nkmyrtos Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Καλησπέρα και καλή εβδομάδα επειδή είδα την προσφορά της eon tv στα 11 ευρώ θα ήθελα να κάνω 2 ερωτήσεις προς τους ήδη κατέχοντες αυτό το πακέτο γιατί μέσα από το site βλέπω κάποια διαφορά. Η πρώτη ερώτηση είναι αν στη τιμή αυτή υπάρχουν και τα 4 κανάλια novacinema γιατί όπως βλέπετε στις φώτο δείχνει 2 διαφορετικά πράγματα και η δεύτερη ερώτηση είναι εφόσον μου στείλουν το box τους μπορώ να εγκαταστήσω σε άλλες 2 smart τηλεοράσεις στο σπίτι την εφαρμογή? Γιατί στο site έγραφε μια τηλεόραση με box, μια smart tv και 3 συσκευές (android, pc). Να διευκρινίσω μιλάμε για τηλεοράσεις στο ίδιο σπίτι και όχι ταυτόχρονη θέαση. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για την όποια πληροφορία.
ioannischr Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 1 οχι δεν εχει φυσικα τα σινεμα 2 οχι ενα box, μια σμαρττβ, ενα κινητο η ταμπλετ
Greece_kavala Δημοσ. Δευτέρα στις 09:41 μμ Δημοσ. Δευτέρα στις 09:41 μμ Καλησπέρα έχω βάλει eon plus θέλω να συνδέσω δύο smart tv και ένα box υπάρχει δυνατότητα γιατί λένε μια smart tv και ένα box
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα