Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω cosmote.

Μιλάω πολύ στο κινητό. Λόγω εργασίας όμως.  Με παίρνουν και δεν παίρνω τηλ. Έβαλα μια κάρτα το 3μηνο για να διατηρώ τον αριθμό.

Η cosmote , δεν είναι φθηνότερα πια. Ποια εταιρία άλλη προτενετε;

• Like 1
  • Haha 1
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

χωρίς να είμαι σίγουρος, νομίζω όλες οι εταιρίες έχουν ακριβώς τις ίδιες χρεώσεις στην καρτοκινητή, ίδια πακέτα και ίδιο διάστημα διατήρησης του αριθμού και του χρηματικού υπολοίπου. Στο χωριό μου το λέμε καρτελ.

Οπότε όπου και να πας.....μικρές οι διαφορές

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, drapanakis είπε

Έχω cosmote.

Μιλάω πολύ στο κινητό. Λόγω εργασίας όμως.  Με παίρνουν και δεν παίρνω τηλ. Έβαλα μια κάρτα το 3μηνο για να διατηρώ τον αριθμό.

Πήγαινε με φορητότητα εδώ

https://www.vodafonecu.gr/ela-sto-cu/online/?step=sim πάρε την προσφορά 

για 6 μήνες με προπληρωμή 49€, βγαίνει 8€ ο μήνας και μετά ''βλέπεις''.

Τώρα αν δεν μιλάς καθόλου, ''κάτσε όπως είσαι'', τα 13 € στο δίμηνο θα στα φάνε όλοι!

Επεξ/σία από takislz
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ή Cosmote Mobile Basic αν βαριεσαι να βαζεις καρτες

Επεξ/σία από kage
Επισκέπτης
Δημοσ.
2 ώρες πριν, drapanakis είπε

Έχω cosmote.

Νόμιζα η cosmote είναι η φθηνότερη. Με το reload it, τα deals for you κλπ. Όχι; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν ψάχνει την φθηνότερη, ψάχνει την τσάμπα (δεν υπάρχει) ή την φθηνότερη επιλογή, για να κρατάει ενεργό τον αριθμό.

Ετήσια κατοχή ενεργού αριθμού 52€ μέσω ανανεώσεων 4Χ13, αυτό ισχύει σήμερα και σε όποιον αρέσει.

Και θα τα "φάνε" - "κλέψουν" με την συγκατάθεση σου φυσικά (άρα δεν είναι κλοπή), στο 2μηνο, μιλήσεις δεν μιλήσεις.

Δεν είναι κάτι καινούργιο. 

Το καινούργιο είναι, πως ακόμα κι έτσι όπως τα έκαναν (τους άφησαν και τα έκαναν*) τα τελευταία χρόνια, η ελάχιστη ανανέωση, πήγε από 8 στα 13 €,

60% αύξηση!  Ακούσατε κανένας να πει τίποτα ...

*Αφιλοκερδώς;

Επεξ/σία από takislz
  • Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, takislz είπε

Το καινούργιο είναι, πως ακόμα κι έτσι όπως τα έκαναν (τους άφησαν και τα έκαναν*) τα τελευταία χρόνια, η ελάχιστη ανανέωση, πήγε από 8 στα 13 €,

*Αφιλοκερδώς;

κάτι πήρε το αυτί μου για ανανέωση 15€ πλεον. Στα καταστήματα βέβαια αλλά σε πόσο χρόνο πιστεύετε θα καθιερωθεί παντού και σε όλους;

Και μη πει κανεις ότι θα φύγει από τη συγκεκριμένη εταιρία διότι πριν καν προλάβει θα την έχουν αντιγράψει και οι άλλες. Όπως έχουν κάνει σε όλα μα σε όλα

Δημοσ.

σε q παλια δεν εληγε το νουμερο για ενα χρονο.δεν ξερω αν ισχυει ακομα.και δεν εβαζαν φραγη στις εισερχομενες

• Haha 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, takislz είπε

Δεν ψάχνει την φθηνότερη, ψάχνει την τσάμπα (δεν υπάρχει) ή την φθηνότερη επιλογή, για να κρατάει ενεργό τον αριθμό.

Ετήσια κατοχή ενεργού αριθμού 52€ μέσω ανανεώσεων 4Χ13, αυτό ισχύει σήμερα και σε όποιον αρέσει.

Και θα τα "φάνε" - "κλέψουν" με την συγκατάθεση σου φυσικά (άρα δεν είναι κλοπή), στο 2μηνο, μιλήσεις δεν μιλήσεις.

Δεν είναι κάτι καινούργιο. 

*Αφιλοκερδώς;

Άμα θες μόνο συντήρηση αριθμού χωρίς να κάνεις χρήση ή μόνο για εισερχόμενες κλήσεις, δίνει 13 ευρώ κάθε 13 και παραπανω μήνες και όλα κομπλέ. Με nova που έχω αυτό ισχύει στην πραξη. Στο 2μηνο άμα δεν ανανεώσεις κόβονται οι εξερχόμενες κλήσεις και μηνύματα. 

Φθηνότερες καρτοκινητες για να διατηρείς απλά αριθμό, cosmote mobile basic και κάποια πακέτα της frog. 

Δημοσ.

cosmote mobile basic 4,80 € τον μήνα πάγιο, παει στα 58 ο χρόνος. 

Τι να λέμε, θα συζητάμε μέρες...  κι έρχονται χειρότερα.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, drapanakis είπε

Έχω cosmote.

Πας Νόβα.

Την βγάζεις με 0€ τους 13 ΜΗΝΕΣ.

• Confused 1
Δημοσ.

13€ το τρίμηνο για κινητό, που είναι και το επαγγελματικό μέσο σου (όπως λες) τα θεωρείς πολλά;

Τσάμπα θες να συντηρούν το δίκτυο;

Ε τι να πω, πες να σε καλούν στα σταθερά...

• Thanks 3
  • Confused 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, MARIOSNURSE είπε

13€ το τρίμηνο για κινητό, που είναι και το επαγγελματικό μέσο σου (όπως λες) τα θεωρείς πολλά;

Τσάμπα θες να συντηρούν το δίκτυο;

Ε τι να πω, πες να σε καλούν στα σταθερά...

Έγραψε ότι ΔΕΝ καλεί αυτός!!

Μα πληρώνει ενώ ΔΕΝ καλεί και ΔΕΝ κάνει χρήση κάποιας υπηρεσίας ?

ΥΓ. Πληρώνουν και σωστά ΑΥΤΟΙ που τον καλούν 

• Sad 1
  • Haha 3
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, drapanakis είπε

Πηγα στη Frog 

8 ευρο για 2 μηνες ελαχιστο ποσο απο το καταστημα της cosmoste η αγορα.

Είσαι σίγουρος γι αυτό; Διότι το λινκ που παρέθεσα πάνω λέει άλλα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...