geopaok Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Καλησπερα, εχω το εξης προβλημα, οταν παιζω παιχνιδια (ασχετα με το αν ειναι ελαφρια η ΑΑΑ) κρασαρουν, οχι το pc μονο τα παιχνιδια, μερικα παραδειγματα fifa, RDR2, Hogwarts. Καποιες φορες μπορει να κρατησει 1 ωρα πριν κρασαρει, καποιες φορες και 10 λεπτα. Δεν εχει γινει OC ουτε σε καρτα ουτε σε επεξεργαστη, οι θερμοκρασιες ειναι νορμαλ και η μνημη επισης. GPU RADEON RX6600xt CPU Ryzen 5 2600x RAM 2x8 Gskill 3200 PSU 650w Corsair Εχω σβησει τα παιχνιδια και τα εχω ξαναεγκαταστησει αλλα δε βοηθησε. Θεωρω πως ειναι θεμα software γιατι το pc δε κρασαρει, μονο το game αν και σημερα το μεσημερι μου κρασαρε αλλα δε θυμαμαι καν ποτε μπορει να ειχε κρασαρει τελευταια φορα, αν ειχε κρασαρει. Ευχαριστω
greekfragma Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Quote PSU 650w Corsair ποιό μοντέλο είναι (κωδικό επακριβώς) και πόσο καιρό το έχεις
benign Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 2 hours ago, geopaok said: Καλησπερα, εχω το εξης προβλημα, οταν παιζω παιχνιδια (ασχετα με το αν ειναι ελαφρια η ΑΑΑ) κρασαρουν, οχι το pc μονο τα παιχνιδια, μερικα παραδειγματα fifa, RDR2, Hogwarts. Καποιες φορες μπορει να κρατησει 1 ωρα πριν κρασαρει, καποιες φορες και 10 λεπτα. Δεν εχει γινει OC ουτε σε καρτα ουτε σε επεξεργαστη, οι θερμοκρασιες ειναι νορμαλ και η μνημη επισης. GPU RADEON RX6600xt CPU Ryzen 5 2600x RAM 2x8 Gskill 3200 PSU 650w Corsair Εχω σβησει τα παιχνιδια και τα εχω ξαναεγκαταστησει αλλα δε βοηθησε. Θεωρω πως ειναι θεμα software γιατι το pc δε κρασαρει, μονο το game αν και σημερα το μεσημερι μου κρασαρε αλλα δε θυμαμαι καν ποτε μπορει να ειχε κρασαρει τελευταια φορα, αν ειχε κρασαρει. Ευχαριστω Δεν μας αναφερατε τα πιο σημαντικα. Απο ποτε αρχισε να γινεται αυτο? Η καρτα σας ειναι καινουργια η παλια? Την αγορασατε απο καταστημα η μεταχειρισμενη? Επεξ/σία 15 Μαρτίου από benign
Aris_ Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου Οι κάρτες γραφικών αν είναι μεταχειρο έχουν πολύ συχνά αυτό το πρόβλημα, αν είναι καινούργια θέλει rma , σε κάθε περίπτωση δοκιμή και σε άλλο μχν
Xristaras12 Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου αν έχεις περάσει τον 25.3.1 adrenaline ξήλωμα και επιστροφή στον παλαιότερο. Κ εμένα με έχει σκίσει στην 6700 δεν κάθεται καλά στο σύστημα. Εχω δοκιμάσει DDU κλπ αλλά κάτι σκάει στον 25.3.1 συνέχεια.
geopaok Δημοσ. 15 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 8 ώρες πριν, greekfragma είπε ποιό μοντέλο είναι (κωδικό επακριβώς) και πόσο καιρό το έχεις RM650x αν θυμαμαι καλα 6 ώρες πριν, Sheogorath είπε Τρέξε και ένα ΤΜ5 memory test. Θα το δοκιμασω 6 ώρες πριν, benign είπε Δεν μας αναφερατε τα πιο σημαντικα. Απο ποτε αρχισε να γινεται αυτο? Η καρτα σας ειναι καινουργια η παλια? Την αγορασατε απο καταστημα η μεταχειρισμενη? Δεν θυμαμαι ποτε αρχισε να γινεται, τουλαχιστον ενα χρονο πριν η και παραπανω αλλα επαιζα πολυ σπανια οποτε δεν εδινα σημασια, η καρτα αγοραστηκε καινουργια απο μεγαλη αλυσιδα 39 λεπτά πριν, Aris_ είπε Οι κάρτες γραφικών αν είναι μεταχειρο έχουν πολύ συχνά αυτό το πρόβλημα, αν είναι καινούργια θέλει rma , σε κάθε περίπτωση δοκιμή και σε άλλο μχν RMA δε ξερω αν γινεται, την εχω σιγουρα πανω απο 2 χρονια 19 λεπτά πριν, Xristaras12 είπε αν έχεις περάσει τον 25.3.1 adrenaline ξήλωμα και επιστροφή στον παλαιότερο. Κ εμένα με έχει σκίσει στην 6700 δεν κάθεται καλά στο σύστημα. Εχω δοκιμάσει DDU κλπ αλλά κάτι σκάει στον 25.3.1 συνέχεια. Για καποιο λογο εχω την 24.10.27.02 (20/11/24) και δεν μου εχει βγαλει πιο καινουργια για εγκατασταση 1
Xristaras12 Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 14 λεπτά πριν, geopaok είπε RM650x αν θυμαμαι καλα Θα το δοκιμασω Δεν θυμαμαι ποτε αρχισε να γινεται, τουλαχιστον ενα χρονο πριν η και παραπανω αλλα επαιζα πολυ σπανια οποτε δεν εδινα σημασια, η καρτα αγοραστηκε καινουργια απο μεγαλη αλυσιδα RMA δε ξερω αν γινεται, την εχω σιγουρα πανω απο 2 χρονια Για καποιο λογο εχω την 24.10.27.02 (20/11/24) και δεν μου εχει βγαλει πιο καινουργια για εγκατασταση https://www.amd.com/en/support/downloads/previous-drivers.html/graphics/radeon-rx/radeon-rx-6000-series/amd-radeon-rx-6600-xt.html
greekfragma Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 2 hours ago, geopaok said: RM650x αν θυμαμαι καλα αν βαριέσαι να αφιερώσεις 2 λεπτά να κοιτάξεις το αυτοκόλλητό του ή τη συσκευασία του και να γράψεις πόσο παλιό είναι, εμείς γιατί να γράφουμε σα βλάκες και να ψάχνουμε τη λύση στο πρόβλημά σου; 1
geopaok Δημοσ. 15 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 1 ώρα πριν, greekfragma είπε αν βαριέσαι να αφιερώσεις 2 λεπτά να κοιτάξεις το αυτοκόλλητό του ή τη συσκευασία του και να γράψεις πόσο παλιό είναι, εμείς γιατί να γράφουμε σα βλάκες και να ψάχνουμε τη λύση στο πρόβλημά σου; Το ενδεχομενο να μην ημουν σπιτι? Αλλα οχι πρεπει να κραζουμε πισω απο μια οθονη, ειναι η νεα μοδα, δεν σε αναγκασε κανενας να απαντησεις, καλη σου ημερα 4 ώρες πριν, Xristaras12 είπε https://www.amd.com/en/support/downloads/previous-drivers.html/graphics/radeon-rx/radeon-rx-6000-series/amd-radeon-rx-6600-xt.html δεν θα επρεπε να μου βγαζει οτι υπαρχει νεα εκδοση? Τους κατεβαζω τωρα 1 1
greekfragma Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 20 minutes ago, geopaok said: Το ενδεχομενο να μην ημουν σπιτι? Αλλα οχι πρεπει να κραζουμε πισω απο μια οθονη, ειναι η νεα μοδα, δεν σε αναγκασε κανενας να απαντησεις, καλη σου ημερα ναι ενώ τώρα που πέρασε μισή μέρα και είσαι ακόμα προφανώς εκτός σπιτιού, σε βλέπω πόση πρεμούρα έχεις να δεις το μοντέλο και να πεις και πόσο καιρό είναι αγορασμένο και δουλεύει πάνω σε σύστημα. φυσικά δε με ανάγκασε κανένας ούτε εσένα σε αναγκάζει να λύσεις το πρόβλημά σου δωρεάν μέσα από ένα φόρουμ. τράβα το σύστημα σε τεχνικό να σκάσεις το 30ευρω ελάχιστης να στο βρει από το να αρμέγεις τσάμπα πληροφορία κατά πως σε βολεύει. έχουμε χορτάσει από μέλη που κοιτάνε μόνο τη παρτάρα τους μόνο όποτε καίγεται ο πωπός του και από συνεισφορά μηδέν. καλή σου μέρα. 1 1
geopaok Δημοσ. 15 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 15 Μαρτίου 11 ώρες πριν, Sheogorath είπε Τρέξε και ένα ΤΜ5 memory test. 5 ώρες πριν, Xristaras12 είπε https://www.amd.com/en/support/downloads/previous-drivers.html/graphics/radeon-rx/radeon-rx-6000-series/amd-radeon-rx-6600-xt.html Ουτε το memory test εβγαλε καποιο θεμα, εβαλα τους τελευταιους οδηγους και μολις βρω χρονο θα κανω τεστ αν κρασαρουν ακομα 24 λεπτά πριν, greekfragma είπε ναι ενώ τώρα που πέρασε μισή μέρα και είσαι ακόμα προφανώς εκτός σπιτιού, σε βλέπω πόση πρεμούρα έχεις να δεις το μοντέλο και να πεις και πόσο καιρό είναι αγορασμένο και δουλεύει πάνω σε σύστημα. φυσικά δε με ανάγκασε κανένας ούτε εσένα σε αναγκάζει να λύσεις το πρόβλημά σου δωρεάν μέσα από ένα φόρουμ. τράβα το σύστημα σε τεχνικό να σκάσεις το 30ευρω ελάχιστης να στο βρει από το να αρμέγεις τσάμπα πληροφορία κατά πως σε βολεύει. έχουμε χορτάσει από μέλη που κοιτάνε μόνο τη παρτάρα τους μόνο όποτε καίγεται ο πωπός του και από συνεισφορά μηδέν. καλή σου μέρα. Το τι κανω και το που ειμαι ασε με να το ξερω καλυτερα, αν χορτασες κερναω σοδα 🥂
benign Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 11 hours ago, geopaok said: Δεν θυμαμαι ποτε αρχισε να γινεται, τουλαχιστον ενα χρονο πριν η και παραπανω αλλα επαιζα πολυ σπανια οποτε δεν εδινα σημασια, η καρτα αγοραστηκε καινουργια απο μεγαλη αλυσιδα RMA δε ξερω αν γινεται, την εχω σιγουρα πανω απο 2 χρονια Πολυ περιεργο και λαθος που δεν του δωσατε σημασια και ας παιζατε παιχνιδια σπανια.Εφοσον αγορασατε προιον και ηταν εντος εγγυησης,επρεπε με βαση αυτα που βλεπατε,να υποπτευθειτε οτι η καρτα γραφικων μπορουσε να ηταν ελαττωματικη.Μετα, επρεπε να τρεχατε μερικα τεστ για να βλεπατε. Μαλιστα εφοσον την εχετε σιγουρα πανω απο 2 χρονια δεν καλυπτεστε πλεον απο εγγυηση. Με βαση αυτα που γραφετε,ειναι προβληματικη η καρτα σας,χωρις να αποκλειονται οι drivers αλλα περα απο το οτι ποτε δεν ειχα προβλημα με drivers, σιγουρα κανεις δεν μπορει να εχει προβλημα με ολα τα παιχνιδια. Αυτο δειχνει προβλημα καρτας. To καλυτερο ειναι να τρεξετε ενα stress test για την καρτα και αν δειτε οτι οντως κρασαρει,πατε για καινουργια. Επεξ/σία 15 Μαρτίου από benign 2
dsi44 Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου 20 hours ago, geopaok said: Καλησπερα, εχω το εξης προβλημα, οταν παιζω παιχνιδια (ασχετα με το αν ειναι ελαφρια η ΑΑΑ) κρασαρουν, οχι το pc μονο τα παιχνιδια, μερικα παραδειγματα fifa, RDR2, Hogwarts. Καποιες φορες μπορει να κρατησει 1 ωρα πριν κρασαρει, καποιες φορες και 10 λεπτα. Δεν εχει γινει OC ουτε σε καρτα ουτε σε επεξεργαστη, οι θερμοκρασιες ειναι νορμαλ και η μνημη επισης. GPU RADEON RX6600xt CPU Ryzen 5 2600x RAM 2x8 Gskill 3200 PSU 650w Corsair Εχω σβησει τα παιχνιδια και τα εχω ξαναεγκαταστησει αλλα δε βοηθησε. Θεωρω πως ειναι θεμα software γιατι το pc δε κρασαρει, μονο το game αν και σημερα το μεσημερι μου κρασαρε αλλα δε θυμαμαι καν ποτε μπορει να ειχε κρασαρει τελευταια φορα, αν ειχε κρασαρει. Ευχαριστω εδω κρασαρει ο ραζβαν μηνες τωρα...περιμενες το συστημα να ειναι βραχος? 2
manolis940 Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 20 ώρες πριν, geopaok είπε Το ενδεχομενο να μην ημουν σπιτι? Απάντησε όταν πας σπίτι. Δεν θα φύγουμε εδώ θα είμαστε. Λεφτά για έξω δεν υπάρχουν 😂. Κάνε λοιπόν τον κόπο και δες το ταμπελάκι της κάρτας χωρίς να παίζει άγχος Εμένα μου φαίνεται ή πρόβλημα drivers ή θέμα στην μνήμη είτε της GPU είτε των RAM. Ο ποιο εύκολος έλεγχος είναι RAM και θα ξεκινούσα από εκεί. Θα πρότεινα να τον κάνεις με το memtest86+ μέσω bootable flash drive αλλά αν σε δυσκολεύει δες. Το TestMem5 πρώτη φορά το ακούω αλλά φαίνεται πολύ νέο ακόμη και δεν ξέρω αν είναι 100% αξιόπιστο. Αν είναι όλα καλά με την RAM. Θα κατεβάσεις ένα παλαιότερο Driver και με DDU θα μπεις σε safe mode και θα κάνεις απεγκατάσταση των Drivers. Έπειτα θα εγκαταστήσεις τον παλαιότερο και θα δοκιμάσεις ξανά. Από κει και πέρα ότι άλλη λύση και να σου προτείνω, θα χρειαστείς ένα άλλο PC.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα