Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από όσο ξέρω για τα bp, παρότι τα σήματα τα λειτουργεί η ΕΚΟ, η μητρική στέλνει μυστικούς ελέγχους σε διάφορα πρατήρια να παίρνουν δείγματα για να δουν αν οι προδιαγραφές είναι ίδιες με τις δικές τους. Το βασικό καύσιμο είναι ΕΛΠΕ όπως και της ΕΚΟ , αλλά πέφτουν άλλα ενισχυτικά που έρχονται απέξω βάσει προδιαγραφών. Δεν είναι ίδια τα καύσιμα πχ της ΕΚΟ και της BP και ας είναι του ίδιου ομίλου στην Ελλάδα.

• Απαντ. 99
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 hours ago, Nabuko said:

Να σου πω και άλλα "τυχαία"

Μήπως ξέχασες να αναφέρεις κι ότι δεν είχες καθαρίσει ποτέ τα μπεκ? αυτό μπορεί να είναι και η αιτία που σου άναψε check engine.

Η αντλία μπορεί να μην είχε τίποτα και απλά να στην άλλαξαν για να βγάλουν παραπάνω κέρδος.

Το βενζινάδικο μπορεί όντως να έκανε ανακαίνιση γιατί είναι πολύ πιθανό να άλλαξε ιδιοκτησία ή ο ιδιοκτήτης να ξεκίνησε να συνεργάζεται με άλλη εταιρία.

Στο μυαλό σου μπορεί να ήθελες να συνδυάσεις όλα τα παραπάνω για να βγει σωστή η θεωρία σου.

ΥΓ: δεν λέω ότι έχεις λάθος. Μπορεί όντως να έφταιγε η κακής ποιότητας νοθευμένη βενζίνη. Απλά σου λέω ότι πολλές φορές συνδυάζουμε πράγματα για να βγει σωστή μια θεωρία που έχουμε. 

εγω νοθευμενη μια φορα ειχα φαει παλιοτερα (που το ειχα καταλαβει τουλαχιστον στο αυτοκινιτο με 200 χιλομετρα πανω του)

ποιο πολυ τρωω στον κω.... αλλο..... εχω στην μηχανη 17,5 λιτρα ρεζερβουαρ (οταν δεν εχει σταγωνα μεσα) μολις αναψει λαμπακι χοντρικα εχω 3 λιτρα μεσα........ εχει τυχη να μου βαλουν 25 λιτρα 22 λιτρα κλπ αυτα ειναι καθημνερινα φαινομενα

• Sad 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, panosno1com είπε

Που πιασανε και κλεισανε κιολας? Επειδη εχει ενα στη γειτονια μου (Κερατσίνι) που ειναι "beebee" εταιρικό,  το χει με ερωτήματατικο αλλα πριν λιγο που πέρασα είναι κανονικα ανοιχτό

Ενα γλυφαδα που τον μαζεψανε μπροστα στα ματια μου και ειναι κλειστο εχει όντος ερωτηματικο πάντως.Αλλα αμα αμολυβδη 100 στο χαρτη βγαζει τιμη.Οποτε κατι δεν παει καλα

Επεξ/σία από filipprin
Δημοσ.

Ενα μεγάλο βενζινάδικο στη Βάρης-Κορωπίου στη Βάρη (Revoil) είναι μέσα σε αυτά που κλείσανε.Δεν τα έχουν ανακοινώσει ακόμα γιατί τους έχουν αφαιρέσει το σύστημα εισροών εκροών για περαιτέρω έλεγχο.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, @topos είπε

Για πειτε λίγο, γιατί είναι καλό να βάζουμε βενζίνη μόνο "καθημερινές πρωί"?

κυκλοφορεί το κλιμάκιο επιτόπου ελέγχου

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

....και επαρχία, αυτό με τα ερωτηματικά δεν ισχύει 5 στα 7 πρατήρια εντός πόλης (με ερωτηματικά - τα τρια: εταιρικά πρατήρια, Ερμής και Ελ.Πε.) λειτουργούν κανονικά και φυσικά δεν έχει ακουστεί κάτι.

Προφανώς τα ερωτηματικά αφορούν μη ενημερωμένη τιμή καυσίμου-λίτρου

Επεξ/σία από TechnoState
  • Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, gx2 είπε

Δημογλίδου: Μόνο με εισαγγελική εντολή, θα ανακοινωθούν τα 251 πρατήρια καυσίμων με τις «πειραγμένες» αντλίες

https://www.skai.gr/news/finance/dimoglidou-me-eisaggeliki-entoli-tha-anakoinothoun-ta-pratiria-me-tis-peiragmenes-antlies

Και οταν γινει αυτο, παιζει να δουμε αρκετα να λειτουργουν ή να εχουν λειτουργησει ηδη ξανα.

Δημοσ.

Σήμερα έκανα μια μικρή βόλτα, και είδα σφραγισμένο το Aegean στον νέο κόσμο , στη Φρατζή, αυτό που εγινει η δολοφονία του ιδιοκτήτη.

Έχω ερώτηση, εκτός από τα 10 που βρήκαν να λειτουργεί το παράνομο λογισμικό επ αυτοφώρω, τα υπόλοιπα 240 που το είχαν εγκαταστημένο και ανενεργό άραγε σφραγίστηκαν ; Η τους άφησαν να δουλεύουν κανονικά σαν να μην έγινε τίποτα;

• Like 1
Δημοσ.

είχαμε πελάτη που έφτιαχνε αντλίες καυσίμων, έκανε μέχρι και εξαγωγή σε τρίτες χώρες (ήταν πιστοποιημένος κτλ). σε ερώτηση πού δεν υπάρχουν νοθείες μας είχε πει μόνο σε συγκεκριμένα εταιρικά. πουθενά αλλού, γιατί είτε πειράζουν αντλίες, είτε γιατί νοθεύουν είτε γιατί όλα μαζί.

προφανώς όταν ο άλλος βλέπει διαφορές 10 λεπτά το λίτρο και πάει και βάζει στην χαμηλότερη τιμή, κάτι θα υπάρχει. μιλάμε για το ίδιο προϊόν ακριβώς οπότε δεν δικαιολογούνται μεγάλες διαφορές στις τιμές στα καύσιμα που το κέρδος είναι σε κάποια λεπτά του ευρώ. δυστυχώς όσο υπάρχει υψηλή φορολογία στα καύσιμα τόσο περισσότερο ρισκάρουν για νοθείες γιατί απλά υπάρχει μεγάλο περιθώριο κέρδους.

εάν τα καύσιμα ήταν στο 1,20/λίτρο τότε ποιο το νόημα να κλέψεις και να νοθέψεις; και πάλι θα το έκαναν όμως εδώ μιλάμε πως οι φόροι τους το επιτρέπουν...

• Like 1
Δημοσ.

Η πρόεδρος των βενζινοπωλών το έχει πει ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΑ....εμείς πάμε για 5///6 λεπτά το λίτρο κερδος  οπου βλεπετε να πουλαει ο αλλος με 10 και 15 λεπτα κατω απο τα υπολοιπα μακρυα και αλαργα...😁

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, xp-user είπε

Η πρόεδρος των βενζινοπωλών το έχει πει ΕΠΑΝΕΙΛΗΜΕΝΑ....εμείς πάμε για 5///6 λεπτά το λίτρο κερδος  οπου βλεπετε να πουλαει ο αλλος με 10 και 15 λεπτα κατω απο τα υπολοιπα μακρυα και αλαργα...😁

Καλά και λογικά τα λέει αυτή από τη μεριά της, αλλά που θες να ξέρει ο καταναλωτής ποια είναι η τιμή διυλιστηρίου την εκάστοτε στιγμή, ή σε ποια τιμή και πότε αγόρασε ο πρατηριούχος για να κάνει τη σύγκριση τιμών?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...