roky1978 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Το Πλαίσιο έβγαλε σε προσφορά για το ΣΚ από 14-16/03/2025 , το 2ο προϊόν που θα μπει στο καλάθι, διατίθεται στη μισή τιμή, αρκεί το 1ο προϊόν και ακριβότερο να είναι πάνω από 200 ευρω και το 2ο προιον πρέπει να είναι ι) μικρότερης αξίας από το πρώτο και ιι) από διαφορετική προϊόντικη κατηγόρια. Με τους περιορισμούς που φαίνονται στην παρακάτω φώτο με μικρά γράμματα. 2
nickol-us Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, astavlas είπε Ισχύει για ps5? https://www.plaisio.gr/Campaign/2023/03-March/202303-pagkosmia-imera-katanaloti Επεξ/σία 14 Μαρτίου από nickol-us
Bimmermeister Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Άκυρο. Επεξ/σία 15 Μαρτίου από Bimmermeister
roky1978 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Νομίζω φίλε μου, όπως έγραψα παραπάνω, δεν μπορούν και τα δύο προϊόντα να είναι από την ίδια προϊόντικη ομάδα και το 2ο να είναι μικρότερης αξίας, οπότε δεν μπορείς να πάρεις δύο ίδια προϊόντα
jobous Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Κοίτα καλά τους όρους γιατί δεν μπορείς να αγοράσεις 2 ίδια προϊόντα
Bimmermeister Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 4 λεπτά πριν, roky1978 είπε Νομίζω φίλε μου, όπως έγραψα παραπάνω, δεν μπορούν και τα δύο προϊόντα να είναι από την ίδια προϊόντικη ομάδα και το 2ο να είναι μικρότερης αξίας, οπότε δεν μπορείς να πάρεις δύο ίδια προϊόντα Παίρνεις το ίδιο προϊόν απλά σε άλλο χρώμα το ένα από το άλλο και περνάει κανονικά η έκπτωση. 4 λεπτά πριν, jobous είπε Κοίτα καλά τους όρους γιατί δεν μπορείς να αγοράσεις 2 ίδια προϊόντα Παίρνεις το ίδιο προϊόν απλά σε άλλο χρώμα το ένα από το άλλο και περνάει κανονικά η έκπτωση. 1 1
Bimmermeister Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου 35 λεπτά πριν, nickol-us είπε https://www.plaisio.gr/Campaign/2023/03-March/202303-pagkosmia-imera-katanaloti Αφού πρέπει οι κωδικοί να είναι διαφορετικής κατηγορίας πως μου επιτρέπει να πάρω το ίδιο προϊόν σε άλλο χρώμα και περνάει την έκπτωση ? Ότι νά'ναι.....
roky1978 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου Αν το δοκίμασες και περνάει οκ, γτ στα μικρά γράμματα, έγραφε αυτό που προανέφερα.
Boubis1411 Δημοσ. 14 Μαρτίου Δημοσ. 14 Μαρτίου (επεξεργασμένο) ακυρο βρηκα λυση Επεξ/σία 14 Μαρτίου από Boubis1411
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα