Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Έγινε αλλαγή τίτλου σε PLAISIO -50% Στο δεύτερο προϊόν* ΕΩΣ 16/3/2025
  • Απαντ. 65
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Το Πλαίσιο έβγαλε σε προσφορά για το ΣΚ από 14-16/03/2025 , το 2ο προϊόν που θα μπει στο καλάθι, διατίθεται στη μισή τιμή, αρκεί το 1ο προϊόν και ακριβότερο να είναι πάνω από 200 ευρω και το 2ο προιον πρέπει να είναι ι) μικρότερης αξίας από το πρώτο και ιι) από διαφορετική  προϊόντικη κατηγόρια. Με τους περιορισμούς που φαίνονται στην παρακάτω φώτο με μικρά γράμματα. 

image.png.d74f31b8c825a0f3819e3dd40c68c3ee.png

• Like 2
  • Έγινε αλλαγή τίτλου σε ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟ 2ο ΠΡΟΪΌΝ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΣΕ ΜΙΣΗ ΤΙΜΗ ΑΠΟ 14/03/2025 ΕΩΣ ΚΑΙ 16/03/2025
Δημοσ.

Νομίζω φίλε μου, όπως έγραψα παραπάνω, δεν μπορούν και τα δύο προϊόντα να είναι από την ίδια προϊόντικη ομάδα και το 2ο να είναι μικρότερης αξίας, οπότε δεν μπορείς να πάρεις δύο ίδια προϊόντα 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, roky1978 είπε

Νομίζω φίλε μου, όπως έγραψα παραπάνω, δεν μπορούν και τα δύο προϊόντα να είναι από την ίδια προϊόντικη ομάδα και το 2ο να είναι μικρότερης αξίας, οπότε δεν μπορείς να πάρεις δύο ίδια προϊόντα 

Παίρνεις το ίδιο προϊόν απλά σε άλλο χρώμα το ένα από το άλλο και περνάει κανονικά η έκπτωση.

4 λεπτά πριν, jobous είπε

Κοίτα καλά τους όρους γιατί δεν μπορείς να αγοράσεις 2 ίδια προϊόντα 

Παίρνεις το ίδιο προϊόν απλά σε άλλο χρώμα το ένα από το άλλο και περνάει κανονικά η έκπτωση.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, nickol-us είπε

Αφού πρέπει οι κωδικοί να είναι διαφορετικής κατηγορίας πως μου επιτρέπει να πάρω το ίδιο προϊόν σε άλλο χρώμα και περνάει την έκπτωση ? Ότι νά'ναι.....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...