nazarene Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 3 ώρες πριν, lector είπε Εγω αυτο που θα εκανα αρχικα θα ηταν να ζητησω να μου στειλουν γραπτως το οτι αρνουνται να ασχοληθουν. Κατοπιν θα το προωθουσα στις αρμοδιες αρχες. Eπειδη εχω καει στο παρελθον απο παρομοια περιπτωση τελικα ειχα κανει μυνηση στον υπαιτιο κατοπιν υποδειξης της ασφαλιστικης του και αποζημιωθηκα φυσικα μετα το δικαστηριο απο αυτους το προβλημα ειναι οτι ολη η διαδικασια πηρε 7 χρονια και στο μεσοδιαστημα πληρωνα, θελω να καταληξω οτι για να βγαλεις ακρη πρεπεινα συντρεχουν δυο συνθηκες, να εχεις υπομονη και χρηματα διαθεσιμα, με αυτα τα δυο οταν ειναι θα πληρωθεις, σε καθε περιπτωση Μενεις χωρις αμαξι, εκτος και αν κανεις στα σοβαρα εννοει να περιμενει χρονια το ποσο της αποζημιωσης για να αγορασει αμαξι ε οκ καποιος μπορει να το εχει κανει, προσωπικα δε θα το ξαναεπιχειρουσα ποτε των ποτων να παω δικαστικα, το συστημα ειναι οργανωμενο ετσι ωστε να συντηρει δικηγορους κλπ και να προστατευει τον υπαιτιο τα υπολοιπα γνωστα 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα