίσιο και ειδα το Xiaomi 15 Ultra μιας και δεν είχαν το 14 Ultra και δίπλα είχαν το S24 Ultra. Λοιπόν ενώ οι κάμερες του Xiaomi είναι καλύτερες και έχει και φλας στο 0.6x, φοβήθηκα μιας και ενώ είναι η global έκδοση, σαν να είδα μια pop up διαφήμιση. Η οθονη αν και κυρτή που δεν είμαι fan, παραδόξως μου άρεσε και νομίζω οτι διάβαζα πιο καθαρά τσ κείμενα σε σχέση με αυτή του Samsung. Είδα όμως ότι το επίπεδο φωτεινότητας από το 85% περίπου και κάτω μειώνεται δραστικά σε σχέση με του S24U. Εσείς τι εντυπώσεις έχετε από αυτές τις 2 συσκευές και ποια προτείνετε; Ευχαριστώ. Επεξ/σία 13 Μαρτίου από qqqqqaa
Therempant Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 10 ώρες πριν, qqqqqaa είπε Καλησπέρα σας. Προερχόμενος από Samsung Note9 και Note 20 Ultra, θέλω να αγοράσω μία μεταχειρισμένη συσκευή έως 700€ με κορυφαία main, ultrawide και selfie κάμερα, χωρίς όμως να κάνω υποχώρηση στο UI. Έχω καταλήξει στα 2 κινητά που έχω στον τίτλο. Πήγα σήμερα στο Πλαίσιο και ειδα το Xiaomi 15 Ultra μιας και δεν είχαν το 14 Ultra και δίπλα είχαν το S24 Ultra. Λοιπόν ενώ οι κάμερες του Xiaomi είναι καλύτερες και έχει και φλας στο 0.6x, φοβήθηκα μιας και ενώ είναι η global έκδοση, σαν να είδα μια pop up διαφήμιση. Η οθονη αν και κυρτή που δεν είμαι fan, παραδόξως μου άρεσε και νομίζω οτι διάβαζα πιο καθαρά τσ κείμενα σε σχέση με αυτή του Samsung. Είδα όμως ότι το επίπεδο φωτεινότητας από το 85% περίπου και κάτω μειώνεται δραστικά σε σχέση με του S24U. Εσείς τι εντυπώσεις έχετε από αυτές τις 2 συσκευές και ποια προτείνετε; Ευχαριστώ. Εννοείται πας στο samsung χωρίς δεύτερη σκέψη. Και μιλάω έχοντας το ως προηγούμενη συσκευή και πλέον είμαι με το s25 Ultra.
andreas-d Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Αν βρεις S24u μέ 700€ φυσικά και αξίζει, αν και νομίζω ότι είναι πολύ λίγα, αυτή τη στιγμή η Samsung μου αγοράζει 890€ trade in το S24u 512gb.
Λύση Fronimitis Δημοσ. 14 Μαρτίου Λύση Δημοσ. 14 Μαρτίου Αν το θες αποκλειστικά για φωτογραφίες και βίντεο,τότε πάρε το Xiaomi. Αν το θες για οτιδήποτε άλλο πάρε το Samsung.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα