Argonaute Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Άσχετο αλλά μόνο σε εμένα φαίνονται άσχημα τα animations των χαρακτήρων στην UE?
nikos5800 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 55 λεπτά πριν, gregory22 είπε Δηλαδή αυτά τα γραφικά θεωρούνται ρεαλιστικά....οκ Το tides of annihilation έχει φανταστικά γραφικά,τα άλλα δύο ναι είναι μετριότητες στον οπτικό τομεα 22 λεπτά πριν, Argonaute είπε Άσχετο αλλά μόνο σε εμένα φαίνονται άσχημα τα animations των χαρακτήρων στην UE? Industry standard toolset έχει η unreal και ιδικά με την unreal 5.5 έκανα τρομερές βελτιώσεις στα animation tool sets, σε μερικά χρόνια που θα φτιαχτούν παιχνίδια ως μίνιμουμ βάση την unreal engine 5.5 θα τρίβουμε τα μάτια μας!! Επεξ/σία 17 Μαρτίου από nikos5800
SONIRAM Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου ούτε μία...ούτε δύο εκατοντάδες....μα πέντε.. και τέσσερα καρέ...
jimakos00 Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Thresh είπε Mhz όχι, hz ναι. Alienware 500Hz Gaming Monitor (AW2524H) - Computer Monitors | Dell USA The 5 Best High Refresh Rate Monitors - Winter 2025 - RTINGS.com ναι hz τέλεια !!! Έξι χιλιάρικα για την 5090 https://www.skroutz.gr/c/55/kartes-grafikwn/f/1960034/GeForce-RTX-5090.html και ένα χιλιάρικο για την οθόνη https://www.skroutz.gr/s/48409816/Asus-ROG-Swift-Pro-PG248QP-TN-HDR-Monitor-24-1-FHD-1920x1080-540Hz-me-CHrono-Apokrisis-0-2ms-GTG.html βάλε και τα υπόλοιπα... 1
Dr_Pepper Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου To latency δεν μας είπαν 500 FPS και να πατάς σήμερα το κουμπί και αύριο να κάνει dodge ο χαρακτήρας δεν έχει νόημα. 2 1
Chocobo Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου Εγώ κρατάω πως η κάρτα τον 4.000€ στο Tides of Anihilation σε Native 4k παίζει 78fps......τα άλλα τώρα να χαμε να λέγαμε..... 4
TaxiarhisGR Δημοσ. 17 Μαρτίου Δημοσ. 17 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 500 fake fps μαζι με 100 ms input lag με ενεργοποιημενο το low input lag on boost οχι ευχαριστω. Εγω αυτο που κραταω ειναι οτι με Ryzen 7 9800X3D η 5090 βγαζει 78fps ultra 4k native rtx on στο Fortnite ολα τα αλλα ειναι πλυση εγκεφαλου. Επεξ/σία 17 Μαρτίου από TaxiarhisGR
seithan Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 300 fps /4 (MFG) = 75fps σε performance!!! σε DLAA ούτε 45fps δεν θα κρατάει! 1
ultimamage Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Δείχνουν το καλύτερο δυνατο σενάριο. Όταν το game τρέχει 70-100 fps χωρίς multi frame generation και με 400 όταν το ανοίγεις δείχνει καλα. Βαλε τωρα εσυ που δεν εχεις 5090 να τρεξει στα 20-30 fps και ανοιξε multiframe να δεις την τύπισσα απο το stelar blade με 10 σπαθια και 20 ποδια.
torgar Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Ειναι ιδεα μου ή ολα τα games στα videos εχουν μετριοτατα γραφικα, σπαστικα γρηγορο animation, μετρια physics και ψιλοτραγικο gameplay; Αν μου ελεγε καποιος οτι αυτα ειναι απο PS3 θα ελεγα μια χαρα τα καταφερνει για την ηλικια του αλλα το να χωσεις 2.5Κ για να παρεις μια 5090 ή και μια 4080-4090 που ειναι "φθηνοτερες" (για μεταχειρισμενο αυτοκινητο) και μετα να παιζεις τετοια παιχνιδια ειναι απλα τραγικο. Το ιδιο ισχυει και τους τιτλους που εχω δει για PS5
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα