fotisnz Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα χθες πήρα κλήση τροχαίας και μου λέει να παραδώσω τις πινακίδες εντός 3 ημερών για 20μερες εσείς τις παραδίδεται?? 😅😅 Γιατί το 40αρι που λέει να πληρώσω δεν μου πολύ κάνει αίσθηση 2
2MM Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Εσεις τις παραδιδετε , ειναι το σωστο Εμεις τις παραδιδουμε παντως 5
JakeKaufman Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου εξαρτάται αν έχεις τα @@ να παραδεχθείς το σφάλμα σου. 2
RPDrummer Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Πρέπει να παραδώσεις. Υπάρχει περίπτωση ανάλογα τον διοικητή και την σοβαρότητα της κλήσης εάν είναι γιορτινή περίοδος να την γλυτώσεις αφού έχει πληρωθεί το πρόστιμο.
fotisnz Δημοσ. 17 Μαρτίου Μέλος Δημοσ. 17 Μαρτίου Πάρκαρα ο Μαλαμας 🤣 σε εκείνη την πινακίδα που έχει το Χ την μπλε με την κόκκινη κατάλαβες πρέπει να τις παραδώσω στο τμήμα της περιοχής που με γράψανε έτσι? Δηλαδή μπορώ να ψιλό κλαφτο στον διοικητή μπας και μου την χαρίσει? 3
james01gr Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Δεν ξέρω, απορώ, δεν μπορώ να το χωνέψω πως ζω ακόμη στην Ελλάδα. 4 8
TechnoState Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου ...θα παραδεχτείς το λάθος σου, θα τις παραδώσεις...θα βολευτείς για 20 ημέρες με άλλο μέσο-τρόπο κ την επόμενη φορά θα είσαι πιο προσεκτικός (δεν λέγεται Μάλαμας, παιδεία λέγεται). 2
StamTheMan Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Στις 17/3/2025 στις 4:52 ΜΜ, fotisnz είπε Καλησπέρα σε όλους και καλή εβδομάδα χθες πήρα κλήση τροχαίας και μου λέει να παραδώσω τις πινακίδες εντός 3 ημερών για 20μερες εσείς τις παραδίδεται?? 😅😅 Μη μασας,αστους να τις θελουν. Στις 17/3/2025 στις 4:52 ΜΜ, fotisnz είπε το 40αρι που λέει να πληρώσω δεν μου πολύ κάνει αίσθηση Πολυ αβερτο σε βλεπω
panosno1com Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Πως και πρεπει να τις παραδωσει και δεν τις ξεβιδωσανε απευθειας?
lector Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 7 ώρες πριν, panosno1com είπε Πως και πρεπει να τις παραδωσει και δεν τις ξεβιδωσανε απευθειας? Βαριοντουσαν, ειπαν "ασε να τρεχει ο μαλ... να τις παραδωσει", παμε εβερεστ οπως ειμαστε. 3
11osmikrosmhtsos Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 20 ώρες πριν, panosno1com είπε ξεβιδωσανε απευθειας Αυτο φιλε μου θελει τεχνη ξερεις τι ειναι να βρεις ενα PH2 και να το γυρισεις αριστεροστροφα, αυτα τα μαθαινουμε στα παιδακια μετα το γυμνασιο, ισως να μην εχουν αυτη την εκπαιδευση..
GodzillaCover Δημοσ. 20 Μαρτίου Δημοσ. 20 Μαρτίου 1 hour ago, 11osmikrosmhtsos said: Αυτο φιλε μου θελει τεχνη ξερεις τι ειναι να βρεις ενα PH2 και να το γυρισεις αριστεροστροφα, αυτα τα μαθαινουμε στα παιδακια μετα το γυμνασιο, ισως να μην εχουν αυτη την εκπαιδευση.. Εμένα ένας μου ζήταγε κατσαβίδι για να μου τις ξεβιδώσει 3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα