Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Είδα την προσφορά με την τηλεόραση και επειδή έχω ήδη nova στο σταθερό είπα να αλλάξω και το κινητό μου μίας και η vidafone δεν μου έκανε καλή προσφορά για ανανέωση συμβολαίου 

Υπέγραψα το συμβόλαιο και στο αντίγραφο που μου έδωσαν είχε αυτό 

Το έχει κάνει κανείς 

Στέλνουν όντως την τηλεόραση;

17422312914774897408995174346971.jpg

Δημοσ.

Εχεις κάποιο λίνκ με την προσφορά; 

Σταθερή ή κινητή αφορά;

Πάρε τηλέφωνο και πές μας και εμάς αν όντως ισχύει.

Δημοσ.

Πολύ μου βρωμάει αυτό φίλε. Εξ'οσων γνωρίζω, έχεις δικαίωμα υπαναχώρησης εντός 14 ημερών απο την ενεργοποίηση της υπηρεσίας. Το ότι σε προτρέπει να καλέσεις 15 ημέρες μετά την ενεργοποίηση και ενώ θα έχεις χάσει αυτό σου το δικαίωμα, μου μυρίζει απάτη. Καλό θα είναι να επικοινωνήσεις με τη Nova ή με το συγκεκριμένο τηλέφωνο και να ζητήσεις να σου στείλουν με επίσημο τρόπο κάτι που να επιβεβαιώνει τη προσφορά. 

Δημοσ.

σιγα ρε παιδια      πρωτη φορα βλεπετε προσφορες απο συνεργαζομενες εταιρειες με τηλεποικοινωνιες?

καλοριζικη η τηλεοραση φιλε

Δημοσ.
19 minutes ago, ioannischr said:

σιγα ρε παιδια      πρωτη φορα βλεπετε προσφορες απο συνεργαζομενες εταιρειες με τηλεποικοινωνιες?

καλοριζικη η τηλεοραση φιλε

καλέστε σε 15 μέρες, ήτοι έχει περάσει το διάστημα για υπαναχώρηση οπότε βρίσκεσαι με νέο συμβόλαιο για να φτάσει τις πωλήσεις ο εξωτερικός συνεργάτης και τηλεόραση με πολύ μεγάλο ερωτηματικό.

• Like 1
Δημοσ.

ενταξει, αυτο γινεται για λογους διασφαλισης οτι δεν θα παραλαβεις το οποιο δωρο και σε 15μερες θα κανεις υπαναχωρηση

λογικο ειναι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, ioannischr said:

Οχι , απλα δεν ασχολουμαστε με συνεργαζομενες εταιριες :) Εδω με το ζορι να βγαλεις ακρη με την επισημη νοβα και προσωπικα δεν θα ασχοληθω με συνεργαζομενες εταιριες που αν γινει καμμια στραβη σε οποιαδηποτε φαση της διαδικασιας , δεν θα βγαλεις ποτε ακρη. Η νοβα θα εχει αγνοια του τι εχει συννενοηθει ο πελατης με τον συνεργατη , ο συνεργατης θα κανει το σπασμενο τηλεφωνο με την νοβα και αν το κανει κιολας και δεν σου πει τραβα βγαλε ακρη με την νοβα μονος σου και ολα αυτα γιατι ? Για να γλυτωσουμε κανα ευρω και δωρο καμμια τιβι ? Εκει μας καταντησανε ?

YΓ : Α , και τα απεριοριστα data στην κινητη της νοβα δεν ειναι ... απεριοριστα. Στα 300γιγα πεφτει κοφτης.

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 2
Δημοσ.
Στις 18/3/2025 στις 7:57 ΜΜ, mphxths είπε

YΓ : Α , και τα απεριοριστα data στην κινητη της νοβα δεν ειναι ... απεριοριστα. Στα 300γιγα πεφτει κοφτης.

Είναι απεριόριστα τα δεδομένα, απλά μετά τα 300gb, μειώνεται η ταχύτητα στα 8mbps. 

image_2025-03-19_212440926.png

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, tasvar said:

Είναι απεριόριστα τα δεδομένα, απλά μετά τα 300gb, μειώνεται η ταχύτητα στα 8mbps. 

Δεν ειναι ωραιο να κανουμε τους φιλολογους και να παιζουμε με τις λεξεις. Οταν λεμε απεριοριστα εννοουμε απεριοριστα χωρις αστερικους και ορους. Οταν μου κοβει την ταχυτητα και την περιοριζει στα 8mbps , ουσιαστικα μου καθιστα την συνδεση αχρηστη. Γιατι 8mbps ειναι 1 mb/s. Ουτε σελιδες δεν μπορεις να ανοιξεις. Αρα δεν εχω δεδομενα "χρησιμα" , αρα δεν ειναι απεριοριστα :) 

Δημοσ.
14 ώρες πριν, mphxths είπε

Δεν ειναι ωραιο να κανουμε τους φιλολογους και να παιζουμε με τις λεξεις. Οταν λεμε απεριοριστα εννοουμε απεριοριστα χωρις αστερικους και ορους. Οταν μου κοβει την ταχυτητα και την περιοριζει στα 8mbps , ουσιαστικα μου καθιστα την συνδεση αχρηστη. Γιατι 8mbps ειναι 1 mb/s. Ουτε σελιδες δεν μπορεις να ανοιξεις. Αρα δεν εχω δεδομενα "χρησιμα" , αρα δεν ειναι απεριοριστα :) 

Απο τη στιγμή που δεν σε χρεώνει επιπλέον ή δεν σου σταματά πλήρως τη πρόσβαση στο διαδίκτυο, τότε είναι απεριόριστα, προφανώς με μια πολιτική ορθής χρήσης, η οποία γίνεται γνωστή κατά τη σύναψη του συμβολαίου. Το αν μας αρέσει ή όχι ή το κατά πόσο μας είναι "χρήσιμα", είναι άλλο ζήτημα.

• Like 1
Δημοσ.
29 minutes ago, uniquegr said:

Απο τη στιγμή που δεν σε χρεώνει επιπλέον ή δεν σου σταματά πλήρως τη πρόσβαση στο διαδίκτυο, τότε είναι απεριόριστα, προφανώς με μια πολιτική ορθής χρήσης, η οποία γίνεται γνωστή κατά τη σύναψη του συμβολαίου. Το αν μας αρέσει ή όχι ή το κατά πόσο μας είναι "χρήσιμα", είναι άλλο ζήτημα.

Η λεξη "χρησιμα" που χρησιμοποιησα ηταν λαθος. Η πιο σωστη λεξη ειναι ... χρηστικα. Οταν περιοριζεσαι στο 1 mb/s , εν ετει 2025 δεν μπορεις να σερφαρεις σαν ανθρωπος. Αρα ειναι σαν να μην εχεις ιντερνετ. Προφανως δεν το κρυβουν , προφανως το ξερεις απο πριν , προφανως εχεις συμφωνησει σε αυτο , αλλα παρολα αυτα το απεριοριστα σηκωνει πολλη κουβεντα.

Τελευταια φορα που ειδα πραγματικα απεριοριστα data ηταν πριν 20-25 χρονια , οταν πρωτοειχε βγει το 3g και η wind τοτε για να το διαφημισει , εδινε απεριοριστα data για εναν ολοκληρο χρονο. Το τι πανηγυρι ειχε γινει , δεν περιγραφεται :)

Δημοσ.
19 ώρες πριν, mphxths είπε

Δεν κάνω το φιλόλογο, ούτε έχω σκοπό να προσβάλω. 

Αυτό γίνεται για να μήν "γεμίσει" το δίκτυο τους. (Πολιτική ορθής χρήσης). Για να μην γίνει το πανηγύρι που λές παραπάνω. 

Οσο για τα 8 Mbps (πιο πάνω το έγραψα λάθος). Κάνεις τα πάντα. Βλέπεις ταινίες, online gaming, τα πάντα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...