Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχει τυχει σε καποιον να στειλει δεμα μεσω Vendora με box και να μην παει να το παραλαβει ποτε ο αγοραστης ? 
Επειδη δεν βλεπω κατι σαν αναφορα στις σχετικες βοηθητικες σελιδες στο vendora και εχω στειλει ενα δεμα το οποιο εχει φτασει στη θυριδα του αγοραστη αλλα αυτος ουτε απανταει στα μηνυματα μου αλλα ουτε εχει παει φυσικα να το παραλαβει θα ηθελα να ξερω τι κανω οταν τελειωσει ο χρονος που εχει για να το παραλαβει απο την θυριδα.

Επεξ/σία από ReBeLoS
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, ReBeLoS είπε

Εχει τυχει σε καποιον να στειλει δεμα μεσω Vendora με box και να μην παει να το παραλαβει ποτε ο αγοραστης ? 
Επειδη δεν βλεπω κατι σαν αναφορα στις σχετικες βοηθητικες σελιδες στο vendora και εχω στειλει ενα δεμα το οποιο εχει φτασει στη θυριδα του αγοραστη αλλα αυτος ουτε απανταει στα μηνυματα μου αλλα ουτε εχει παει φυσικα να το παραλαβει θα ηθελα να ξερω τι κανω οταν τελειωσει ο χρονος που εχει για να το παραλαβει απο την θυριδα.

[email protected]

Δημοσ.
Στις 15/3/2025 στις 7:16 ΜΜ, ReBeLoS είπε

Εαν   ειναι κατι που  δε σε καιει και ιδιαιτερα, πατας κανα δυο φορες παραταση και ενημερωνεις τον αγοραστη.
Εαν διαβαζει τα μηνυματα και δεν απανταει,πιθανοτατα ειναι αλλος ενας χασομερης και αεργος,οποτε μη μπεις στον κοπο .
Ριξε και μια ματια στις αξιολογησεις του και γενικα καλο ειναι αν τις συμβουλευεσαι.
Εαν δεν κανεις παραταση,το δεμα θα γυρισει σε εσενα .
Απο και επειτα,κρινεις πως θα κινηθεις σε οτι αφορα στην αξιολογηση,εχοντας φυσικα υποψην οτι αν ειναι κανενα ρεμαλι,θα λαβεις και εσυ την αναλογη εκδικητικη αρνητικη. 
Το vendora σου δινει 5 μερες περιθωριο να κανεις την αξιολογηση.
Αν το αφησεις μεχρι την τελευταια στιγμη και κανεις τοτε την αρνητικη,ισως αυτος να μην προλαβει να κανει αρνητικη.
Μετα το περας των 5 ημερων, μπαινει αυτοματα πενταστερη αξιολογηση.

Μπορεις να ρωτησεις το support για το αν ειναι 5 ολοκληρες μερες + τη μερα που παρελαβες το δεμα ( οπως ειναι 2 μερες + τη μερα που παραλαμβανεις για να πληρωθεις ) ή αν ειναι ακριβως  πεντε 24ωρα.

Ακομα δε μου εχει τυχει να μην παραλαβει ο αλλος,μετα απο  πολλες αξιολογησεις,αλλα εγω συνηθως περναω τον αγοραστη απο κοσκινο.

Πιο πολυ φοβαμαι να πουλησω,παρα να αγορασω πλεον.

Μου εχει τυχει παρ ολα αυτα  να παραλαβω κατι που δεν ηταν οπως ειχαμε συνεννοηθει,το εστειλα πισω,ο τυπος δεν παρελαβε και το δεμα ηρθε παλι σε εμενα.
Εκει η πλατφορμα ειχε κενο,δεν υπηρχε προβλεψη,δεν πηρα ποτε τα χρηματα πισω,δε μπορουσαν να βρουν τον  πωλητη και δεν ασχοληθηκα παραπερα,ευτυχως η κονσολα δουλευε και δεν ηταν και για μενα η αγορα,οποτε το παρατησαμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...