Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Δεν υπάρχει υποχρέωση ανανέωσης κάθε 3 ΜΗΝΕΣ 

Σε ποιο πακέτο είμαι αυτό; Σε ένα f2go που έβαλα τον καλοκαίρι, μου λέει ότι στους 2 μήνες φραγή στις εξερχόμενες και στους 3 και στις εισερχόμενες 

• Thanks 1
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
On 19/03/2025 at 22:47, -yorgi- said:

Υπάρχει τρόπος δηλ. να χρησιμοποιεί κάποιος φτηνή εταιρεία κινητής εξωτερικού στην Ελλάδα παρακάμπτοντας τις εγχώριες (πχ μέσω roaming) ?

το βασικο ειναι οτι σε καποιες υπηρεσιες δεν μπορεις να δωσεις νουμερο εξωτερικου

On 20/03/2025 at 12:55, ant_ said:

Το κινητο εχει γινει ουσιαστικα υποχρεωτικο απο το κρατος

Το σκανδαλο ειναι οτι δεν εχουν προβλεψει να υπαρχει κατι με μηδενικο κοστος για καποιον που το χρησιμοποιει μονο για οσα το κρατος τον υποχρεωνει

oti egine υποχρεωτικο απο το κρατος δεν σημαινει οτι ο παροχος θα πληρωσει απο την τσεπη του το τι εκανε το κρατος.καλως ή κακως.

On 20/03/2025 at 10:07, Snip said:

Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο σε παρακαλώ, γιατι δεν το έχω καταλάβει αυτό με τη Νόβα τί εννοείς

ισως να εννοει q.

On 20/03/2025 at 14:35, Snip said:

Σε ποιο πακέτο είμαι αυτό; Σε ένα f2go που έβαλα τον καλοκαίρι, μου λέει ότι στους 2 μήνες φραγή στις εξερχόμενες και στους 3 και στις εισερχόμενες 

σε q εκανες ανανεωση ανα χρονο.δεν ξερω τι ισχυει πλεον

Δημοσ.
Στις 20/3/2025 στις 2:35 ΜΜ, Snip είπε

Άλλο τι λέει και άλλο το ισχύει ΑΤΥΠΑ

• Confused 3
Δημοσ.
Στις 20/3/2025 στις 12:06 ΜΜ, GREGORYMO είπε

Δεν υπάρχει υποχρέωση ανανέωσης κάθε 3 ΜΗΝΕΣ 

Μην παραπληροφορούμε, δυστυχώς όλες οι καρτοκινητές, κλέβουνε το χρηματικό υπόλοιπο στις 60 ημέρες, αν δεν τους δώσεις και άλλα € (κανονικό νταβατζιλίκι)

• Thanks 1
Δημοσ.
56 λεπτά πριν, dhmak είπε

Μην παραπληροφορούμε, δυστυχώς όλες οι καρτοκινητές, κλέβουνε το χρηματικό υπόλοιπο στις 60 ημέρες, αν δεν τους δώσεις και άλλα € (κανονικό νταβατζιλίκι)

Άλλο έγραψα ΕΓΩ 

• Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Eιναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να σου κλεβουν το υπολοιπο σε 2 μηνες,ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να σου βαζουν φραγη σε 3 μηνες και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ λόγω ελευθεριας στην επικοινωνια και ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να μην διαρκει η συνδεση 1 χρονο μετα απο ανανεωση οπως σε αλλες ευρωπαικες χωρες πχ Ουγγαρια κλπ.Ευτυχως το gov.gr δεχεται πλεον ξενα νουμερα που παρανομα προηγουμενως δεν δεχοταν γιαυτο και εχασαν πολλα λεφτα οι κινηταδες της Ελλαδας και βαζουν χαρατσι αλλα ακομα δεν εχουν υποχρεωσει τις τραπεζες να δεχονται κινητο απο αλλες χωρες ωστε να μπορεις να βαλεις το κινητο σου.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ να κλειδωνουν τα sms gateway τους σε αλλα ευρωπαικα κινητα λογω αντιμονωπωλιακου νομου και η ΕΕΤΤ ειναι συνυπευθηνη.Καλο θα ηταν να γινει μια εκστρατεια ωστε να μαθουν ολοι να βαζουν esim ωστε με 3 ευρω να εχεις 3 Gb το διμηνο και να αποδεσμευτουν απο ελληνικες καρτοκινητες μεχρι να βαλουν μυαλο.

Επεξ/σία από cricket
  • Like 3
  • Thanks 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Προς το παρών η cu μου δίνει 60 λεπτά με ανανέωση 12€ και τη βγάζω τον 1ο μήνα , πακέτο ομιλίας για τον 2ο μήνα και μένει ο 3ος μήνας για εισερχόμενες . Δλδ 4€/μήνα με bonus 2 μήνες που έχεις και για ομιλία

Το μόνο που μπορώ να σκεφτώ καλύτερο είναι το COSMOTE MOBILE BASIC

https://www.cosmote.gr/cs/cosmote/gr/pricelist.html?mtbid=7ce557a6-449b-5de4-e053-181f12ac3db5#

με 4,81€ , αλλά μόνο αν ισχύει το μία ανανέωση ανα 3μηνο , ας ενημερώσει κάποιος αν γίνεται ή είναι στάνταρ μηνιαίο

Δημοσ.
9 ώρες πριν, cricket είπε

Eιναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να σου κλεβουν το υπολοιπο σε 2 μηνες,ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να σου βαζουν φραγη σε 3 μηνες και ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ λόγω ελευθεριας στην επικοινωνια και ειναι ΠΑΡΑΝΟΜΟ να μην διαρκει η συνδεση 1 χρονο μετα απο ανανεωση οπως σε αλλες ευρωπαικες χωρες πχ Ουγγαρια κλπ.Ευτυχως το gov.gr δεχεται πλεον ξενα νουμερα που παρανομα προηγουμενως δεν δεχοταν γιαυτο και εχασαν πολλα λεφτα οι κινηταδες της Ελλαδας και βαζουν χαρατσι αλλα ακομα δεν εχουν υποχρεωσει τις τραπεζες να δεχονται κινητο απο αλλες χωρες ωστε να μπορεις να βαλεις το κινητο σου.ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟ να κλειδωνουν τα sms gateway τους σε αλλα ευρωπαικα κινητα λογω αντιμονωπωλιακου νομου και η ΕΕΤΤ ειναι συνυπευθηνη.Καλο θα ηταν να γινει μια εκστρατεια ωστε να μαθουν ολοι να βαζουν esim ωστε με 3 ευρω να εχεις 3 Gb το διμηνο και να αποδεσμευτουν απο ελληνικες καρτοκινητες μεχρι να βαλουν μυαλο.

Δέχεται το gov ξένα νούμερα; Παλαιότερα που πήγα να το δοκιμάσω είχα φάει άκυρο. το ίδιο και στην άυλη. Έχει αλλάξει αυτό;

Για πες μας για τα 3GB με 3€ και esim το δίμηνο να μαθαίνουμε.

Δημοσ.

Επειδή πριν γράφτηκαν κάποια ποστ περί πρακτικής της Nova και Q με τις κάρτες. Είχα και τις δύο μέχρι πρόσφατα. Το θετικό που έχουν είναι ότι αφήνουν να κρατήσεις το νούμερο και να δέχεσαι εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα για 1 έτος. Τα εξερχόμενα μπλοκαρονται κανονικά άμα δεν ανανεωθεί η κάρτα. 

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Το θετικό που έχουν είναι ότι αφήνουν να κρατήσεις το νούμερο και να δέχεσαι εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα για 1 έτος.

FREE2GO (Nova) που έβαλα στους γονείς παλιότερα μιας και έπαιρνε τότε 1€ , κλειδώνει κανονικά . Δεν κρατά έτος δλδ

Αν κρατά η Q ένα έτος , 100% ,  να τους το αλλάξω αν είναι .

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Επειδή πριν γράφτηκαν κάποια ποστ περί πρακτικής της Nova και Q με τις κάρτες. Είχα και τις δύο μέχρι πρόσφατα. Το θετικό που έχουν είναι ότι αφήνουν να κρατήσεις το νούμερο και να δέχεσαι εισερχόμενες κλήσεις και μηνύματα για 1 έτος. Τα εξερχόμενα μπλοκαρονται κανονικά άμα δεν ανανεωθεί η κάρτα. 

Αυτό βολεύει τότε να αλλάξω το vodafone με Q, τουλάχιστον να μη χρειάζεται να κάνω ανανέωση διότι στην ουσία την κάνω όταν μπλοκάρει για να δεχθώ κάποιο μήνυμα πχ τράπεζα, τουρισμός για όλους....

Δημοσ.
3 ώρες πριν, korakios είπε

FREE2GO (Nova) που έβαλα στους γονείς παλιότερα μιας και έπαιρνε τότε 1€ , κλειδώνει κανονικά . Δεν κρατά έτος δλδ

Αν κρατά η Q ένα έτος , 100% ,  να τους το αλλάξω αν είναι .

Εμένα μου κράτησε μόνο για να δέχομαι κλήσεις και μηνύματα μέχρι να λήξει ο αριθμός. 

3 ώρες πριν, Neptu είπε

Αυτό βολεύει τότε να αλλάξω το vodafone με Q, τουλάχιστον να μη χρειάζεται να κάνω ανανέωση διότι στην ουσία την κάνω όταν μπλοκάρει για να δεχθώ κάποιο μήνυμα πχ τράπεζα, τουρισμός για όλους....

Ναι δουλεύει κανονικά μόνο για να δέχεσαι κλήσεις και μηνύματα. Να κάνεις εσύ κλήσεις και μηνύματα δεν μπορείς τα μπλοκάρει μετά την λήξη του υπολοίπου. 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, mariosnik_ είπε

Εμένα μου κράτησε μόνο για να δέχομαι κλήσεις και μηνύματα μέχρι να λήξει ο αριθμός. 

Ναι δουλεύει κανονικά μόνο για να δέχεσαι κλήσεις και μηνύματα. Να κάνεις εσύ κλήσεις και μηνύματα δεν μπορείς τα μπλοκάρει μετά την λήξη του υπολοίπου. 

Προφανώς.

Πώς θα κάνεις κλήσεις χωρίς υπόλοιπο!

Δημοσ.
On 22/03/2025 at 11:39, dhmak said:

απλα σε καποιες εταιρειες δεν μπαινει φραγη στις εισερχομενες.

13 hours ago, Neptu said:

μεχρι οταν ειχα δεν εκοβε κατι στις εισερχομενες,μυνηματα .

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...