sparta Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Θέλω να κάνω F1 Tv premium για τη φετινή σεζόν. Θα βγει 40 ευρώ για έναν χρόνο. Υπάρχει κανείς να το μοιραστούμε; Λογικά μπορεί να παίζει σε 6 συσκευές συγχρόνως όπως λέει. Το έχει κάνει κανείς να μας πει;
kakofonixx Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 40 από που? 90 δίνει το premium, εκτός αν εννοείς 90/2 = 45
LabrakisG1992 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 15 λεπτά πριν, kakofonixx είπε 40 από που? 90 δίνει το premium, εκτός αν εννοείς 90/2 = 45 Μαλλον αυτο εννοει. 49 λεπτά πριν, sparta είπε Θέλω να κάνω F1 Tv premium για τη φετινή σεζόν. Θα βγει 40 ευρώ για έναν χρόνο. Υπάρχει κανείς να το μοιραστούμε; Λογικά μπορεί να παίζει σε 6 συσκευές συγχρόνως όπως λέει. Το έχει κάνει κανείς να μας πει; Εγω το εχω, βλεπω και εγω και ο κουμπαρος μου απο διαφορετικεες χωρες χωρις κανενα προβλημα 1
sparta Δημοσ. 17 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου 38 λεπτά πριν, LabrakisG1992 είπε Μαλλον αυτο εννοει. Εγω το εχω, βλεπω και εγω και ο κουμπαρος μου απο διαφορετικεες χωρες χωρις κανενα προβλημα Δέν εννοώ αυτό. Εννοώ πως η συνδρομή στην Ινδία είναι 40. Κι αφού βλέπεις χωρίς πρόβλημα με τον κουμπάρο έτσι θα βλέπουμε κι εμείς!! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα