Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα είμαι ανήλικος και θέλω να φτιάξω λογαριασμό στο STOIXIMAN η σε κάτι παρόμοιο υπάρχει περιπτωση να γίνεται? 

Έχω κάρτα revolut για ανήλικους στο όνομα μου αλλά και κανονική στο όνομα του πατέρα μου δεν με πειράζει να έχει το όνομα του στην πλατφόρμα δεν θέλω να μπλέξω με ταυτοποίηση που ζητάει ταυτότητα και έγγραφο για την διεύθυνση του σπιτιού. 1) γίνεται να μπει καρτα revolut 2) αν βάλω την ταυτότητα του πατέρα μου και τον λογαριασμό για την διεύθυνση θα ειδοποιηθεί κάπως? 

Ευχαριστώ! 

• Haha 1
Δημοσ.

Δεν γινεται αν είσαι κάτω απο 21 να ανοίξεις λογαριασμό. Πόσο μάλλον που είσαι και ανήλικος.
Αν βάλεις τα στοιχεία ενήλικα (του πατέρα σου που λες) θα τον καλέσουν τηλεφωνικά ή με βιντεοκλήση για επιβεβαιωση στοιχείων. Σε όλους γίνεται αυτο.

Οπότε το ξεχνάς και περιμένεις να γίνεις 21  😉

Δημοσ.
On 17/03/2025 at 00:02, -netman- said:

Δεν γινεται αν είσαι κάτω απο 21 να ανοίξεις λογαριασμό. Πόσο μάλλον που είσαι και ανήλικος.
Αν βάλεις τα στοιχεία ενήλικα (του πατέρα σου που λες) θα τον καλέσουν τηλεφωνικά ή με βιντεοκλήση για επιβεβαιωση στοιχείων. Σε όλους γίνεται αυτο.

Οπότε το ξεχνάς και περιμένεις να γίνεις 21  😉

Καμιά βιντεοκλήση και κανένα τηλέφωνο. Καταλαβαίνω γιατί το έγραψες, αλλά ας μην παραπληροφορούμε. 

Το θέμα του TS θα είναι αν κερδίζει και του ζητήσουν ενισχυμένη ταυτοποίηση. Παλι δε χρειάζεται βιντεοκληση αλλά θα αναγκαστεί να στείλει σελφι ο πατέρας με την ταυτότητα, αλλιώς δεν έχει λεφτά.

Σε 9/10 λογαριασμούς που βγαίνουν χαμένοι μακροπρόθεσμα βέβαια δε θα γίνει ποτέ αυτό.

Δημοσ.
48 λεπτά πριν, GodzillaCover είπε

Καμιά βιντεοκλήση και κανένα τηλέφωνο. Καταλαβαίνω γιατί το έγραψες, αλλά ας μην παραπληροφορούμε. 

Το θέμα του TS θα είναι αν κερδίζει και του ζητήσουν ενισχυμένη ταυτοποίηση. Παλι δε χρειάζεται βιντεοκληση αλλά θα αναγκαστεί να στείλει σελφι ο πατέρας με την ταυτότητα, αλλιώς δεν έχει λεφτά.

Σε 9/10 λογαριασμούς που βγαίνουν χαμένοι μακροπρόθεσμα βέβαια δε θα γίνει ποτέ αυτό.

ΟΚ για τη βιντεοκλήση υπερέβαλα, αλλά τηλεφωνική κλήση είχα λάβει για επιβεβαίωση στοιχείων όταν είχα ανοίξει λογαριασμό.
Σέλφι εμένα δε μου ζήτησαν στην 1η ανάληψη, δεν έχω βέβαια και κανά τρελό profit  😉

Δημοσ.
13 hours ago, -netman- said:

ΟΚ για τη βιντεοκλήση υπερέβαλα, αλλά τηλεφωνική κλήση είχα λάβει για επιβεβαίωση στοιχείων όταν είχα ανοίξει λογαριασμό.
Σέλφι εμένα δε μου ζήτησαν στην 1η ανάληψη, δεν έχω βέβαια και κανά τρελό profit  😉

Περίεργο, εμένα δε με έχουν πάρει ποτέ.

Σελφι μου ζήτησαν στη novi όταν κατάλαβαν ότι έχω σταθερό και μόνιμο κέρδος (6 μήνες μετά το άνοιγμα). Και αμέσως μετά, μου έδωσαν τα λεφτά, και με περιόρισαν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...