Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα χθες πήρα κλήση τροχαίας και μου λέει να παραδώσω τις πινακίδες εντός 3 ημερών για 20μερες εσείς τις παραδίδεται?? 😅😅 Γιατί το 40αρι που λέει να πληρώσω δεν μου πολύ κάνει αίσθηση 

• Haha 2
Δημοσ.

Πρέπει να παραδώσεις. Υπάρχει περίπτωση ανάλογα τον διοικητή και την σοβαρότητα της κλήσης εάν είναι γιορτινή περίοδος να την γλυτώσεις αφού έχει πληρωθεί το πρόστιμο.

Δημοσ.

Πάρκαρα ο Μαλαμας 🤣 σε εκείνη την πινακίδα που έχει το Χ την μπλε με την κόκκινη κατάλαβες πρέπει να τις παραδώσω στο τμήμα της περιοχής που με γράψανε έτσι? Δηλαδή μπορώ να ψιλό κλαφτο στον διοικητή μπας και μου την χαρίσει? 

• Haha 3
Δημοσ.

...θα παραδεχτείς το λάθος σου, θα τις παραδώσεις...θα βολευτείς για 20 ημέρες με άλλο μέσο-τρόπο κ την επόμενη φορά θα είσαι πιο προσεκτικός (δεν λέγεται Μάλαμας, παιδεία λέγεται). 

• Like 2
Δημοσ.
Στις 17/3/2025 στις 4:52 ΜΜ, fotisnz είπε

Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα χθες πήρα κλήση τροχαίας και μου λέει να παραδώσω τις πινακίδες εντός 3 ημερών για 20μερες εσείς τις παραδίδεται?? 😅😅

Μη μασας,αστους να τις θελουν.

Στις 17/3/2025 στις 4:52 ΜΜ, fotisnz είπε

το 40αρι που λέει να πληρώσω δεν μου πολύ κάνει αίσθηση 

Πολυ αβερτο σε βλεπω

Δημοσ.
7 ώρες πριν, panosno1com είπε

Πως και πρεπει να τις παραδωσει και δεν τις ξεβιδωσανε απευθειας?

Βαριοντουσαν, ειπαν "ασε να τρεχει ο μαλ... να τις παραδωσει", παμε εβερεστ οπως ειμαστε.

• Haha 3
Δημοσ.
20 ώρες πριν, panosno1com είπε

ξεβιδωσανε απευθειας

Αυτο φιλε μου θελει τεχνη ξερεις τι ειναι να βρεις ενα PH2 και να το γυρισεις αριστεροστροφα, αυτα τα μαθαινουμε στα παιδακια μετα το γυμνασιο, ισως να μην εχουν αυτη την εκπαιδευση..

Δημοσ.
1 hour ago, 11osmikrosmhtsos said:

Αυτο φιλε μου θελει τεχνη ξερεις τι ειναι να βρεις ενα PH2 και να το γυρισεις αριστεροστροφα, αυτα τα μαθαινουμε στα παιδακια μετα το γυμνασιο, ισως να μην εχουν αυτη την εκπαιδευση..

Εμένα ένας μου ζήταγε κατσαβίδι για να μου τις ξεβιδώσει :P

• Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...