Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να κανω νυχτερινη φωτογράφιση τα αστερια και τον φεγγαρι στην ταρατσα του σπιτιου μου (ιδιοκτητο οπου δεν εχει αλλος προσβαση) χωρις να με περασουν για creepy τα γυρω σπιτια? εχω σιγουρα γυρω μου καποια σπιτια οπου φαινεται τι κανω στην ταρατσα, και κατεχω τριποδα και τον καταλληλο φακο για τετοιο λογο (οπου ειναι αρκετα μεγαλο)

• Like 1
Δημοσ.

σε ποια περιοχή είσαι ; 

αν είσαι Αθήνα δεν πρόκειται να καταφέρεις και πολλά λόγω φωτορύπανσης οπότε δεν ξέρω αν έχει νόημα να το επιχειρήσεις έτσι κι αλλιώς. 

για επαρχία αλλά και γενικότερα, δεν νομίζω ότι πρόκειται να κάτσει να ασχοληθεί ιδιαίτερα κανείς

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, mikewugreece είπε

Ρε παιδια υπαρχει περιπτωση να κανω νυχτερινη φωτογράφιση τα αστερια και τον φεγγαρι στην ταρατσα του σπιτιου μου (ιδιοκτητο οπου δεν εχει αλλος προσβαση) χωρις να με περασουν για creepy τα γυρω σπιτια? εχω σιγουρα γυρω μου καποια σπιτια οπου φαινεται τι κανω στην ταρατσα, και κατεχω τριποδα και τον καταλληλο φακο για τετοιο λογο (οπου ειναι αρκετα μεγαλο)

Ναι μια χαρά. Όσες φορές ασχολήθηκα με το αντικείμενο δεν αντιμετώπισα κάποιο πρόβλημα και ούτε έχω ακούσει για κάποιο περιστατικό. 

Δημοσ.
3 hours ago, mikewugreece said:

Εφόσον η ταράτσα είναι δική σου και δεν έχει άλλος πρόσβαση , ούτε έχει άλλος κρεβατοκάμαρα από κάτω να ενοχληθεί από πιθανούς θορύβους (ασήμαντοι κι αυτοί , αλλά το τερματίζουμε) , δεν το συζητάς . Κάνεις ό,τι σου αρέσει στην ταράτσα σου .Τραβώντας το από τα μαλλιά, το μόνο σημείο προσοχής που μπορώ να σκεφτώ και να προτείνω να έχεις το νου σου, να μην πας προς τα άκρα της ταράτσας κρατώντας τη μηχανή στο χέρι και με κανένα τρόπο ο φακός σου να μην στραφεί σε γειτονικά μπαλκόνια ή παράθυρα. Έχεις τη μηχανή στο κέντρο της ταράτσας ,  με το φακό να κοιτάει ουρανό . Δεν μπορώ να φανταστώ άλλο πιθανό λόγο εντάσεων με γείτονες.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...