Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, 

Εχω το εξής πρόβλημα και θέλω την βοήθεια σας. Εχω φτιάξει ένα site και μέχρι τον Δεκέμβριο όλα καλά. Εκανα και διαφήμιση στο google ads και δεν έβγαζε τπτ. Μέσα Δεκεμβρίου πιθανός από δική μου βλακεία είχα πολλές επιθέσεις για χακαρισμα λογαριασμών. Ευτηχως το πήρα πρέφα αμέσως και αλαξα τους κωδικούς. Μέχρι και κλειδί για windows άλλαξα. Τώρα όλα καλά σχεδόν. Τέλη Δεκεμβρίου ξεκίνησε το google ads να μου βγάζει ότι το site είναι παραβιασμένο και δεν ακολουθεί την πολιτική. Οταν πατάω το site το οποίο είναι αυτό  luxurytaxitransfer.gr πρέπει να πατήσω τρία φορές για να μπει. Τις πρώτες φορές βγάζει κάτι άλλο πίσω. Εχεις κανένας καμιά ιδέα πως διορθώνετε ; Και επίσης κάτι άλλο. Στον υπολογιστή μου μου βγάζει το antivirus της Microsoft τα περισσότερα ότι έχουν ιό και μου τα μπλοκάρει. Ακόμα και το adobe cloud και πρέπει να κλείσω το τοίχος προστασίας για να το ανοίξει. Εχω δοκιμάσει και να κάνω κάποιες ενέργειες που βρήκα στο YouTube αλλά δεν πέτυχαν. Συγνώμη για το σεντόνι. Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Κάθε βοήθεια δεκτη! 

Δημοσ.

Κάτι δεν πάει καλά με τη σελίδα. Από κινητό 2-3 φορές με πέταξε σε διαφημίσεις και την επόμενη μπήκε όπως λες και εσύ. Από browser στη δουλειά δεν είχα θέμα.

Μόνος σου υποστηρίζεις τη σελίδα; Αν δεν μπορεί να το δει κάποιος που ασχολείται ρίξε μια ματιά στο αρχείο .htaccess μήπως έχει εγγραφές που δεν γνωρίζεις και κατέβασε από τη διαχείριση των plugin το Wordfence και κάνε ένα έλεγχο να δεις τι θα σου εμφανίσει.

Υποθέτω έχεις ήδη αναβαθμίσει wordpress/plugins/themes κλπ.

Περίμενε να απαντήσει και κάποιος που γνωρίζει σχετικά.

Τα παραπάνω είναι κινήσεις που έκανα εγώ σε σελίδα φίλου παλιότερα που είχε παρόμοιο θέμα.

Δημοσ.

με σπασμένα wordpress themes ή και  plugins μια χαρά σε έχουν μολύνει. και δεν ειναι μόνο σε επίπεδο htaccess. 

σου προτείνω να δώσεις χρήματα να αγοράσεις ότι σου χρειάζεται επίσημα από τα κανάλια π.χ. themeforest

προφανώς backup και restore από μολυσμένη βάση και data files μη δοκιμάσεις.

αν δεν γνωρίζεις από αυτά απευθύνσου σε επαγγελματία να σου καθαρίσει και να ενημερώσει οτι χρειάζεται με κανονικές άδειες.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, shodan είπε

Κάτι δεν πάει καλά με τη σελίδα. Από κινητό 2-3 φορές με πέταξε σε διαφημίσεις και την επόμενη μπήκε όπως λες και εσύ. Από browser στη δουλειά δεν είχα θέμα.

Μόνος σου υποστηρίζεις τη σελίδα; Αν δεν μπορεί να το δει κάποιος που ασχολείται ρίξε μια ματιά στο αρχείο .htaccess μήπως έχει εγγραφές που δεν γνωρίζεις και κατέβασε από τη διαχείριση των plugin το Wordfence και κάνε ένα έλεγχο να δεις τι θα σου εμφανίσει.

Υποθέτω έχεις ήδη αναβαθμίσει wordpress/plugins/themes κλπ.

Περίμενε να απαντήσει και κάποιος που γνωρίζει σχετικά.

Τα παραπάνω είναι κινήσεις που έκανα εγώ σε σελίδα φίλου παλιότερα που είχε παρόμοιο θέμα.

Μόνος μου υποστηρίζω την σελίδα. Ολα γίνονται αναβάθμιση κ μόνα τους. Οκά κ να έχει σε ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω κ αυτό. 

9 λεπτά πριν, greekfragma είπε

με σπασμένα wordpress themes ή και  plugins μια χαρά σε έχουν μολύνει. και δεν ειναι μόνο σε επίπεδο htaccess. 

σου προτείνω να δώσεις χρήματα να αγοράσεις ότι σου χρειάζεται επίσημα από τα κανάλια π.χ. themeforest

προφανώς backup και restore από μολυσμένη βάση και data files μη δοκιμάσεις.

αν δεν γνωρίζεις από αυτά απευθύνσου σε επαγγελματία να σου καθαρίσει και να ενημερώσει οτι χρειάζεται με κανονικές άδειες.

Ότι έχω βάλει είναι από το Wordpress εγκατάσταση δεν έβαλα από αλλού. Αν εννοείς αυτό. Εχω όμως το αρχικό site στον υπολογιστή. Αν το ξανα ανεβασω πιστεύεις να λυθεί το πρόβλημα ; 

Δημοσ.
3 minutes ago, diver8 said:

Μόνος μου υποστηρίζω την σελίδα. Ολα γίνονται αναβάθμιση κ μόνα τους. Οκά κ να έχει σε ευχαριστώ. Θα το δοκιμάσω κ αυτό. 

Ότι έχω βάλει είναι από το Wordpress εγκατάσταση δεν έβαλα από αλλού. Αν εννοείς αυτό. Εχω όμως το αρχικό site στον υπολογιστή. Αν το ξανα ανεβασω πιστεύεις να λυθεί το πρόβλημα ; 

αν εισαι 100% σίγουρος οτι εσύ κατέβασες από επίσημα κανάλια τα πάντα που χρησιμοποιείς ΚΑΙ ο υπολογιστής σου είναι 100% ασφαλής και καθαρός από ιούς από άλλα πράγματα π.χ. σπασμένα παιχνίδια, τορεντ κλπ, τότε η μόλυνση μπορεί να είναι σε επίπεδο σερβερ από τον host που σου φιλοξενεί το site και τα αρχεία. Μπορεί να σε έβαλε σε directory χαμηλών πόρων και ασφάλειας μαζί με άλλα wordpress websites και να πέρασε ιός από άλλον σαν εσένα που χρησιμοποίησε σπασμένα μολυσμένα αρχεία στο δικό του.

όχι δε θα λυθεί αν το ανεβάσεις ξανά από το δικό σου.

ίσως λυθεί για 1-2 μέρες και μετά ξανά τα ίδια μέχρι να δράσει ο ιός και να κάνει τις εγγραφές και στα δικά σου νέα αρχεία.

το σημαντικό είναι να ψάξει κάποιος που ξέρει από πού ξεκινάνε όλα.

Δημοσ.

εμενα οταν προσπάθεισα να ανοιξω τη σελίδα  το bitdefender μου εβγαλε το εξης

Εντοπίστηκε μολυσμένη ιστοσελίδα

3 λεπτά πριν

Χαρακτηριστικά:

Online Πρόληψη Απειλών

Έχουμε αποκλείσει αυτήν την επικίνδυνη σελίδα για την προστασία σας: https://gudgets.evenied.cfd/ Οι επικίνδυνες σελίδες επιχειρούν να εγκαταστήσουν λογισμικό που μπορεί να βλάψει τη συσκευή, να συλλέξει προσωπικές πληροφορίες ή να λειτουργήσει χωρίς τη συγκατάθεσή σας.

Δημοσ.

περίπου τέτοια θέματα είχα παλαιότερα όταν είχα φτιάξει ένα site με σπασμένο theme και plugins. Απλά το theme ήταν μολυσμένο.

αν θέλεις για σοβαρή δουλειά χρησιμοποίησε δωρεάν ή αγορασμένο υλικό.

Κι εγώ όταν κάνω για το χαβαλέ μου κατεβάζω σπασμένα. Για δουλειά όμως δεν αξίζει

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Neptu είπε

περίπου τέτοια θέματα είχα παλαιότερα όταν είχα φτιάξει ένα site με σπασμένο theme και plugins. Απλά το theme ήταν μολυσμένο.

αν θέλεις για σοβαρή δουλειά χρησιμοποίησε δωρεάν ή αγορασμένο υλικό.

Κι εγώ όταν κάνω για το χαβαλέ μου κατεβάζω σπασμένα. Για δουλειά όμως δεν αξίζει

Δεν έχω βάλει τπτ σπασμένο. Βάζω από το Wordpress ότι έχει ακόμα και τα δωρεάν. 

Δημοσ.
13 hours ago, diver8 said:

Δεν έχω βάλει τπτ σπασμένο. Βάζω από το Wordpress ότι έχει ακόμα και τα δωρεάν. 

ποιός κάνει hosting το site;

επικοινώνησες να του αναφέρεις το πρόβλημα όπως σου είπα;

Δημοσ.
Στις 14/3/2025 στις 12:31 ΜΜ, diver8 είπε

Μέσα Δεκεμβρίου πιθανός από δική μου βλακεία είχα πολλές επιθέσεις για χακαρισμα λογαριασμών.

Περισσοτερες πληροφοριες;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, gorge18 είπε

Περισσοτερες πληροφοριες;

Έβαλα ένα πρόγραμμα για να βάλω επιπλέον πράγματα σε ένα παιχνίδι. εχω βάλει και στο παρελθόν αλλά ποτέ δέν είχα θέμα.

9 ώρες πριν, greekfragma είπε

ποιός κάνει hosting το site;

επικοινώνησες να του αναφέρεις το πρόβλημα όπως σου είπα;

με την hostinger συνεργάζομαι. Ναι θα μηλίσω μαζί τους.

Δημοσ.
9 minutes ago, diver8 said:

Έβαλα ένα πρόγραμμα για να βάλω επιπλέον πράγματα σε ένα παιχνίδι. εχω βάλει και στο παρελθόν αλλά ποτέ δέν είχα θέμα.

με την hostinger συνεργάζομαι. 

πρώτον δε βάζουμε περίεργα πράγματα που ενέχουν ρίσκο στον ίδιο υπολογιστή που κάνουμε και δουλειά.

δεύτερον αφού μιλήσεις με hostinger ενημέρωσε τι έγινε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...