Mhdenistis Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Όσο ανεβαίνει κατακόρυφα η ζήτηση τόσο περισσότερο εμφανίζονται και τα φαινόμενα απάτης αφού η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην Αθήνα έχει ξεπεράσει προ πολλού κάθε όριο σχιζοφρένειας. Εμπιστεύομαι βενζινάδικα πλέον μόνο όσα έχουν καλή φήμη όπως ο Ασμάτογλου στον Γέρακα και βασικά όσα βρίσκονται σε περιοχές με χαμηλότερη κίνηση. 3
atypicalcoder Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Για αυτό μόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα και αφήστε τους παντογνώστες να γράφουν στα φορουμς τα τρελά τους επειδή κάποιος άνιωθος πήγε με μισή μπαταρία στα χιόνια και έμεινε. Και τρελή οικονομία και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αφού πλέον (όπως είπε κάποιος) "φυτρώνουν σαν τα μανιτάρια με τιμές διυλιστηρίου". Επεξ/σία 15 Μαρτίου από atypicalcoder 5 1
for4 Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 8 ώρες πριν, alexander098 είπε Ρε παιδιά, αλήθεια τώρα. Βλέπετε να ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια τα μπλε πρατήρια, με όνομα του πελάγους που μπέρδεψε η Σκορδά. Με φωτεινές επιγραφές λες και είναι σπίτια με κόκκινα φωτάκια. Τιμές δέκα λεπτά κάτω από όλους. Και περιμένετε να είναι όλα εντάξει; Αυτοί πουλούσαν 2 λεπτά πάνω από τη τιμή διυλιστηρίου. Το άσχημο είναι όταν εμείς οι απλοί πολίτες ξέρουμε ότι αυτά τα πρατήρια δεν είναι τυχαία, κάπου ανήκουν και ξέρουμε ότι κλέβουν, πως οι αρχές δεν κάνουν τίποτα; Οι αρχές για διάφορους λόγους δεν τα κλείνουν, εμείς όμως γιατί συνεχίζουμε να πάμε; Αν δεν πήγαινε κανείς θα έκλειναν μόνοι τους. Αντί αυτού γράφουμε κριτικές και λέμε κλέφτες τους τίμιους επειδή έχουν 10 λεπτά πάνω την τιμή (πραγματικό γεγονός). Θέλουμε να νιώθουμε έξυπνοι ότι κοροιδεψαμε τον "απατεώνα" που μας πουλάει ακριβά. Και πάμε στον "τίμιο" που πουλάει 1 λεπτό πάνω από την τιμή διυλιστηρίου γιατί μας φαίνεται λογικό ότι βγαίνει το μαγαζί με αυτές τις τιμές. 1
alexander098 Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 5 λεπτά πριν, for4 είπε Οι αρχές για διάφορους λόγους δεν τα κλείνουν, εμείς όμως γιατί συνεχίζουμε να πάμε; Αν δεν πήγαινε κανείς θα έκλειναν μόνοι τους. Αντί αυτού γράφουμε κριτικές και λέμε κλέφτες τους τίμιους επειδή έχουν 10 λεπτά πάνω την τιμή (πραγματικό γεγονός). Θέλουμε να νιώθουμε έξυπνοι ότι κοροιδεψαμε τον "απατεώνα" που μας πουλάει ακριβά. Και πάμε στον "τίμιο" που πουλάει 1 λεπτό πάνω από την τιμή διυλιστηρίου γιατί μας φαίνεται λογικό ότι βγαίνει το μαγαζί με αυτές τις τιμές. Μα δεν τα λυπούνται τα αυτοκίνητα τους; Έχω δει αυτοκίνητα 2-3 ετών, αξίας 40-50 χιλιάδων ευρώ. Και ο άλλος ρισκάρει να βάλει ότι να'ναι. Έχουμε κακή νοοτροπία. 2
The_Judas Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, alexander098 είπε Ρε παιδιά, αλήθεια τώρα. Βλέπετε να ξεφυτρώνουν σαν μανιτάρια τα μπλε πρατήρια, με όνομα του πελάγους που μπέρδεψε η Σκορδά. Με φωτεινές επιγραφές λες και είναι σπίτια με κόκκινα φωτάκια. Τιμές δέκα λεπτά κάτω από όλους. Και περιμένετε να είναι όλα εντάξει; Αυτοί πουλούσαν 2 λεπτά πάνω από τη τιμή διυλιστηρίου. Το άσχημο είναι όταν εμείς οι απλοί πολίτες ξέρουμε ότι αυτά τα πρατήρια δεν είναι τυχαία, κάπου ανήκουν και ξέρουμε ότι κλέβουν, πως οι αρχές δεν κάνουν τίποτα; δεν παιζει ρολο μονο η εταιρεία αλλα και ο πωλητής. Ουτε η τιμή παιζει ρολο, αυτά τα λενε οι συνδικαλιστες για να πουλανε την βενζινη 2 ευρώ... γιατί "μπαινουν μεσα" εδω και 30 χρονια που θυμαμαι. Επεξ/σία 15 Μαρτίου από The_Judas 1
zio10 Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Τελικά αυτό με τα ερωτηματικά που γράφτηκε νωρίτερα ισχύει;
amacon Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου νοθεία και λαθρεμπόριο στα καύσιμα.. μεγάλη και διαχρονική ιστορία.. ένα κοντά στο πατρικό μου το είχαν σφραγίσει για 2 χρόνια και άνοιξε μετά από 1 μήνα γιατί υπάρχουν και οι δικηγόροι και μετά έβγαινε η "ιδιοκτήτρια" στο MEGA και έβριζε το κράτος για τους ελέγχους που κάνει . πολλά από αυτά τα έχουν ξαναπιάσει για παρόμοιες ενέργειες , αλλάζουν επωνυμία , αφμ και ανοίγουν μετά και ξανά μανά τα ίδια. πόσες φορές μηχανόβιοι (κυρίως) δεν έχουν πει "εμένα το ντεπόζιτο είναι 15 λίτρα συνολικά και σήμερα έβαλα 17" . Σε ένα από αυτά που κλείσανε ,πριν 2 μήνες είχε γίνει έλεγχος και είχε διαπιστωθεί παράβαση στις αντλίες και είχε πρόστιμο 20κ. όσο για τη δημοσιοποίηση αυτή δεν γίνεται γιατί απαγορεύεται και πρέπει να δώσει η εισαγγελία το οκ αλλά και να δημοσιευτούν θα αλλάξει κάτι? Δηλαδή εαν πουν το βενζινάδικο στην τάδε δ/νση ήταν ένα από αυτά τι θα γίνει? δεν βρίσκω κάποια λογική εκτός και αν νομίζουμε ότι θα κάνουμε αγωγή και θα έχουμε αποδείξεις ότι μας έβαλε λιγότερη ποσότητα απο ότι πληρώσαμε και ζητάμε αποζημίωση . το ζητούμενο είναι να τιμωρούνται στο τέλος αν και η παρανομία δεν σταματιέται πουθενά από την εποχή των δεινοσαύρων και ανεξαρτήτως κυβέρνησης 11 ώρες πριν, VasKag είπε Οσα εχουν ερωτηματικο εχουν κλεισει προσωρινα δλδ? Στη μαραθωνος γινοτανε παρτυ δλδ και που να δείς στην Λ. Θηβών.. 4 στην σειρά είναι κλειστά
manolis-K Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 3 hours ago, Mhdenistis said: Όσο ανεβαίνει κατακόρυφα η ζήτηση τόσο περισσότερο εμφανίζονται και τα φαινόμενα απάτης αφού η κυκλοφορία των αυτοκινήτων στην Αθήνα έχει ξεπεράσει προ πολλού κάθε όριο σχιζοφρένειας. Εμπιστεύομαι βενζινάδικα πλέον μόνο όσα έχουν καλή φήμη όπως ο Ασμάτογλου στον Γέρακα και βασικά όσα βρίσκονται σε περιοχές με χαμηλότερη κίνηση. Ασμάτογλου στον Γέρακα ???? Λες να αλλαξε ..... Εγω τον εκοψα για την ποιοτητα και την ποσοτητα .....
Mhdenistis Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 32 λεπτά πριν, manolis-K είπε Ασμάτογλου στον Γέρακα ???? Λες να αλλαξε ..... Εγω τον εκοψα για την ποιοτητα και την ποσοτητα ..... Είναι γνωστός από παλιά, δεν γνωρίζω αν άλλαξε το αφεντικό τώρα αλλά την επωνυμία την κρατάει.
th_nikos Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 52 λεπτά πριν, amacon είπε και που να δείς στην Λ. Θηβών.. 4 στην σειρά είναι κλειστά Όλα κάνουν ανακαίνιση. 1 6
djcat Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 8 ώρες πριν, archer100 είπε Εγώ βάζω μόνο Shell θεωρώντας πως έχω τις λιγότερες πιθανότητες για νόθευση. Έχει κάποια λογική αυτό η τσάμπα πληρώνω μεγαλύτερες τιμές; Δεν εχει λογική - η Shell στην Ελλάδα είναι coralenergy που ανήκει στο Βαρδινογιάννη. Μόνο το σήμα αγόρασε. Στη Ελλάδα καύσιμο προμηθεύονται όλοι από τα δυο διυλιστήρια που έχουμε, τα πρώην κρατικά ΕΛΠΕ που ανήκουν πλέον στο Λάτση και τη Μοτορ Οιλ του Βραδινογιάννη. EKO-BP = Λάτσης, AVIN-SHELL= Βαρδινογιάννης. Οι υπόλοιποι παίρνουν κυρίως από τα ΕΛΠΕ που είναι πιο μεγάλα. 2
gx2 Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Δεν ισχύει ο χάρτης με τα ερωτηματικά. Τουλάχιστον όχι στο100%. Στην περιοχή μου δείχνει ερωτηματικό σε 3 εταιρικά Avin, που φυσικά λειτουργούν κανονικά. Επεξ/σία 15 Μαρτίου από gx2 2
zio10 Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Μήπως τα ερωτηματικά σημαίνουν απλά ότι δεν έχει την τιμή το site;
archer100 Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 1 hour ago, djcat said: Δεν εχει λογική - η Shell στην Ελλάδα είναι coralenergy που ανήκει στο Βαρδινογιάννη. Μόνο το σήμα αγόρασε. Στη Ελλάδα καύσιμο προμηθεύονται όλοι από τα δυο διυλιστήρια που έχουμε, τα πρώην κρατικά ΕΛΠΕ που ανήκουν πλέον στο Λάτση και τη Μοτορ Οιλ του Βραδινογιάννη. EKO-BP = Λάτσης, AVIN-SHELL= Βαρδινογιάννης. Οι υπόλοιποι παίρνουν κυρίως από τα ΕΛΠΕ που είναι πιο μεγάλα. Λόγω ότι ανήκουν σε ένα μεγαλύτερο brand name όμως, που σημαίνει και νομικές δεσμεύσεις, συμβάσεις, κλπ δεν συνεπάγεται και καλύτερους ελέγχους και συμμόρφωση; Αν είναι ένας ιδιώτης μπάτε-σκύλοι-αλέστε, το ίδιο είναι και ένας που έχει το λογότυπο και τη σύμβαση με τη Shell? Δε γνωρίζω, ερώτηση κάνω
panosno1com Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 15 ώρες πριν, Artman13 είπε Λίστα δεν ξέρω αν υπάρχει αλλά εγώ μπήκα εδώ , όποια έχει με ερωτηματικό είναι τα σφραγισμένα που πιάσανε. Είδα στην περιοχή μου και ήταν κανα- δυο που έβαζα αραιά και που. Είχα και μια άλλη σελίδα backup αλλά μόλις πιάσανε τα πρατήρια αυτά σταμάτησε να δουλευει ο χάρτης τους 😂 Που πιασανε και κλεισανε κιολας? Επειδη εχει ενα στη γειτονια μου (Κερατσίνι) που ειναι "beebee" εταιρικό, το χει με ερωτήματατικο αλλα πριν λιγο που πέρασα είναι κανονικα ανοιχτό 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα