Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

σαν την ερτ είναι,έχεις δεν έχεις τηλεόραση την πληρώνεις.

Κάποιο λάθος κάνεις.

Υπάρχει πρόνοια ότι στις πολύ μικρές κατανάλωσεις (σιγά μην βλέπεις τηλεόραση) να μην πληρώνεις ΕΡΤ 

• Like 1
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Στις 15/3/2025 στις 6:05 ΜΜ, Ukforthemoment είπε

σαν την ερτ είναι,έχεις δεν έχεις τηλεόραση την πληρώνεις.

Η ερτ είναι νταβατζιλικι. Κινητό εννοώ νούμερο κινητού αν θες δεν έχεις δεν σε υποχρεώνει κάποιος δηλαδή. Κόβεις την sim και τέλος δεν πληρώνεις τίποτα. Με την ερτ δεν μπορεί να γίνει αυτό πληρώνεις και λες και ευχαριστώ αλλά αυτά είναι τα λιγότερα που πληρώνουμε με το ζόρι. Εδώ για αλλα και άλλα ο κόσμος δε κάνει τίποτα. 

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, Arkin είπε

Η ερτ είναι νταβατζιλικι. Κινητό εννοώ νούμερο κινητού αν θες δεν έχεις δεν σε υποχρεώνει κάποιος δηλαδή. Κόβεις την sim και τέλος δεν πληρώνεις τίποτα. Με την ερτ δεν μπορεί να γίνει αυτό πληρώνεις και λες και ευχαριστώ αλλά αυτά είναι τα λιγότερα που πληρώνουμε με το ζόρι. Εδώ για αλλα και άλλα ο κόσμος δε κάνει τίποτα. 

Η πλειοψηφία του κόσμου θέλει να πληρώνει ΕΡΤ και μάλιστα έκανε 'επανάσταση' για αυτό.

Υπάρχουν και μερικοί που ΔΕΝ θέλουν...

• Like 1
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, Arkin είπε

δυστυχώς το κινητό πλέον έχει γίνει είδος πρώτης ανάγκης, έμεσα. Παλαιότερα οκ, τώρα όμως αλλάξανε τα πράγματα.

Πχ τράπεζα. Εγώ πληρώνω νούμερο για ηλικιωμένο άτομο μόνο και μόνο γι αυτό. Βέβαια δε βάζω κάρτα κάθε μήνα. Τώρα έκανα μια ανανέωση διότι είχε να γίνει εδώ και λίγους μήνες και είχε φραγή. Ήθελα να κάνω την αίτηση για τον τουρισμό. Τα 13€ που έβαλα θα πάνε χαμένα, δε το χρειάζεται το κινητό. Μετά μπορεί να χρειαστεί να βάλω κάρτα το καλοκαίρι για να κάνω καμια ενέργεια με τον τραπεζικό λογαριασμό όπως είχα κάνει παλαιότερα. Ήθελα να περάσω την κάρτα τραπέζης στο wallet και το κινητό είχε φραγή, άλλα 13€ κι εκεί.

Αλλά όχι δε με υποχρεώνει κανείς....

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 15/3/2025 στις 12:43 ΜΜ, Kostas Savvidis είπε

Στην Frog που πήγες θα την βγάζεις με 15 ευρώ το τρίμηνο, αυτό είναι το ελάχιστο ποσό της ανανέωσης τώρα. Θα περνάς κάθε μήνα το national pack που σου δίνει 60 λεπτά προς όλους και χρέωση ανά δευτερόλεπτο με μόνο 3,02 ευρώ και έτσι αν χρειαστεί θα μπορείς να μιλήσεις κιόλας και αν ανανεώνεις πάντα στην ώρα σου θα σου μένει μέσα και ο χρόνος ομιλίας που περίσσεψε από τον προηγούμενο μήνα, εγώ έφτασα να έχω με αυτό τον τρόπο και με μόλις 3,02 ευρώ τον μήνα 597 λεπτά προς όλους.

15ευρω το τριμηνο μεσα απο το cosmote app? και το πακετο ανανεωνεις αυτοματα;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, thermaikos4 είπε

15ευρω το τριμηνο μεσα απο το cosmote app? και το πακετο ανανεωνεις αυτοματα;

Αν κάνεις την ανανέωση μέσω του frog app νομίζω είναι 13 ή 12 ευρώ, εγώ μιλώ για ανανέωση από φυσικά καταστήματα, το πακέτο το αγοράζεις την τελευταία μέρα που τελειώνει το προηγούμενο μέσα από το frog app. Με αυτά τα χρήματα όμως δεν έχεις δεδομένα, ή μάλλον καλύτερα έχεις τα δεδομένα που θα σου κάνει δώρο η frog για τον πρώτο μήνα, για τους επόμενους μήνες θα πορευτείς χωρίς δεδομένα, χρησιμοποίησε το wifi.

Δημοσ.

Εμαθα και εγω σημερα οτι τα λαμογια η ΕΕΤΤ και οι φιλοι της κανονισανε 15αρι νταβατζιλικι αλλα το προβλημα δεν ειναι αυτο το προβλημα ειναι οτι ολοι σαν τα προβατα θα το χωνεψετε δεν ειναι σαν τα Τεμπη για να παει το θεμα Ευρωπη.Meanwhile εχω κινητο Ουγγαριας και πληρωνω 7 ευρω το χρονο και ληγει ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ

Κατα τα αλλα κυριοι του Υπουργειου Μεταφορων ΕΕΤΤ και παροχοι αν σας πουν Ορμπαν θα πειτε οτι ειναι δικτατορας η δικια σας Τελεκομ ειναι πιο δημοκρατικη.

Δημοσ.
Στις 18/3/2025 στις 6:37 ΜΜ, cricket είπε

Εμαθα και εγω σημερα οτι τα λαμογια η ΕΕΤΤ και οι φιλοι της κανονισανε 15αρι νταβατζιλικι αλλα το προβλημα δεν ειναι αυτο το προβλημα ειναι οτι ολοι σαν τα προβατα θα το χωνεψετε δεν ειναι σαν τα Τεμπη για να παει το θεμα Ευρωπη.Meanwhile εχω κινητο Ουγγαριας και πληρωνω 7 ευρω το χρονο και ληγει ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ

Κατα τα αλλα κυριοι του Υπουργειου Μεταφορων ΕΕΤΤ και παροχοι αν σας πουν Ορμπαν θα πειτε οτι ειναι δικτατορας η δικια σας Τελεκομ ειναι πιο δημοκρατικη.

Υπάρχει τρόπος δηλ. να χρησιμοποιεί κάποιος φτηνή εταιρεία κινητής εξωτερικού στην Ελλάδα παρακάμπτοντας τις εγχώριες (πχ μέσω roaming) ?

Δημοσ.
Στις 17/3/2025 στις 11:27 ΠΜ, Neptu είπε

δυστυχώς το κινητό πλέον έχει γίνει είδος πρώτης ανάγκης, έμεσα. Παλαιότερα οκ, τώρα όμως αλλάξανε τα πράγματα.

Πχ τράπεζα. Εγώ πληρώνω νούμερο για ηλικιωμένο άτομο μόνο και μόνο γι αυτό. Βέβαια δε βάζω κάρτα κάθε μήνα. Τώρα έκανα μια ανανέωση διότι είχε να γίνει εδώ και λίγους μήνες και είχε φραγή. Ήθελα να κάνω την αίτηση για τον τουρισμό. Τα 13€ που έβαλα θα πάνε χαμένα, δε το χρειάζεται το κινητό. Μετά μπορεί να χρειαστεί να βάλω κάρτα το καλοκαίρι για να κάνω καμια ενέργεια με τον τραπεζικό λογαριασμό όπως είχα κάνει παλαιότερα. Ήθελα να περάσω την κάρτα τραπέζης στο wallet και το κινητό είχε φραγή, άλλα 13€ κι εκεί.

Αλλά όχι δε με υποχρεώνει κανείς....

Και εμένα αυτό είναι που με εκνευρίζει απίστευτα, έχω αναγκαστει να βγάλω αριθμό για την μάνα μου για να τον δηλώσω στην κάρτα της, η κάρτα βγήκε αναγκαστικά διότι είχε εισόδημα από ενοίκιο και ενέταξαν και αυτά τα εισοδήματα στην συλλογή ψηφιακών αποδείξεων του 30%. Δεν ξέρει ούτε το κινητό να πάρει να καλέσει ένα τηλέφωνο. Να κάθομαι και να σκάω ακόμα και 50 ευρώ το έτος για κάτι τέτοιο μόνο για μηνύματα τα θεωρώ πολλά, θα μπορούσαν να βγάλουν κάτι με χρέωση ένα 20ρικο το έτος. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, mariosnik_ είπε

Και εμένα αυτό είναι που με εκνευρίζει απίστευτα, έχω αναγκαστει να βγάλω αριθμό για την μάνα μου για να τον δηλώσω στην κάρτα της, η κάρτα βγήκε αναγκαστικά διότι είχε εισόδημα από ενοίκιο και ενέταξαν και αυτά τα εισοδήματα στην συλλογή ψηφιακών αποδείξεων του 30%. Δεν ξέρει ούτε το κινητό να πάρει να καλέσει ένα τηλέφωνο. Να κάθομαι και να σκάω ακόμα και 50 ευρώ το έτος για κάτι τέτοιο μόνο για μηνύματα τα θεωρώ πολλά, θα μπορούσαν να βγάλουν κάτι με χρέωση ένα 20ρικο το έτος. 

Πάει νόβα και το πρόβλημα λύθηκε 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Πάει νόβα και το πρόβλημα λύθηκε 

Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο σε παρακαλώ, γιατι δεν το έχω καταλάβει αυτό με τη Νόβα τί εννοείς

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Snip είπε

Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο σε παρακαλώ, γιατι δεν το έχω καταλάβει αυτό με τη Νόβα τί εννοείς

Δεν υπάρχει υποχρέωση ανανέωσης κάθε 3 ΜΗΝΕΣ 

Δημοσ.

Το κινητο εχει γινει ουσιαστικα υποχρεωτικο απο το κρατος

Το σκανδαλο ειναι οτι δεν εχουν προβλεψει να υπαρχει κατι με μηδενικο κοστος για καποιον που το χρησιμοποιει μονο για οσα το κρατος τον υποχρεωνει

• Thanks 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, ant_ είπε

Το κινητο εχει γινει ουσιαστικα υποχρεωτικο απο το κρατος

Το σκανδαλο ειναι οτι δεν εχουν προβλεψει να υπαρχει κατι με μηδενικο κοστος για καποιον που το χρησιμοποιει μονο για οσα το κρατος τον υποχρεωνει

Δηλαδή ΠΡΙΝ γίνει υποχρεωτικο ΔΕΝ είχες κινητό?

Πότε έγινε υποχρεωτικό ξέρεις?

Το 2020

• Confused 1
Δημοσ.

Εκπρόσωπος τυπου της κυβερνησης?

Επισης δεν κοιταω μονο την παρτη μου

Υπαρχουν ατομα που δεν τους περισσεύουν λεφτα για να πληρωνουν κινητο κατι που το κρατος του αναγκαζει να εχουνε

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...