petran66 Δημοσ. 15 Μαρτίου Δημοσ. 15 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Χαιρετώ το φόρουμ. Λοιπόν, έχω ένα πρόβλημα με το κατέβασμα εφαρμογών από App Store σε MacBook Pro M1 pro, αλλά το ίδιο ακριβώς πρόβλημα και σε iPhone 15 pro max! Και τα δύο έχουν τις τελευταίες ενημερώσεις! Τέσταρα επανειλημμένα το δίκτυο μου και τρέχει τέλεια! 300 mb/ps το δευτερόλεπτο download! Τι μπορεί να φταίει? Να πω επίσης ότι στο διαδίκτυο όλα δουλεύουν άψογα! Δε βλέπω να υπάρχει κάποιο πρόβλημα εκεί! Μόνο στο App Store έχω πρόβλημα! Επεξ/σία 15 Μαρτίου από petran66
ksessalonikios Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου τις τελευταίες 2-3 μέρες είχα κι εγώ θέμα, κάποιες φορές το update γινόταν με ρυθμό 64 kbps
Λύση petran66 Δημοσ. 16 Μαρτίου Μέλος Λύση Δημοσ. 16 Μαρτίου Μάλιστα! Μάλλον τυχαίο θα ήταν, γιατί τώρα κατεβάζει πολύ πιο γρήγορα!! Για να δούμε...
ramarg Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου Είχα και εγώ θέμα εκείνες τις μέρες, και δεν μπορώ να πω ότι έχει λυθεί απόλυτα... Και δε μου έκανε εντύπωση τόσο το αργό downloading via wifi, αλλά το ότι άνοιγα 5G και το κατέβασμα εφαρμογών παρέμενε κολλημένο...
ksessalonikios Δημοσ. 26 Μαρτίου Δημοσ. 26 Μαρτίου έτσι, εκεί που είχε φαινομενικά λυθεί τις τελευταίες 2 μέρες άρχισε να το ξανακάνει κάποιες στιγμές.
gianniskks Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου Παρατήρησα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Νομίζω διορθώθηκε.
ramarg Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 5 ώρες πριν, gianniskks είπε Παρατήρησα κι εγώ το ίδιο πρόβλημα. Νομίζω διορθώθηκε. Χθες το πρωί πάντως, προσπάθησα να κατεβάσω ένα App πάλι μου έκανε τα ίδια (και μιλάμε και για μικρό app) που έπρεπε με 5G να κατεβεί σε δευτερόλεπτα... Δεν ξέρω αν φταίει ο πάροχος..
gianniskks Δημοσ. 27 Μαρτίου Δημοσ. 27 Μαρτίου 43 λεπτά πριν, ramarg είπε Χθες το πρωί πάντως, προσπάθησα να κατεβάσω ένα App πάλι μου έκανε τα ίδια (και μιλάμε και για μικρό app) που έπρεπε με 5G να κατεβεί σε δευτερόλεπτα... Δεν ξέρω αν φταίει ο πάροχος.. Και σε WiFi με γραμμή fiber 300 mbps πάλι τα ίδια έκανε. Δεν είναι θέμα παρόχου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα