Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας . Ήθελα να μου πείτε πιο είναι το πιο καλό build ( όσο γίνεται σε οικονομικό πλαίσιο ) που να μπορεί να σηκώσει παιχνίδια 2κ ανάλυση χωρίς δυσκολία . Η τιμή να μην ξεπερνάει τα 1500 και τα games θα είναι fps  κανένα mmorpg και το νέο το gta που το περιμένω πως και πως . Χωρίς οθόνη και περιφερειακά η τιμή αυτή μόνο ο πύργος . 

Επεξ/σία από δημητριος22φ
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ποια παιχνίδια συγκεκριμένα και πόσο οικονομικό πλαίσιο. Υπάρχουν παιχνίδια που για RT Ultra θέλεις κάρτα 1500-2000 ευρώ, με 800 ευρώ παίρνεις μία 9070 XT που είναι αρκετά δυνατή, αν δεν θέλεις να δώσεις πάνω από 500 μπορείς να πάρεις μία RX 7800XT αλλά και με μία RX 77700ΧΤ ή μία 4060 RTX ή ακόμα και μία 6600 των 225 ευρώ μπορείς να παίξεις πολλά παιχνίδια με αρκετά καλά γραφικά.

Τώρα που έκανες edit και έβαλες το budget και τα games (μένει να γράψεις αν το budget περιλαμβάνει οθόνη και περιφερειακά) νομίζω ότι υπάρχει μία αντίθεση, μάλλον δεν θα μπορείς να παίξεις GTA 6 με RT Ultra χωρίς δυσκολία με σύστημα 1500 ευρώ. Το ιδανικό για εσένα με τις τιμές όπως είναι τώρα θα ήταν μία 9070 XT αλλά και πάλι δεν νομίζω ότι θα σου φτάσει το budget. Μελέτησε πάντως τα παρακάτω charts να πάρεις μία ιδέα για το τι δίνει η κάθε κάρτα (αυτό είναι το βασικό στα gaming PC).

Spoiler

Με RT

relative-performance-rt-2560-1440.png

Spoiler

Χωρίς RT

relative-performance-2560-1440.png

Spoiler

Ίσως βοηθήσει και αυτό το σεντόνι που έγραψα χτες σε ένα άλλο member.

Επεξ/σία από elpenor
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...