Ribopaido Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Παιδια δηλαδη με αποεπιλογη σε προνομιων απλα δεν θα γινει ή θα ακυρωθει γενικα ο λογαριασμος? EDIT: εκανα αποεπιλογη και τελος.. Ρε τους κεραταδες περα απο το κλασικο που παιρνω τη μισθοδοσια ΘΕΛΑΝΕ να κανουν και το λογαριασμο που πληρωνω το δανειο.. τι να πεις με τα κλεφτρονια Επεξ/σία 18 Μαρτίου από Ribopaido
andreaspapp Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου Έστω ότι είσαι συνδικαιούχος σε έναν λογαριασμό, αρκεί να κάνεις μόνο εσύ αποεπιλογή ή πρέπει και οι 2;
Sherlock_7 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 18 ώρες πριν, Kostas Savvidis είπε Μέσω του app της εθνικής μπορείς εύκολα να ξετσεκάρεις τον λογαριασμό και να μην γίνει η αναβάθμιση από σήμερα κιόλας. Σε ποιο σημείο το γράφει αυτό; Ρυθμίσεις;
Kostas Savvidis Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 1 ώρα πριν, Sherlock_7 είπε Σε ποιο σημείο το γράφει αυτό; Ρυθμίσεις; Δεν θύμαμαι ακριβώς αλλά δεν ήταν σίγουρα από τις ρυθμίσεις, απλά μόλις μπήκα στο app μου έβγαλε πρώτο-πρώτο ότι ο λογαριασμό σας θα γίνει προνομίων, πάτησα εκεί και μετά μου έβγαλε ότι αυτό θα γίνει αυτόματα και δεν χρείαζεται να κάνεις κάτι και προς το τέλος έγραφε ότι αν δε θέλεις μπορείς να επιλέξεις να μην γίνει και εκεί έχει το κουτάκι που το ξετσεκάρεις.
eidikos33 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 32 λεπτά πριν, Kostas Savvidis είπε Δεν θύμαμαι ακριβώς αλλά δεν ήταν σίγουρα από τις ρυθμίσεις, απλά μόλις μπήκα στο app μου έβγαλε πρώτο-πρώτο ότι ο λογαριασμό σας θα γίνει προνομίων, πάτησα εκεί και μετά μου έβγαλε ότι αυτό θα γίνει αυτόματα και δεν χρείαζεται να κάνεις κάτι και προς το τέλος έγραφε ότι αν δε θέλεις μπορείς να επιλέξεις να μην γίνει και εκεί έχει το κουτάκι που το ξετσεκάρεις. στην εφαρμογη στο κινητο η απο υπολογιστη?
Kostas Savvidis Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 24 λεπτά πριν, eidikos33 είπε στην εφαρμογη στο κινητο η απο υπολογιστη? στο κινητό
madboy Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου (επεξεργασμένο) Δηλαδη αν δεν αναβαθμιστεις σε λογαριασμό προνομίων δεν μπορείς να έχεις τους Go4more πόντους. Τραγικοί οι τύποι.😠 Επειδή κέρδιζα πόντους απο καυσιμα, σουπερ μάρκετ και πληρωμή ρευματος, σε εξαναγκαζουν να ενεργοποιησεις τον λογαριασμό προνομίων για να λαμβάνεις τους πόντους. Υ.γ. Για ενεργοποιηση απενεργοποιηση εκτός απο το αρχικό μήνυμα , αν επιλέξεις τον λογαριασμό σου θα δείς την επιλογή "Προνόμια" Απο εκει επιλέγεις τι θες να κάνεις. Το ιδιο ισχύει και για την εφαρμογή που είναι διπλα απο την επιλογή "Κινήσεις¨. Επεξ/σία 19 Μαρτίου από madboy 1 1
panos- Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 16 ώρες πριν, andreaspapp είπε Έστω ότι είσαι συνδικαιούχος σε έναν λογαριασμό, αρκεί να κάνεις μόνο εσύ αποεπιλογή ή πρέπει και οι 2; Αρκεί ο ένας Επίσης από την καρτέλα προνόμια, μπορεί να γίνει και απο προνομίων σε απλός ανά πάσα στιγμή 1
li@m Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Δηλαδη εγω που εχω πιστωτικη, δεν θα λαμβανω Go4More ποντους;
panos- Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 15 λεπτά πριν, li@m είπε Δηλαδη εγω που εχω πιστωτικη, δεν θα λαμβανω Go4More ποντους; Αν πληρώσεις έναν λογαριασμό πχ, δικαιούσαι κάποιους g4m πόντους. Για να τους πάρεις, πρέπει η πληρωμή να έχει γίνει με τον λογαριασμό προνομίων. Αν γίνει με απλό, δεν τους παιρνεις. Η γενική συμμετοχή σου στο πρόγραμμα και οι αγορές με κάρτα δεν επηρεάζονται από τον τύπο λογαριασμού που έχεις. 1
NikosKallithea Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου Σε μένα και σε ολους τους λογαριασμούς είναι οπως της φώτο χωρις να εχει έρθει καμια ειδοποίηση, ούτε ανοίγοντας το αππ. Κάνω κατι σε αυτη την περίπτωση;
eidikos33 Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 1 λεπτό πριν, NikosKallithea είπε Σε μένα και σε ολους τους λογαριασμούς είναι οπως της φώτο χωρις να εχει έρθει καμια ειδοποίηση, ούτε ανοίγοντας το αππ. Κάνω κατι σε αυτη την περίπτωση; Και εμένα έτσι είναι
madboy Δημοσ. 19 Μαρτίου Δημοσ. 19 Μαρτίου 1 hour ago, NikosKallithea said: Σε μένα και σε ολους τους λογαριασμούς είναι οπως της φώτο χωρις να εχει έρθει καμια ειδοποίηση, ούτε ανοίγοντας το αππ. Κάνω κατι σε αυτη την περίπτωση; Προφανώς δεν κάνεις κάτι στην παρούσα φάση. Αν σου ερθει κάποιο μήνυμα οτι θα αναβαθμιστεί ο λογαριασμός σου, τότε επιλέγεις να μην αναβαθμιστεί. 1
kogba Δημοσ. 21 Μαρτίου Δημοσ. 21 Μαρτίου Εντάξει, κατάφερα και μπήκα στο e-banking μετά από κάμποσα χρόνια και επέλεξα να μην γίνει αναβάθμιση. Άσε που δεν κατάφερνα να φτάσω μέχρι τέλους με τα 500 blocker που εχω στο Opera- εγινε με chrome-. Οπότε, δεν θα χρειαστεί να κλείσω τον λογαριασμό τελικά. Είχανε πει και προηγούμενοι χρήστες ότι γίνεται και τηλεφωνικά, το είχα στο νου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα