Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, varade said:

Βρε τζιμανι, αυτά είναι παλιά 

οτι βρεις θα ειναι εκειμεσα.μπορεις να δεις αν εχει και πιο νεα σε αλλη λιστα.μην περιμενεις απο καναλια κτλ να εχουν λιστα. αυτοι απλα βγαζουν μια ειδηση για τα κλικς

Επεξ/σία από poulinos
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θέλουμε να τα δεις γιατί αν το κάναμε εύκολο να βλέπει ο κόσμος πόσα πρατήρια έχουν πειραγμένες αντλίες ή νοθευμένο καύσιμο δεν θα θέλαμε να έχουμε αυτοκίνητο.

Αν είμαστε τυχεροί θα ξετρυπώσει κανείς κάποτε καμιά λίστα, αλλά μέχρι τότε, όλα αυτά τα πρατήρια θα έχουν βγάλει ταμπέλα "Λειτουργούμε υπό νέα διεύθυνση" όπως γίνεται κάθε φορά που πιάνουν κάποιον. Εννοείται στα μαλακά.

Πίσσα και πούπουλα στους απατεώνες και τους προστάτες τους.

Επεξ/σία από iml
  • Like 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, poulinos είπε

οτι βρεις θα ειναι εκειμεσα.μπορεις να δεις αν εχει και πιο νεα σε αλλη λιστα.μην περιμενεις απο καναλια κτλ να εχουν λιστα. αυτοι απλα βγαζουν μια ειδηση για τα κλικς

Μα αυτό είναι το θέμα, δεν τους βγάζουν στην δημοσιότητα!!! Μόνο μετά από 2 3 χρόνια 

Που είναι ο Στέφανος Χίος να τους βγάλει???

Επεξ/σία από varade
Δημοσ.
15 minutes ago, varade said:

Μα αυτό είναι το θέμα, δεν τους βγάζουν στην δημοσιότητα!!! Μόνο μετά από 2 3 χρόνια 

Που είναι ο Στέφανος Χίος να τους βγάλει???

τι σε παραξενευει δεν ξερω. 😛

το θεμα ειναι αν θα τους μαθουμε ή αν θα επρεπε να μην υπαρχουν αυτοι και ειτε να ηταν φυλακη ή να μην μπορουσαν ποτε να ξανανοιξουν εταιρεια?

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, poulinos είπε

τι σε παραξενευει δεν ξερω. 😛

το θεμα ειναι αν θα τους μαθουμε ή αν θα επρεπε να μην υπαρχουν αυτοι και ειτε να ηταν φυλακη ή να μην μπορουσαν ποτε να ξανανοιξουν εταιρεια?

επειδή το ή... δε πρόκειται να γίνει,  καλό είναι να ξέρουμε ποιοι είναι ώστε να μη πατάμε. Κανείς δε πρόκειται να μας προστατεύσει. Ό,τι κάνουμε μόνοι μας.

Δημοσ.

Δυστυχώς δεν είμαστε ΓΕΝΙΚΑ ως Έλληνες καταναλωτές οργανωμένοι. Για τα βενζινάδικα, προς το παρόν αποφεύγεις τα ΜΠΛΕ με λίγο πράσινο....  όλα τα κανάλια τέτοια έδειξαν (όσο είδα) να είναι σφραγισμένα.....

Γενικά βενζίνη κλπ μόνο καθημερινές πρωί κ απο βενζινάδικο που ξέρεις.....

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Kthulhou είπε

Γενικά βενζίνη κλπ μόνο καθημερινές πρωί κ απο βενζινάδικο που ξέρεις.....

Αυτό το ..."που ξέρεις" είναι μεγάλο θέμα. Πως το ξέρεις; Για όλα τα βενζινάδικα υπάρχουν άτομα που βάζουν το χέρι τους στη φωτιά ότι ο βενζινάς είναι δικός τους άνθρωπος και δε κλέβει. Το θέμα δεν είναι να κλέβει, το θέμα είναι η νοθεία. Αυτό με φοβίζει εμένα.

• Like 4
Δημοσ.

κολλητός δεν είμαι με βενζινά κλπ, αλλά έχω 2 που ποτε μα ποτε δεν είχα θέμα νοθείας, δεν κουδούνισε ο κινητήρας, δεν άναψαν λαμπάκια και τα χλμ που έκανα ήταν σωστά. και μένα η νοθεία (κυρίως) με νοιάζει, και ύστερα η ποσότητα. Κ παρόλο όμως που τα εμπιστεύομαι, πάλι μόνο καθημερινές πρωί θα βάλω (κ προσπαθώ μεταξύ Τρίτης και Παρασκευής), όπου 1 τοις χιλίοις μπορεί να πάει κ κλιμάκιο για έλεγχο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εχω διαπιστωσει ξεκαθαρα οτι τουλαχιστον 2 πρατηρια της ιδιας εταιρειας,κλεβουν οι αντλιες τους και τελικα σου ερχεται πιο ακριβα απο οτι αν εβαζες σε αλλο βενζιναδικο με 10 λεπτα ακριβοτερη βενζινη

Επεξ/σία από georgiouu
  • Like 2
Δημοσ.

Το καλοκαίρι ένα πρατήριο μου έβαλε 33 λίτρα σε ντεπόζιτο με 45 λίτρα και δείκτη στη μέση. Δεν ξαναεβαλα ποτε απο εκει και λειτουργει κανονικα.

• Like 1
Δημοσ.

Αν εχετε μηχανικο που τον εμπιστευεστε ρωτηστε αυτον που βαζει βενζινη Εγω αυτο εκανα και ησυχασα

Δημοσ.

Λίστα δεν ξέρω αν υπάρχει αλλά εγώ μπήκα εδώ , όποια έχει με ερωτηματικό είναι τα σφραγισμένα που πιάσανε. Είδα στην περιοχή μου και ήταν κανα- δυο που έβαζα αραιά και που. Είχα και μια άλλη σελίδα backup αλλά μόλις πιάσανε τα πρατήρια αυτά σταμάτησε να δουλευει ο χάρτης τους 😂 

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...