Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα σε ολους.

Προσφατα μετακομισα και εκανα καινουργια συνδεση 1gbps (οχι Ελλαδα).

Αντιμετωπιζω τα εξης.

1) Wifi μολις βγω απο το σαλονι χανεται. Εβαλα αναμεταδοτη αλλα πιανω με τα βιας 80 στο δωματιο. Ειναι φυσιολογικο?Μιλαμε για μια αποσταση 15 μετρων μαξ.

2) Ο υπολογιστης επιανε με wifi (στο δωματιο επισης) 80. Πηρα το σετ απο αυτα που βαζεις το ενα στην πριζα διπλα στο ρουτερ,και το συνδεσα με εθερνετ, και το αλλο στην πριζα διπλα στον υπολογιστη και βγαζω εθερνετ απο εκει. Παρολα αυτα η ταχυτητα δεν αλλαξε. Οταν συνδεω τον υπολογιστη με εθερνετ απευθειας πιανω 900+ αλλα δεν γινεται να σερνεται το καλωδιο μεσα στο σπιτι, ουτε να το παω περιμετρικα (ειναι μεγαλη η αποσταση και το σπιτι οχι δικο μου , ασε που μεσολαβουν πορτες ,δεν μπορω να μπω σε αυτη την διαδικασια).

3)ακομα και οταν συνδεομαι με το εθερνετ απευθειας, ενω στην αρχη ηταν ολα κομπλε, τελευταια το ιντερνετ σερνεται. Παρολο που το speedtest δειχνει 900+, τα βιντεο στο γιουτιουμπ κολλανε, οταν παιζω games πολλες φορες λαγκαρω. Αφου εκανα 100 restart, Πηρα τηελφωνο τον παροχο,ολα φυσιολογικα σε αυτους.

Εχω απελπιστει. Υπαρχει τροπος να μην εχω το καλωδιο μεσα στην μεση? Και ας μην πιανω 900, ας πιανω 150-200.

Ευχαριστω

Υ.γ. Εχω δοκιμασει με σταθερο και τρια λαπτοπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...