Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
On 19/03/2025 at 23:30, mphxths said:

Δεν ειναι ωραιο να κανουμε τους φιλολογους και να παιζουμε με τις λεξεις. Οταν λεμε απεριοριστα εννοουμε απεριοριστα χωρις αστερικους και ορους. Οταν μου κοβει την ταχυτητα και την περιοριζει στα 8mbps , ουσιαστικα μου καθιστα την συνδεση αχρηστη. Γιατι 8mbps ειναι 1 mb/s. Ουτε σελιδες δεν μπορεις να ανοιξεις. Αρα δεν εχω δεδομενα "χρησιμα" , αρα δεν ειναι απεριοριστα :) 

ειναι απεριοριστα DATA με κοφτη στην ταχύτητα. απεριοριστα data σημαινει αυτο ακριβως που λεει. απεριοριστα data (δεν λεει απεριοριστη ταχυτητα).επισης με 8mbps μια χαρα κανεις πολλα πραγματα. οτι εσυ το μεταφραζεις μικρη ταχυτητα = μη χρηστικο = δεν ξερω τι , σορρυ που το λεω αλλα ειναι δικη σου μεταφραση που εσυ παιζεις με τις λεξεις.. απλα δεν πας σε αυτο το προγραμμα ή σε αυτην την εταιρεια εφοσον δεν σου κανει.υπαρχουν αλλοι τοσοι που δεν φτανουν καν τα 30-40 gb τον μηνα.

αν εγω σου πω οτι μπορεις να φας απεριοριστα γευματα δεν σημαινει οτι το καθε γευμα που σου δινω θα ειναι το ιδιο ή το ιδιο μεγεθος.ειναι απεριοριστη ποσοτητα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, poulinos said:

ειναι απεριοριστα DATA με κοφτη στην ταχύτητα. απεριοριστα data σημαινει αυτο ακριβως που λεει. απεριοριστα data (δεν λεει απεριοριστη ταχυτητα).επισης με 8mbps μια χαρα κανεις πολλα πραγματα. οτι εσυ το μεταφραζεις μικρη ταχυτητα = μη χρηστικο = δεν ξερω τι , σορρυ που το λεω αλλα ειναι δικη σου μεταφραση που εσυ παιζεις με τις λεξεις.. απλα δεν πας σε αυτο το προγραμμα ή σε αυτην την εταιρεια εφοσον δεν σου κανει.υπαρχουν αλλοι τοσοι που δεν φτανουν καν τα 30-40 gb τον μηνα.

αν εγω σου πω οτι μπορεις να φας απεριοριστα γευματα δεν σημαινει οτι το καθε γευμα που σου δινω θα ειναι το ιδιο ή το ιδιο μεγεθος.ειναι απεριοριστη ποσοτητα.

Ειναι κοροιδια και παιχνιδι με τις λεξεις και το ξερεις. Αν σου πει καποιος οτι σου δινει απεριοριστα λεφτα , αλλα μετα τα 2000 ευρω θα σου δινει 1 ευρω το μηνα , τι θα του πεις ? Ενταξει , απεριοριστα λεφτα μου δινεις , δεν εχει σημασια οτι με το 1 ευρω το μηνα δεν αγοραζω ουτε τσιχλα και αρα ειναι δωρο αδωρο...

Το ιδιο ακριβως ειναι και αυτο με τα "απεριοριστα" δεδομενα. Ναι ειναι απεριοριστα , αλλα ο κοφτης τα καθιστα μη χρηστικα. Και οχι με τα 8mbps δεν κανεις τα παντα. Δεν ειναι δικη μου μεταφραση αυτο. Ειναι η σημερινη πραγματικοτητα. Αν βρισκομασταν στις αρχες του 2000 , τοτε ναι , θα λεγαμε αλλα τραγουδια πανω σε αυτο το θεμα. Kαποιοι καταργουν το σταθερο και δουλευουν με τα data ... αντε να δουλεψεις με τα 8mbps. Στην τελικη , εγω μπορει να θελω να κατεβαζω τορρεντς στο κινητο μου. Μπορω με 8mbps ? Μπορει να εχω  στησει ftp server στο κινητο μου ... Μπορει να εχω βγαλει το κινητο μου στην ταρατσα και να το εχω κανει hotspot στο χωριο και να δινω ιντερνετ , μπορω με τα 8mbps ? O χρηστης θελει να κανει την δουλεια του , οποια και αν ειναι αυτη , με τα απεριοριστα data και υπαρχουν σεναρια που δεν θα μπορει να την κανει. Τοσο απλα.

Eιναι κοροιδια και απλα παιζουν με τις λεξεις , με πρωταρχικο σκοπο να τραβηξουν πελατεια. Και επειδη δεν θελουν να μπουκωσει το δικτυο βαζουν τον κοφτη. Οπως στις παλιες καλες εποχες που εστελνες ευχετηριο sms σε φιλους/συγγενεις/γνωστους βραδυ πρωτοχρονιας και εφτανε τα Φωτα , επειδη το δικτυο ειχε πηξει το βραδυ της Πρωτοχρονιας. Με λιγα λογια , εχουν υποδομες που δεν μπορουν να εξυπηρετησουν ΟΛΟΥΣ τους πελατες τους ταυτοχρονα και για αυτο αρχιζουν οι σοφιστειες με κοφτες και μαλακίες του στυλ κουνα το κινητο σου και παρε gb (vodafone). Και εμεις σαν καλοι φιλολογοι παιζουμε το παιχνιδι με τις λεξεις και τους δινουμε και δικιο , αντι να παρουμε χαμπαρι οτι μας εχουν να ζητιανευουμε για ταχυτητες και gb.

Τελος , cosmote και vodafone λενε οτι εχουν απεριοριστα data χωρις κοφτη , αλλα το παγιο ειναι πολυ πιο ακριβο απο της nova.

YΓ : Τα data δεν ειναι σκετη , αυτονομη οντοτητα. Σχετιζεται με την ταχυτητα και τις αναγκες τις εποχης. Το οτι το συζηταμε και πρεπει να το κανουμε φραγκοδιφραγκα , ειλικρινα με ξεπερναει.

Επεξ/σία από mphxths
  • Like 2
Δημοσ.
4 hours ago, mphxths said:

Ειναι κοροιδια και παιχνιδι με τις λεξεις και το ξερεις. Αν σου πει καποιος οτι σου δινει απεριοριστα λεφτα , αλλα μετα τα 2000 ευρω θα σου δινει 1 ευρω το μηνα , τι θα του πεις ? Ενταξει , απεριοριστα λεφτα μου δινεις , δεν εχει σημασια οτι με το 1 ευρω το μηνα δεν αγοραζω ουτε τσιχλα και αρα ειναι δωρο αδωρο...

Το ιδιο ακριβως ειναι και αυτο με τα "απεριοριστα" δεδομενα. Ναι ειναι απεριοριστα , αλλα ο κοφτης τα καθιστα μη χρηστικα. Και οχι με τα 8mbps δεν κανεις τα παντα. Δεν ειναι δικη μου μεταφραση αυτο. Ειναι η σημερινη πραγματικοτητα. Αν βρισκομασταν στις αρχες του 2000 , τοτε ναι , θα λεγαμε αλλα τραγουδια πανω σε αυτο το θεμα. Kαποιοι καταργουν το σταθερο και δουλευουν με τα data ... αντε να δουλεψεις με τα 8mbps. Στην τελικη , εγω μπορει να θελω να κατεβαζω τορρεντς στο κινητο μου. Μπορω με 8mbps ? Μπορει να εχω  στησει ftp server στο κινητο μου ... Μπορει να εχω βγαλει το κινητο μου στην ταρατσα και να το εχω κανει hotspot στο χωριο και να δινω ιντερνετ , μπορω με τα 8mbps ? O χρηστης θελει να κανει την δουλεια του , οποια και αν ειναι αυτη , με τα απεριοριστα data και υπαρχουν σεναρια που δεν θα μπορει να την κανει. Τοσο απλα.

Eιναι κοροιδια και απλα παιζουν με τις λεξεις , με πρωταρχικο σκοπο να τραβηξουν πελατεια. Και επειδη δεν θελουν να μπουκωσει το δικτυο βαζουν τον κοφτη. Οπως στις παλιες καλες εποχες που εστελνες ευχετηριο sms σε φιλους/συγγενεις/γνωστους βραδυ πρωτοχρονιας και εφτανε τα Φωτα , επειδη το δικτυο ειχε πηξει το βραδυ της Πρωτοχρονιας. Με λιγα λογια , εχουν υποδομες που δεν μπορουν να εξυπηρετησουν ΟΛΟΥΣ τους πελατες τους ταυτοχρονα και για αυτο αρχιζουν οι σοφιστειες με κοφτες και μαλακίες του στυλ κουνα το κινητο σου και παρε gb (vodafone). Και εμεις σαν καλοι φιλολογοι παιζουμε το παιχνιδι με τις λεξεις και τους δινουμε και δικιο , αντι να παρουμε χαμπαρι οτι μας εχουν να ζητιανευουμε για ταχυτητες και gb.

Τελος , cosmote και vodafone λενε οτι εχουν απεριοριστα data χωρις κοφτη , αλλα το παγιο ειναι πολυ πιο ακριβο απο της nova.

YΓ : Τα data δεν ειναι σκετη , αυτονομη οντοτητα. Σχετιζεται με την ταχυτητα και τις αναγκες τις εποχης. Το οτι το συζηταμε και πρεπει να το κανουμε φραγκοδιφραγκα , ειλικρινα με ξεπερναει.

Παμε ένα ένα γιατι εχεις μπερδεψει πολλα πραγματα.
Α.το συγκεκριμενο πακετο είναι όπως το βλέπεις.απεριοριστα dataκαι μετα τα 300giga με κοφτη στα 8.take it or leave it. και ερχεται πχ με τιμη 30 ευρω.
Αντιστοιχα θα μπορουσαν να εχουν πακετο με απεριόριστα data και χωρις κοφτη το οποιο όμως δεν θα εκανε 30 ευρω αλλα 50.
Το κάθε πακετο δινει συγκεκριμένα πραγματα τα οποια οριζονται επ ΑΚΡΙΒΩΣ στην συμβαση.

παμε στο adsl.είναι απεριόριστα data εως 24mbps χωρις κατωτατο οριο και με BEST EFFORT στο δικτυο.
αντιστοιχα υπαρχει ftth 100mbit και best effort στο δικτυο.
Όμως αντιστοιχα υπαρχει και metro ethernet με 100mbit που όμως εχει άλλη τιμη και δεν είναι best effort αλλα πρεπει να παιρνεις μονιμα 100 και δεν πρεπει το downtime σου να ξεπερναει καποια ορια. πχ 99% availability.
όλα αυτά είναι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ πακετα.οτι εσυ πηρες οπτικη ινα ftth δεν θα σε καταταξει στο ιδιο πρόγραμμα με αυτόν που πηρε metro ethernet με οπτικη ινα. Ότι εσυ δεν θες τον κοφτη σημαινει αυτομάτως ότι πας σε άλλο πρόγραμμα. Δεν  σε κοροιδεψε κανενας παροχος. Αν εγω σου πω ότι θα παρεις αμαξι που πιανει τα 100 επειδή εγω ορισα τα 100 είναι στο χερι σου αν θα το δεχτεις ή όχι. Δεν σου κρυβουν τιποτα. Όλα είναι στους ορους. Αν δεν σου κανει πας σε άλλο παροχο ή σε άλλο πρόγραμμα. όπως ειπες το αντιστοιχο πρόγραμμα σε cosmote χωρις κοφτη εχει άλλη τιμη.
για σενα αυτό το πρόγραμμα μπορει να είναι αχρηστο γιατι κατεβάζεις torrents.για καποιον αλλον σαν εμενα που δεν θελω να δωσω τα 40 στην cosmote τοτε με συμφερει να παω στην Nova αφου δεν θα φτασω ποτε τον κοφτη. αλλοι ανθρωποι αλλες αναγκες.
οτι εσενα και 5-6 ατομα δεν σας κανουν τα 8 Mbpsδεν λεει τιποτα.δεν σου κανουν δεν πας σε αυτο το προγραμμα και πας σε προγραμμα που να σου κανει. υπαρχουν αντιστοιχα αλλα 1000 ατομα που τους κανει το προγραμμα και για αυτο βγηκε.
ειναι σαν να λες η inalan δινει συμμετρικο ενω οι υπολοιποι οχι.και εγωδεν μπορω να δουλεψω τορρεντ χωρις να ειναι συμμετρικο διοτι ανεβαζω τορρεντς.ε τοτε δεν σου κανει το προγραμμα. δεν γινται εσυ να θες να καλυψεις ολες τις αναγκες σου.
αν καποιος δεν θελει να μεινει ουτε 5 λεπτα χωρις internet δεν θα πει του παροχου εγω πηρα ftth και θελω να εχω ολα τα πλεονεκτηματα που εχει ο metro ethernet γιατι αν κοπει εγω δεν κανω την δουλεια μου.

αν εσυ και ο καθε εσυ δεν διαβαζεται τους ορους και τι υπογραφεται τοτε ειναικαθαρο δικοσας θεμα και οχι του παροχου.
οι υποδομες μπορουν να αναβαθμιστουν αλλα δεν θα παρεις με 20 ευρω αυτα που θα παρει ο αλλος με 1000. δηλδη η cosmote ειναι μαλακες που το χρεωνουν παραπανω?

αλλιως υπαρχει και  η λυση σου βγαζω τον κοφτη αλλα το προγραμμα δεν θα το παρεις 20 ευρω αλλα 40.

: Τα data δεν ειναι σκετη , αυτονομη οντοτητα. Σχετιζεται με την ταχυτητα και τις αναγκες τις εποχης. Το οτι το συζηταμε και πρεπει να το κανουμε φραγκοδιφραγκα , ειλικρινα με ξεπερναει

παμε στο παραπανω πουεγραψες.εσυ πρεπει να καταλαβεις οτι υπαρχουν λυσεις για ΟΛΑ με τις αντιστοιχες ΤΙΜΕΣ. εσενα η αναγκη σου ειναι να εχεις πραγματικα απεριοριστα χωρις κοφτη. εμενα η αναγκη μου ειναινα εχω συμμετρικο. ο αλλος εχει αναγκη να μην τον κοβουν ουτε 2 λεπτα το μηνα γιατι θελει 99,9999 uptime. τι θες εσυ δηλαδη με 20 ευρω να παρεις ολα αυτα. γιατι εσυ θα βγεις και θα πεις δεν θελω κοφτη ο άλλος θα βγει και θα πει δεν θελω downtime.
και εγω θελω ένα αμαξι να ανεβαινει βουνα να τρεχει και πιστα αλλα να μου το δωσουν και με 10000 ευρω.

με απλα ελληνικα ότι πληρωνεις παιρνεις.λυσεις υπαρχουν για τα παντα. θες 24 ωρες το 24 ωρο uptime με 10 gbps οπτικη ινα? ναι υπαρχει.θα σκασεις και τα αναλογα λεφτα.

και θα στο πω και με άλλο τροπο.
είναι να γινει μια εργασια η οποια θα ριξει ολο το αστικο κεντρο μιας περιοχης και θα μεινει χωρις ιντερνετ για 3 ωρες.
ολοι οι χρηστες adsl,vdsl,ftth θα λαβουν μια ενημερωση ότι παρασκευη από 23:00εως 03:00 θα πεσουν αυτά και αυτά και αυτά.
ειτε σου κανει ειτε όχι η εργασια θα γινει.
αντιστοια όταν ο πελατης πληρωνεις  1000 ευρω αι είναι να γινει μια εργασια θα πρεπει να ενημερωθεί 2 βδομάδες πιο πριν ότι θα εχεi downtime εκτος  αν είναι βλαβη και θελει αμεση αποκατασταση. αν ο πελατης όμως πει ότι παιδια δεν θελω η εργασια να γινει παρασκευη βραδυ αλλα σαββατο τοτε λογω ότι πληρωνει 1000 ευρω και όχι 20 τοτε η εργασια θα ξαναπρογραμματιστει.

ΚΑΙ ΤΟ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ με κεφαλαια. ΟΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙΣ. Αν κατι δεν σου κανει όπως είναι αλλαζεις παροχο ή πας στον ιδιο παροχο αλλα σε άλλο πρόγραμμα.
κοροιδια θα ηταν αν σου ελεγαν ότι δεν εχει κοφτη και μετα ξαφνικα καταλάβαινες ότι υπαρχει κοφτης.

και κατι τελευταιο. σου προσφερουν απεριόριστα data χωρις να αναγραφεται κατι για την ταχυτητα. και αυτό διοτι εγω εδώ που είναι εχω 1gpbs με 5g και άλλος μπορει να είναι στο κολοκοτρονιτσι και να εχει 5mbps ολη την ημερα σε απλο 4g. kai oi2 πληρωνουμε τα ιδια.

το καθε προγραμμα εχει καποιες παραμετρους.το τι θα ηθελα εγω το τι εσυ και το τι καποιος αλλος δεν μας ενδιαφερει.αυτο ελειπε ο παροχος να προσπαθουσε να καλυψεις τις αναγκες του καθενος με ενα προγραμμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@poulinos Καπου καταλαβες οτι εγραψα οτι ο παροχος μας κοροιδευει. Δεν το εγραψα πουθενα αυτο. Ουτε εγραψα οτι θελω οριζοντια τιμη για ολα τα πακετα της αγορας. Εγω αυτο που εγραψα ειναι οτι το "απεριοριστα" data με κοφτη ουσιαστικα και πρακτικα δεν ειναι απεριοριστα μιας και οταν μπει σε λειτουργια ο κοφτης , σε ΚΑΠΟΙΑ ΣΕΝΑΡΙΑ και ΕΡΓΑΣΙΕΣ , η χρηση αυτων των "απεριοριστων" data δεν θα επαρκει λογω του κοφτη. Αρα για αυτα τα σεναρια και εργασιες τα data ειναι πεπερασμενα.

Νομικα και φιλολογικα , ναι , ειναι καλυμμενος και ναι το απεριοριστα στα λογια ειναι αυτο που λεει. Στην πραξη οχι. Οπως μια διαφημιση που ειδα προσφατα που ελεγε "ΚΙΝΗΤΑ ΜΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ 100 ΕΥΡΩ... ΤΟ ΤΑΔΕ ΜΟΝΤΕΛΟ ΜΕ 99.90 ΕΥΡΩ". Δηλαδη καπου κοροιδευομαστε. Φυσικα δεν μπορεις να πεις οτι λεει ψεματα αλλα...καπου ωπα.

Επεξ/σία από mphxths
Δημοσ.

σαν data ειναι απεριοριστα με περιορισμο ταχυτητας ειναι η σωστη εκφραση. αυτο εχει σαν αποτελεσμα οπως σωστα ειπες σε καποια σεναρια οι εργασιες να δημιουργει προβλημα. ο παροχος ομως δινει αυτο το πακετο χωρις να κρυβεται( οκ ψιλα γραμματα που ομως πρεπει να τα διαβαζουμε) και σου προσφερει πολλες φορες εναλλακτικη λυση.

τωρα για το κινητο και μενα με νευριαζει αυτο.ειναι το ιδιο που κανει τα jumbo να τα εχουν ολα σε χ,99 τιμη.ολα μα ολα σχεδον. ειναι κοροιδια αλλα ειναι νομιμο και επισης δεν κοροιδευει κανεναν.

απο εκει και περα οσο και να μου την σπανε τα ψιλα γραμματα  πρακτικα το φταιξιμο το ριχνω στον καταναλωτη που ειναι σε φαση υπογραφω οπου βρω χωρις να διαβαζω τιποτα. δεν ειναι οτι σε κοροιδευει οπως γινεται με τραπεζες που λενε ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ πληρωσεις 40 ευρω για την καρτα ενω στην πραξη σου εχουν δωσει ιδιωτικη ασφαλεια. βεβαια και σε παροχου πολλοι πωλητες λενε ΨΕΜΜΑΤΑ για να πουλησουν κατι.

οπως ειπες ομως για το 99,99 οπως και για τον κοφτη νομικα ειναι οκ.

και μονος ειπες επισης οτι η cosmote εχει αντιστοιχο προγραμμα με πιο ακριβες τιμες. θα μπορουσε το ιδιο να κανει και η nova .αλλα μετα μπορει το προγραμμα αυτο να ηταν ακριβο για καποιον αλλο χρηστη με μικρη χρηση.

οποτε καλο ειναι που υπαρχουν ολα τα προγραμματα.πχ εγω εχω μικρη χρηση και τα 300 giga παιζει να μην τα εχω πιασει ποτε στην ζωη μου.οποτε αυτο το προγραμμα με τον κοφτη μεν αλλα με 10 ευρω λιγοτερο πχ απο της cosmote με συμφερει.και ακομα και αν εφτανα τον κοφτη τα 8mbit μου φτανουν .

οποτε προσωπικα θελω να υπαρχουν επιλογες και να μην ειναι ολα flat. οπως δεν θα ηθελα να υπαρχει πχ ftth μονο 1 gpbs οταν εγω με 50 /100 mbit ειμαι super.

Δημοσ.

@poulinos Το ενα σκελος της υποθεσης ειναι αυτα που περιγραφεις για πακετα , επιλογες , τιμες κλπ. Εγω αυτο που ηθελα να θιξω ειναι οτι παιζοντας με τις λεξεις (οι παροχοι/εταιριες) , δημιουργουν εντυπωσεις και στηριζομενοι και στο γεγονος οτι πολλοι δεν θα διαβασουν τα ψιλα γραμματα , θα τραβηξουν πελατεια.

Οταν στην διαφημιση ελεγε smartphones κατω απο 100 ευρω , σκεφτεσαι τιμες γυρω στο 50αρικο και μπαινεις στο τριπακι να σκεφτεις , τι κινητα θα ειναι , τι μαρκα μοντελα κλπ. Οταν στην πραξη εννοουσαν τιμη ... 99.90 ευρω.. λες ενταξει ... ειστε βλαμμενοι. Παρομοιως οταν λοιπον ακους απεριοριστα data , σκεφτεσαι οκ ειμαι Αθηνα , εχω συγχρονο κινητο , 5g καλυψη , εχει να γινει το σωσε.... Τραβας το πρωτο speedtest και τελος τα 300 γιγα ... :) 

Με λιγα λογια , απο την μια εχουμε την φιλολογια και απο την αλλη εχουμε την ουσια. Τεσπα , το εξαντλησαμε , ελπιζω οσοι μας διαβαζουν να βγαλανε τα συμπερασματα τους.

Δημοσ.
2 hours ago, mphxths said:

@poulinos Το ενα σκελος της υποθεσης ειναι αυτα που περιγραφεις για πακετα , επιλογες , τιμες κλπ. Εγω αυτο που ηθελα να θιξω ειναι οτι παιζοντας με τις λεξεις (οι παροχοι/εταιριες) , δημιουργουν εντυπωσεις και στηριζομενοι και στο γεγονος οτι πολλοι δεν θα διαβασουν τα ψιλα γραμματα , θα τραβηξουν πελατεια.

Οταν στην διαφημιση ελεγε smartphones κατω απο 100 ευρω , σκεφτεσαι τιμες γυρω στο 50αρικο και μπαινεις στο τριπακι να σκεφτεις , τι κινητα θα ειναι , τι μαρκα μοντελα κλπ. Οταν στην πραξη εννοουσαν τιμη ... 99.90 ευρω.. λες ενταξει ... ειστε βλαμμενοι. Παρομοιως οταν λοιπον ακους απεριοριστα data , σκεφτεσαι οκ ειμαι Αθηνα , εχω συγχρονο κινητο , 5g καλυψη , εχει να γινει το σωσε.... Τραβας το πρωτο speedtest και τελος τα 300 γιγα ... :) 

Με λιγα λογια , απο την μια εχουμε την φιλολογια και απο την αλλη εχουμε την ουσια. Τεσπα , το εξαντλησαμε , ελπιζω οσοι μας διαβαζουν να βγαλανε τα συμπερασματα τους.

συμφωνω απολυτα οτι στα ψιλα γραμματα θα πατησουν οι παροχοι για να τραβηξουν πελατεια. και αυτο ειναι ενα μεγαλο λαθος του πελατη που δεν το ψαχνει.θα ερθει ο αλλος θα σου πει ωπα ο ταδε δινει απεριοριστα με 30 ευρω και ο αλλος με 20.και θα παει σε αυτον με το 20 χωρις να κοιταξει ποια ειναι η διαφορα.και αυτο γινεται παντου.αλλη τιμη θα παρεις για το αμαξι χωρις τα εξτρα και αλλη θα παρεις με ολα τα εξτρα.οταν ο κοσμος καταλαβει οτι ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι σε αυτον τον κοσμο δωρεαν τοτε ολα θα ειναι καλυτερα.

οπως και μπορει να σου δωσουν απεριοριστα χωρις ψιλα γραμματα αλλα εκει που εισαι εσυ η καλυψη να ειναι 4g και να λες 10 Mbit εχω και λεω και ευχαριστω. γενικως θελει προσοχη.

εν τω μεταξυ ειμαι απο τους φλωρους χρηστες.απο 1 μαρτιου μεχρι σημερα 23 gb μονο κατεβασμα.απορω αν εχω περασει ποτε τα 50.και στο wifi παιζει να εχω απλα αλλα 10-15.

παροτι οι ταχυτητες πουεχω απο το κινητο ειναι αυτες :P

Screenshot_20250324_004708_Chrome.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...