Witcher1st Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου Σκεφτομαι την αγορα καποιου VPN μετα απο δυο δεκατιες ελευθερου ιντερνετ. Χρησιμοποιειτε καποιο και εαν ναι, ποιο και γιατι;
alxandros_gr Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου NordVPN plus γιατί το δίνει δωρεάν η revolut metal συνδρομή. Με έχει βολέψει γιατί μπορείς να συνδέσεις τις συσκευές σου στο ίδιο account και να στείλεις τα αρχεία σου από τη μία στην άλλη.
Witcher1st Δημοσ. 16 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου 22 minutes ago, alxandros_gr said: NordVPN plus γιατί το δίνει δωρεάν η revolut metal συνδρομή. Με έχει βολέψει γιατί μπορείς να συνδέσεις τις συσκευές σου στο ίδιο account και να στείλεις τα αρχεία σου από τη μία στην άλλη. Γενικοτερα παιζουν προσφορες με τα καλα VPN ή πρεπει να περιμενω περιοδους τυπου black friday; Το VPN το εχουμε ανοικτο κυριως για κατεβασμα απο θειο, ή και στο σερφαρισμα; Φανταζομαι κατα την διαρκεια του παιχνιδιου, το κλεινουμε. Επισης το βαζουμε και στις android συσκευες μας ή οχι;
Witcher1st Δημοσ. 16 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου Στην ουσια 2.5 χρονια, καθως δινει δωρο 6 μηνες. Θεωρειται καλη προσφορα;
alxandros_gr Δημοσ. 16 Μαρτίου Δημοσ. 16 Μαρτίου 8 hours ago, Witcher1st said: Γενικοτερα παιζουν προσφορες με τα καλα VPN ή πρεπει να περιμενω περιοδους τυπου black friday; Το VPN το εχουμε ανοικτο κυριως για κατεβασμα απο θειο, ή και στο σερφαρισμα; Φανταζομαι κατα την διαρκεια του παιχνιδιου, το κλεινουμε. Επισης το βαζουμε και στις android συσκευες μας ή οχι; Εγώ επειδή μένω εξωτερικό το χρησιμοποιώ κυρίως αν θέλω να φαίνομαι Ελλάδα για κάποιες ιστοσελίδες που μπλοκάρουν περιεχόμενο εκτός Ελλάδος. Παιχνίδια δεν παίζω και για torrents κτλ δεν το έχω χρησιμοποιήσει, χύμα για την ώρα. Το έχω και στο κινητό, όταν είμαι κάπου που δεν έχω mobile data και πρέπει να συνδεθώ σε κάποιο wifi για έξτρα ασφάλεια. Κοίτα και στο θέμα των προσφορών αν δεν βιάζεσαι, ανεβάζουν συχνά προσφορές για VPN συνδρομές που βγαίνουν πολύ φτηνά/δωρεάν.
Witcher1st Δημοσ. 16 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 16 Μαρτίου Για το ProtonVPN διαβαζω πολυ καλα σχολια στο Reddit.
soula89 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Έχω το NordVPN και είμαι ευχαριστημένη, πριν καιρό είχα χρησιμοποιήσει το ProtonVPN και επίσης έκανε καλά την δουλειά του. Συνήθως σε black friday αν βρεις σε προσφορά πάρε αυτό με τα 2 χρόνια και είσαι εντάξει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα