Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 ώρες πριν, st@kas είπε

Είναι παράνομο και σίγουρα κάποιοι θα ενοχληθουν. Μέχρι να γίνει κάποιο περιστατικό και τότε θα σου ζητάνε όλοι να να τους βοηθήσεις.

Πριν 2 μηνες, καψανε ενα αμαξι εξω απο το σπιτι στο δρομο - καποιο ξεκαθαρισμα -?  Ακομα και η αστυνομια ζητουσε υλικο. 

Στις 20/3/2025 στις 7:06 ΠΜ, psycho_freak είπε

Οσο αφορά την 'ασφάλεια' που προσφερουν οι καμερες σηκωνει συζήτηση. Για εμενα, δεν προσφερει ασφαλεια σε εγκληματικη ενεργεια, διαρρηξη κλπ. Καποιος που ειναι αποφασισμενος - και βλεπει την καμερα- , θα την χαλασει κρυβοντας στοιχεια του, και θα προσπαθησει να μπει. Απλα η καμερα σου προσφερει μια εικονα οταν εισαι μακρια για να πεις "α ακομα δε μπηκε κανεις", ή για να κανεις καταγραφη για μη εγκληματικες ενεργειες. Αν ο επιδοξος διαρρηκτης δεν δει την καμερα ειναι διαφορετικο. Συμφωνειτε;

Σε αυτο συμφωνειτε; 

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, psycho_freak είπε

Πριν 2 μηνες, καψανε ενα αμαξι εξω απο το σπιτι στο δρομο - καποιο ξεκαθαρισμα -?  Ακομα και η αστυνομια ζητουσε υλικο. 

Σε αυτο συμφωνειτε; 

Δεν εχω καταλαβει τι ψαχνεις και τι περιμενεις να σου πουμε. Τι θα αλλαξει αν σου πουμε ναι ή οχι; 

Ειναι λιγο περιεργος ο τροπος σου

• Like 1
Δημοσ.
Στις 24/3/2025 στις 6:03 ΜΜ, gorge18 είπε

Δεν εχω καταλαβει τι ψαχνεις και τι περιμενεις να σου πουμε. Τι θα αλλαξει αν σου πουμε ναι ή οχι; 

Ειναι λιγο περιεργος ο τροπος σου

Μπορεί όντως να μη το εξέφρασα σωστά. Δεν έχω ψάξει πολύ το συγκεκριμένο θέμα, τώρα ξεκίνησα. Απλά αναρωτιέμαι για το πόσο όντως προσφέρουν ασφάλεια τελικά οι κάμερες ασφαλείας. Προχώρησα στην αγορά 2 TAPO και θα κάνω τις δοκιμές μου. 

Δημοσ.
46 λεπτά πριν, psycho_freak είπε

Προχώρησα στην αγορά 2 TAPO και θα κάνω τις δοκιμές μου. 

Ο οποιες ειναι ο μοναδικες που εχω δοκιμασει που ΔΕΝ μπορεις να κανεις download αρχειο αν εισαι απομακρυσμενα. 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπαρχει μετρο συγκρισης αναμεσα σε καμερες hikvision και dahua με καταγραφικο εναντι των gadget καμερων tp link και xiaomi. Μιλαμε για επαγγελματικο εξοπλισμο εναντι gadget. Δεν λεω οτι δεν εχουν προχωρησει σε εικονα και features αλλα και παλι. Ειδικα οταν μιλαμε για μεταβλητο φακο και ptz δεν υπαρχει μετρο συγκρισης. Επισης να αναφερθουμε και στο vandalproof στις συγκεκριμενες καμερες εξωτερικου χωρου, καθως αν ανεβουμε σε ενα σκαλι πας σε acusense και colorvu οι οποιες κανουν παπαδες. Εννοειται εν ετη 2025 δεν κοιταμε για TVI αλλα μονο για IP καμερες με POE.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...