Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! 

Εδώ και δύο χρόνια προσπαθώ να βγάλω άκρη με την ανάκτηση του λογαριασμού yahoo μου. Ανύπαρκτο το customer service, αναπάντητες φόρμες κανένα στοιχείο επικοινωνίας και αστείο το bot που έχουν για chat. 

Μου βγάζει διάφορα νούμερα εξωτερικού που μπορώ να καλέσω με πληρωμή, που όταν τα καλώ μου λένε ότι είναι λάθος το νούμερο. Επίσης δεν έχω καταλάβει αν χρεώνουν την σύνδεση μου, για την πραγματοποίηση της κλήσης, η πρέπει να μπω κάπου και να πληρώσω τα περίπου 5€ που ζητάνε. 

Αν ξέρει κάποιος κάτι και με βοηθήσει, μπορώ και να ανταμείψω την βοήθεια αυτή γιατί είναι πάρα πολύ σημαντικό να ανακτήσω τον κωδικό μου.

Ευχαριστώ 

Δημοσ.

Αν βρεις άκρη πες μου κ μένα. Εγώ προσωπικά το έπαθα πριν λίγες μέρες σε λογαριασμό yahoo που έχω χρόνια αλλά είχα και μεγάλο διάστημα να συνδεθώ. Το άσχημο είναι ότι δεν έχω τον αριθμό κινητού που είχα δώσει τότε και μου ζητάνε για επιβεβαίωση 

Δημοσ.

Εγώ κάθε λογαριασμό yahoo το έχω συνδεδεμένο με αλλά 3 mail και τηλέφωνο yahoo και gmail για αυτό τον λόγο. Τελευταία με το έτσι θέλω με πήγε στην νέα εμφάνιση yahoo η οποία μου φαίνεται προβληματική καθώς συχνά χειρίζεται να κατεβάσει συνημμένα και όταν ζητάω να με.παει.στην παλιά με πάει σε μια άλλη classic εντελώς σάπια 

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Mrkondoros7 είπε

Εγώ δεν έχω το εφεδρικο mail που είχα βάλει τότε. 

Εμένα δυστυχώς δεν μου ζητάει καν εφεδρικό email για να μου στείλει κάτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...