Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Βλέπω στο app της Εθνικής Τραπεζης οτι ο λογαριασμός μου από 23/5/2025 θα αναβαθμιστεί σε προνομιών αυτόματα με μηνιαίο κόστος 0,80 ευρω/ μήνα.

Πως γίνετε να τον καταργησω για να μην χρεώνομαι, γιατί γίνετε αυτόματα, γιατι δεν εχουμε το δικαιωμα της επιλογής οπως γίνετε π.χ στην Revolut κλπ.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, geo9419 είπε

Βλέπω στο app της Εθνικής Τραπεζης οτι ο λογαριασμός μου από 23/5/2025 θα αναβαθμιστεί σε προνομιών αυτόματα με μηνιαίο κόστος 0,80 ευρω/ μήνα.

Πως γίνετε να τον καταργησω για να μην χρεώνομαι, γιατί γίνετε αυτόματα, γιατι δεν εχουμε το δικαιωμα της επιλογής οπως γίνετε π.χ στην Revolut κλπ.

Σε μενα λεει "αναβαθμιστε τώρα" δεν λεει θα αναβαθμιστεί μόνος του, μήπως πάτησες το κουμπί;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

OXI 

Γραφει μεσα σε πλαισιο 

Σημαντική ειδοποιηση

"Ο λογαριασμός με το εικονιδιο θα αναβαθμιστεί αυτόματα σε Λογαριασμό Προνομιων στις 23/05/2025"

Και εχει ενα εικονιδιο  πανω στο ΙΒΑΝ μου στους λογαριασμούς

image.png.6c9fd889c6749593d6420e2a033b040f.png

Επεξ/σία από geo9419
Δημοσ.
1 ώρα πριν, geo9419 είπε

Θα αρχίσουν όλες οι κλεφτοτραπεζες να χρεώνουν έτσι. Επειδή το διάβασα και αλλού αυτό για την εθνική, ανέφεραν ότι θα υπάρξει επιλογη που θα σου δίνει το δικαίωμα να καταργήσεις τον λογαριασμό και να επιλέξεις άλλον που δεν θα σε χρεώνει. 

Δημοσ.

Μου ήρθε σήμερα το πρωι μήνυμα στο email μου για το τι πρεπει να κανω για να το ακυρωσω.

image.png.cc6e58433c6ecd8e82ebe43e38f583d2.png

• Like 2
Δημοσ.

Και εμένα μου το εμφάνισε και το ξετσέκαρα. Αλλά δεν θυμάμαι να μου έχει έρθει e-mail για ενημέρωση.. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sablj είπε

Και εμένα μου το εμφάνισε και το ξετσέκαρα. Αλλά δεν θυμάμαι να μου έχει έρθει e-mail για ενημέρωση.. 

Ήρθε κανονικά e-mail 10:30 το πρωί.

Screenshot 2025-03-18 at 14-16-46 Εισερχόμενα (9) - kostassavi73@gmail.com - Gmail.png

Δημοσ.

Και μένα μου ήρθε sms ότι ο λογαριασμός μου θα "αναβαθμιστεί" από μόνος του. Δεν έχω web banking αλλά πήρα στο  2104848345 και δήλωσα ότι δεν θέλω αναβάθμιση και είμαι οκ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, krot είπε

Και μένα μου ήρθε sms ότι ο λογαριασμός μου θα "αναβαθμιστεί" από μόνος του. Δεν έχω web banking αλλά πήρα στο  2104848345 και δήλωσα ότι δεν θέλω αναβάθμιση και είμαι οκ.

Να φτιάξεις χθές

Δημοσ.
Οι πληρωμές λογαριασμών μέσω πάγιας εντολής είναι ήδη δωρεάν για όλους, η φόρτωση προπληρωμένων καρτών έως 100 ευρώ είναι επίσης δωρεάν και οι πόντοι "Go For More" απλώς αντισταθμίζουν το μηνιαίο κόστος, χωρίς να προσφέρουν επιπλέον όφελος, οπότε κερδίζουν μόνο όσοι δέχονται και στέλνουν εμβάσματα είτε εντός χώρας είτε εντός ΕΕ.

Οπότε εάν δεν στέλνουμε ή δεν δεχόμαστε εμβάσματα από άλλες τράπεζες, δεν υπάρχει κάποιο κέρδος από την αναβάθμιση σε Προνομιακό Λογαριασμό, σωστά;
Δημοσ.

Πάντως και αυτο που κανει η εθνική που το μαρκάρει και σου λεει θα γινει αυτόματα και αυτο βλαχοκουτοπανηρια ειναι.

Κανονικα θα επρεπε να συμβαίνει το αντίθετο, δηλαδη μεχρι τοτε αν το θέλεις μπες και πατα ΝΑΙ

Αλλα θα μου πεις εδώ είναι ελλαδισταν οτι γουστάρουν κάνουν κτι τραπεζες.

...και ποσοι θα πεσουν θύματα και θα το καταλάβουν μετα 2-3-5-10 μηνες ή και ποτέ🤪

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Και σε εμένα ήρθε μήνυμα στο viber. Αφού όμως γίνεται να ακυρωθεί με απλό τηλέφωνο, θα το κάνω έτσι(γιατί είναι δοκιμασία να κλείσεις λογαριασμό με συνδικαιούχο που μένει και σε άλλη πόλη, τα πέρασα με Γιούρομπανκ και ξέρω). 

Επεξ/σία από kogba
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Drogan είπε
Οι πληρωμές λογαριασμών μέσω πάγιας εντολής είναι ήδη δωρεάν για όλους, η φόρτωση προπληρωμένων καρτών έως 100 ευρώ είναι επίσης δωρεάν και οι πόντοι "Go For More" απλώς αντισταθμίζουν το μηνιαίο κόστος, χωρίς να προσφέρουν επιπλέον όφελος, οπότε κερδίζουν μόνο όσοι δέχονται και στέλνουν εμβάσματα είτε εντός χώρας είτε εντός ΕΕ.

Οπότε εάν δεν στέλνουμε ή δεν δεχόμαστε εμβάσματα από άλλες τράπεζες, δεν υπάρχει κάποιο κέρδος από την αναβάθμιση σε Προνομιακό Λογαριασμό, σωστά;

ναι σωστα,οφελος εχουν αυτοι που κανουν πολλα εμβασματα εκτος Εθνικης,γιατι πλεον τα χρεωνουν 0,50 λεπτα τα εμβασματα. Ακομα και απο Revolut

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...