Petros267 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Που το βρηκατε στην εφαρμογη εγω δεν το βρισκω που πρεπει να παω
madboy Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 23 minutes ago, Petros267 said: Που το βρηκατε στην εφαρμογη εγω δεν το βρισκω που πρεπει να παω Σου έχει έρθει μήνυμα για αναβάθμιση του λογαριασμού σου ή οχι; Δεν ξέρω μήπως τα προνόμια εμφανίζεται μόνο σε πελάτες που τους έχει έρθει ενημερωση για αναβάθμιση. Πατάς απο την αρχική ιθόνη να ανοίξει ο λογαριασμος σου και μολις μπεις στον λογαριασμό σου δίπλα απο τις κινήσεις είναι τα προνόμια. Πατας εκει και μπορεις να κάνεις απενεργοποιηση. Επεξ/σία 28 Μαρτίου από madboy
Petros267 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου 31 λεπτά πριν, madboy είπε Σου έχει έρθει μήνυμα για αναβάθμιση του λογαριασμού σου ή οχι; Δεν ξέρω μήπως τα προνόμια εμφανίζεται μόνο σε πελάτες που τους έχει έρθει ενημερωση για αναβάθμιση. Πατάς απο την αρχική ιθόνη να ανοίξει ο λογαριασμος σου και μολις μπεις στον λογαριασμό σου δίπλα απο τις κινήσεις είναι τα προνόμια. Πατας εκει και μπορεις να κάνεις απενεργοποιηση. Δεν μου έχει έρθει μνμ πάντως σε ευχαριστώ
madboy Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 40 minutes ago, Petros267 said: Δεν μου έχει έρθει μνμ πάντως σε ευχαριστώ Αρα δεν σου εμφανιζει το πεδίο "Προνόμια" εκει που σου είπα. Κάτι τέτοιο υποψιαστηκα, οτι εμφανίζεται σε πελάτες που τους έχουν στειλει ενημέρωση για αναβάθμιση του λογαριασμού τους. Επεξ/σία 28 Μαρτίου από madboy
nikosf76 Δημοσ. 28 Μαρτίου Δημοσ. 28 Μαρτίου Σε έναν λογαριασμό της θείας μου που είναι και η μητέρα μου συνδικαιούχος, ηλικιωμένες και οι δύο, δεν υπάρχει web banking και δεν ρώτησαν κανέναν. Δεν περίμεναν τον Μάιο. Από τον Φεβρουάριο τον μετέτρεψαν σε προνομίων και άρχισαν να παίρνουν τα 0,80. Πήραμε το 2104848345 και τον ξανακάναμε απλό ταμιευτηρίου. Στους υπόλοιπους λογαριασμούς που διαθέτουν που υπάρχουν νεότερα άτομα ως συνδικαιούχοι με web banking και την εφαρμογή, δεν μας ήρθε μεν κάποια ειδοποίηση αλλά φαίνεται η επιλογή και δεν τους έχουν μετατρέψει από μόνοι τους χωρίς να ρωτήσουν πρώτα.
Sherlock_7 Δημοσ. 10 Απριλίου Δημοσ. 10 Απριλίου Μου ήρθε ενημερωτικό email σήμερα το πρωί για την αναμενόμενη μηνιαία χρέωση με την μετατροπή του λογαριασμού μου σε λογαριασμό προνομίων. Το απενεργοποίησα άμεσα μέσω της εφαρμογής. Οπότε προσοχή γιατί σιγά-σιγά θα το λάβετε όλοι σας. Στις 19/06/2025 είναι η τελική ημερομηνία. 1
sotos2004 Δημοσ. 21 Ιουνίου Δημοσ. 21 Ιουνίου Καλησπέρα, και εμένα μου ήρθε μήνυμα στο viber ότι θα γίνει αυτόματη "αναβάθμιση" σε όλους τους λογαριασμούς μου. Εν τω μεταξύ δεν έχω web-banking στην Εθνική και δεν ξέρω ακριβώς για ποιους λογαριασμούς μιλάνε, αλλά πιθανώς είναι ο παλιός μισθοδοσίας και ένας λογαριασμός "νέων" που μου είχαν ανοίξει οι γονείς μου και δεν έχω χρησιμοποιήσει εδώ και καμιά δεκαετία. Η απορία που έχω είναι η εξής: Αυτοί οι λογαριασμοί έχουν σίγουρα πολύ μικρά ποσά μέσα. Τι γίνεται αν αυτό το ποσό μηδενιστεί ;; Συνεχίζει να χρεώνει η Εθνική και μετά κάποια στιγμή θα ζητήσει και τα ρέστα;;
panos- Δημοσ. 22 Ιουνίου Δημοσ. 22 Ιουνίου Θα σταματήσει να χρεώνει και ο λογαριασμός θα γίνει απλός.
nikosf76 Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου (επεξεργασμένο) Στις 21/6/2025 στις 9:01 ΜΜ, sotos2004 είπε Καλησπέρα, και εμένα μου ήρθε μήνυμα στο viber ότι θα γίνει αυτόματη "αναβάθμιση" σε όλους τους λογαριασμούς μου. Εν τω μεταξύ δεν έχω web-banking στην Εθνική... Και εγώ που έχω και web banking και την εφαρμογή έτσι που ήρθε το μήνυμα... Ήρθε σήμερα το μήνυμα στο viber και λέει ο λογαριασμός θα αλλάξει τον Αύγουστο. Το link οδηγούσε στο site της Εθνικής με τις πληροφορίες για τον λογαριασμό προνομίων και όχι στο web banking. Δεν γράφει πουθενά ότι μπορώ να επιλέξω να μην γίνει η αλλαγή. Αν δεν ήμουν ενημερωμένος από αυτό το forum ή από κάπου αλλού ότι μπορώ να επιλέξω να κρατήσω τον λογαριασμό μου όπως είναι θα καθόμουν να γίνει η αλλαγή. Έτσι που στέλνουν το μήνυμα νομίζεις ότι είναι υποχρεωτικό. Ως τώρα στην εφαρμογή μου εμφάνιζε την επιλογή να τον κάνω προνομίων από τώρα. Σήμερα μου εμφάνισε την δυνατότητα να επιλέξω να μείνει απλός. Επεξ/σία 25 Ιουνίου από nikosf76
starmanwarz Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου Δηλαδη αν δεν το ενεργοποιησουμε τελος οι Go4More ποντοι? Γενικα τι λετε, αξιζει? Εκτος απο τους ποντους τα αλλα "προνομια" δεν με ενδιαφερουν τοσο.
Neptu Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου και σε εμένα ήρθε μήνυμα για έναν ξεχασμένο με 0 υπόλοιπο λογαριασμό. Το απενεργοποίησα από το ebanking. Μόλις μπεις έχει μπροστά μπάνερ
panos- Δημοσ. 25 Ιουνίου Δημοσ. 25 Ιουνίου 1 ώρα πριν, starmanwarz είπε Δηλαδη αν δεν το ενεργοποιησουμε τελος οι Go4More ποντοι? Τέλος οι πόντοι για τις τραπεζικές συναλλαγές. Οι κάρτες συνεχίζουν όπως μάζευαν, κανονικά
mountains1 Δημοσ. 26 Ιουνίου Δημοσ. 26 Ιουνίου 12 ώρες πριν, Neptu είπε και σε εμένα ήρθε μήνυμα για έναν ξεχασμένο με 0 υπόλοιπο λογαριασμό. Το απενεργοποίησα από το ebanking. Μόλις μπεις έχει μπροστά μπάνερ Πως το απενεργοποιεις; Που εχει την επιλογη; Το απενεργοποιησες, σημαινει οτι ειχε ηδη γινει η μετατροπη;
CHRISpros Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου Moυ ήρθε και εμένα το μήνυμα σήμερα. 2 απορίες προκύπτουν α. "Λαμβάνετε πόντους Go For More για κατοχή του εν λόγω λογαριασμού (κάθε μήνα) " --- Πόσους πόντους??? β. Πραγματοποιείτε δωρεάν μεταφορά χρημάτων έως €500 ημερησίως μέσω IRIS Payments --- Δηλαδή αλλιώς το Iris θα χρεώνετε? Πως γίνεται αυτό, αφού το Iris είναι δωρεάν???
panos- Δημοσ. 3 Ιουλίου Δημοσ. 3 Ιουλίου 39 λεπτά πριν, CHRISpros είπε α. "Λαμβάνετε πόντους Go For More για κατοχή του εν λόγω λογαριασμού (κάθε μήνα) " --- Πόσους πόντους??? 16 πόντους. 40 λεπτά πριν, CHRISpros είπε β. Πραγματοποιείτε δωρεάν μεταφορά χρημάτων έως €500 ημερησίως μέσω IRIS Payments --- Δηλαδή αλλιώς το Iris θα χρεώνετε? Πως γίνεται αυτό, αφού το Iris είναι δωρεάν??? Το αναφέρει απλά ως προνόμιο, παραμένουν δωρεάν τα IRIS και με τον απλό λογαριασμό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα