Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Dimitris_1981 είπε

Μάλλον όχι αφού είναι συμβατό με το Qi2 δεν είναι υποχρεωμένη αφού δεν έχει Propertiary θύρα.

μα δεν την υποχρεωσαν να βαλει usb c αν την καταργησει ειναι εκτος της οδηγίας

• Απαντ. 63
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
2 ώρες πριν, oldnew είπε

Αντε και χωρίς κουμπιά, και στο τελος χωρίς οθονη. Να ολοκληρωθεί το αριστούργημα.. 

Είδα ένα άρθρο σε ένα site που ασχολείται με smartphone που υποστήριζε αυτό. Ότι φτάνουμε σε κάποια όρια στην εξέλιξη των smartphone και αργότερα όταν εξελιχθεί αρκετά η AI, το 5G και το 6G δεν θα υπάρχουν φυσικές συσκευές όπως τώρα. Άντε να υπάρχουν γυαλιά AR και θαιλαμε αντί να πληκτρολογούμε. Άντε να κάνουμε κινήσεις στον αέρα και να ανιχνεύονται κάπως κτλ.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, udroxoos είπε

Έτσι μπράβο Λάκη. Να βγαίνεις αναφορά

Ευπειθώς αναφέρω ότι θέλω να μάθω για το ζώδιό μου. Κυρίως τα ερωτικά.

Δημοσ.
57 minutes ago, lakis_eo said:

Για την ιστορία.

Ποιός χρειάζεται τις καταραμένες sd κάρτες; Τι δίαολο κουβαλάτε μαζί σας που δεν χωράει στην εσωτερική μνήμη, αλλά ούτε και στο cloud; Έτσι γκρίνιαζες και όταν βγάλαν τα cd/dvd από τους υπολογιστές; Για τις δισκέτες θα μας πεις την γνώμη σου; 

Άντε, ας πούμε ότι δεν θες ασύρματα ακουστικά, για ένα λόγο που μόνο εσύ ξες. Αλλά γιατί όχι ενσυρματα με usb-c ; Γιατί έχεις τέτοια εμμονή με ένα άχρηστο βύσμα (μπανάνα) 40 ετών, που το μόνο που κάνει είναι να μεταφέρει ήχο;

Για ποίο λόγο θες αποσπώμενη μπαταρία; Δεν σου κάνει ένα powerbank (να φορτίζεις και της παναγιάς τα μάτια), αλλά θες να κουβαλάς μια μπαταρία που δεν κάνει τίποτα άλλο από το να μπαίνει σε ένα κινητό.

Περιμένω με αγωνία την άποψη σου για την έλλειψη υπερθύρθων αλλά και το πιο σημαντικό για την έλλειψη fm.

Για να δούμε...

Τις χρειάζονται όσοι δεν θέλουν να πληρώνουν cloud, η τσάμπα χωρητικότητα είναι λίγη.

Το πρόβλημα είναι ότι η συνεχιζόμενη χρήση της usb πιθανώς θα δημιουργήσει προβλήματα και δεν θα μπορούμε να φορτίσουμε.

Διότι θέλω να μπορώ να αλλάξω μπαταρία στα δύο χρόνια ώστε να μην χρειαζεται να κουβαλάω power bank πάνω μου.

Οι υπέρυθρες είναι υπερ-χρήσιμες. Οτιδήποτε έξτρα όπως το fm είναι καλοδεχούμενο και δεν επιβαρύνει σε τίποτα την εταιρία να το συμπεριλάβει.

• Like 3
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, JcD είπε

Για να δούμε...

Τις χρειάζονται όσοι δεν θέλουν να πληρώνουν cloud, η τσάμπα χωρητικότητα είναι λίγη.

Λίγη για τι; Εξήγησε ποιά αναγκή σε κάνει να χρειάζεσαι 1ΤTB ροζ βίντεο, μαζί σου; 

6 λεπτά πριν, JcD είπε

Το πρόβλημα είναι ότι η συνεχιζόμενη χρήση της usb πιθανώς θα δημιουργήσει προβλήματα και δεν θα μπορούμε να φορτίσουμε.

Πηγή: Εμπιστεύσου με φίλε.

6 λεπτά πριν, JcD είπε

Διότι θέλω να μπορώ να αλλάξω μπαταρία στα δύο χρόνια ώστε να μην χρειαζεται να κουβαλάω power bank πάνω μου.

Τι σε εμποδίζει να αλλάξεις μπαταρία τώρα;

7 λεπτά πριν, JcD είπε

Οι υπέρυθρες είναι υπερ-χρήσιμες. Οτιδήποτε έξτρα όπως το fm είναι καλοδεχούμενο και δεν επιβαρύνει σε τίποτα την εταιρία να το συμπεριλάβει.

Για πες; Χρειάζεσαι υπέρθθρες για την τηλεκοντρόλ στην τηλεόραση30 ετών στο χωριο;

• Thanks 1
  • Confused 3
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, JcD είπε

Για να δούμε...

Το πρόβλημα είναι ότι αν χρειαστεί να φορτίσεις το κινητό  θα ψάχνεις ή θα πρέπει να κουβαλάς ασύρματο φορτιστή/ Qi2 Power Bank. 

Προσωπικά δεν έχω πετύχει κάποιον να καρφώνει δίσκο σε κινητό. Ίσως οι επαγγελματίες αλλά αυτοί θα έχουν το Pro στην ανάγκη και κατά βάση τσαντάκι με την DSLR.

Για περιοδικό backup μπορεί να  αδειάσει χώρο το κάνεις και από υπολογιστή.

Δημοσ.
1 minute ago, lakis_eo said:

Λίγη για τι; Εξήγησε ποιά αναγκή σε κάνει να χρειάζεσαι 1ΤTB ροζ βίντεο, μαζί σου; 

Πηγή: Εμπιστεύσου με φίλε.

Τι σε εμποδίζει να αλλάξεις μπαταρία τώρα;

Για πες; Χρειάζεσαι υπέρθθρες για την τηλεκοντρόλ στην τηλεόραση30 ετών στο χωριο;

Ποια αξιόπιστη εταιρία δίνει ένα τεραμπαίτ τσάμπα? Που το πρόβλημα μα υπάρχει sd card υποδοχή, δεν σας φτάνει ip68 διότι κάνετε υποβρύχιο ψάρεμα με το κινητό?

Πηγή θέλεις για το γεγονός ότι ένα εξάρτημα χαλάει από υπερβολική χρήση? 😅

Το κόστος και η πιθανότητα να δημιουργηθεί πρόβλημα στην συσκευή ένεκα κακής επισκευής αφού θέλει εξειδικευμένο τεχνικό με εμπειρία για την αλλαγή.

Σε οποιοδήποτε airbnb/ξενοδοχείο ανά τον κόσμο. Και πάλι δεν βλέπω τον λόγο του να ΜΗΝ υπάρχουν όλα τα παραπάνω!

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, JcD είπε

Ποια αξιόπιστη εταιρία δίνει ένα τεραμπαίτ τσάμπα? Που το πρόβλημα μα υπάρχει sd card υποδοχή, δεν σας φτάνει ip68 διότι κάνετε υποβρύχιο ψάρεμα με το κινητό?

Πηγή θέλεις για το γεγονός ότι ένα εξάρτημα χαλάει από υπερβολική χρήση? 😅

Το κόστος και η πιθανότητα να δημιουργηθεί πρόβλημα στην συσκευή ένεκα κακής επισκευής αφού θέλει εξειδικευμένο τεχνικό με εμπειρία για την αλλαγή.

Σε οποιοδήποτε airbnb/ξενοδοχείο ανά τον κόσμο. Και πάλι δεν βλέπω τον λόγο του να ΜΗΝ υπάρχουν όλα τα παραπάνω!

Ναι αλλά δεν απαντάς.

Δε σε χαλάει ας πούμε να πληρώνεις 100 ευρώ για μια sd, αλλά για cloud θέλεις τζάμπα. Και ξαναρωτάω, τί θες 1TΒ βίντειο σε ένα κινητό; 

Από την υπερβολική χρήση, χαλάει μόνο το Usb. Τα άλλα, οθόνες, επεξεργαστές κτλ, δεν χαλάνε.

Αλλαγή μπαταρίας από τεχνικό, θα προκαλέσει βλάβη. Πηγή: Εμπιστεύσου με.

Έχεις πάει τα τελευταία 200 χρόνια σε ξενοδοχείο, και δεν είχαν τηλεκοντρόλ, και έμεινες να κοιτάζεις την τηλεόρσαη κλειστή; 

Και δισκέτες δεν παίρνουν τα κινητά, εκεί το βλέπεις ή όχι το λόγο;

• Thanks 1
Δημοσ.
12 minutes ago, lakis_eo said:

Ναι αλλά δεν απαντάς.

Δε σε χαλάει ας πούμε να πληρώνεις 100 ευρώ για μια sd, αλλά για cloud θέλεις τζάμπα. Και ξαναρωτάω, τί θες 1TΒ βίντειο σε ένα κινητό; 

Από την υπερβολική χρήση, χαλάει μόνο το Usb. Τα άλλα, οθόνες, επεξεργαστές κτλ, δεν χαλάνε.

Αλλαγή μπαταρίας από τεχνικό, θα προκαλέσει βλάβη. Πηγή: Εμπιστεύσου με.

Έχεις πάει τα τελευταία 200 χρόνια σε ξενοδοχείο, και δεν είχαν τηλεκοντρόλ, και έμεινες να κοιτάζεις την τηλεόρσαη κλειστή; 

Και δισκέτες δεν παίρνουν τα κινητά, εκεί το βλέπεις ή όχι το λόγο;

Σου απαντάω κανονικότατα, την sd την πληρώνω μία φορά όχι μηνιαίως ή ετησίως. Προφανώς και χρειάζεται ο κόσμος 1Tb ειδάλλως δεν θα πωλούσαν συσκευές με τέτοια χωρητικότητα.

Πολύ καλή επισήμανση, βεβαίως και χαλάνε οπότε και θα πρέπει οι εταιρίες να τα κάνουν ποίο επισκεύασημα και όχι το ανάποδο.

Δεν είναι το ίδιο να έχει σχεδιαστεί η συσκευή να μπορεί να αλλάξει ο χρήστης μπαταρία μόνος του και το ίδιο να θέλει ολόκληρη διαδικασία, προφανώς και τα γνωρίζεις αυτά αλλά τρολάρεις.

Συνεχώς, είτε δεν έχει μπαταρίες είτε δεν υπάρχει τηλεκοντρόλ, σε ξενοδοχεία των 4ων αστέρων μάλιστα.

Δεν απαντάς όμως, ποιός ο λόγος να μην έχουν όλα τα παραπάνω οι συσκευές?

• Like 2
Δημοσ.
3 hours ago, pcos said:

και θα το αντιγραψουν ολοι B)

Να υποθέσω δεν διάβασες καθόλου το άρθρο έτσι; Αλλιώς θα διαβάζεις ότι κάποιοι το εχουν από το 2019 , οπότε ποιος αντιγράφει ποιον ;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, JcD είπε

Σου απαντάω κανονικότατα, την sd την πληρώνω μία φορά όχι μηνιαίως ή ετησίως. Προφανώς και χρειάζεται ο κόσμος 1Tb ειδάλλως δεν θα πωλούσαν συσκευές με τέτοια χωρητικότητα.

Πολύ καλή επισήμανση, βεβαίως και χαλάνε οπότε και θα πρέπει οι εταιρίες να τα κάνουν ποίο επισκεύασημα και όχι το ανάποδο.

Δεν είναι το ίδιο να έχει σχεδιαστεί η συσκευή να μπορεί να αλλάξει ο χρήστης μπαταρία μόνος του και το ίδιο να θέλει ολόκληρη διαδικασία, προφανώς και τα γνωρίζεις αυτά αλλά τρολάρεις.

Συνεχώς, είτε δεν έχει μπαταρίες είτε δεν υπάρχει τηλεκοντρόλ, σε ξενοδοχεία των 4ων αστέρων μάλιστα.

Δεν απαντάς όμως, ποιός ο λόγος να μην έχουν όλα τα παραπάνω οι συσκευές?

Χαρά στην υπομονή σου να προσπαθείς να εξηγήσεις το αυτονόητο.

Αφού σου είπε ότι αυτός δεν τα χρειάζεται.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 minute ago, udroxoos said:

Χαρά στην υπομονή σου να προσπαθείς να εξηγήσεις το αυτονόητο.

Αφού σου είπε ότι αυτός δεν τα χρειάζεται.

Είμαι σε άδεια και βαριέμαι, τι άλλο να κάνω? 😆

• Haha 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Chocobo είπε

Η εταιρία θα κινηθεί εκεί που βλέπει χρήμα. Όπως αναφέρει και στο κείμενο ΕΑΝ το 17 αποδειχθεί επιτυχία , ενδέχεται να.....

Άρα κανένας εξαναγκασμός.Αν η μάζα αγοράσει το 17 Air δίχως αύριο δεν μπορούμε να μιλάμε για εξαναγκασμό. Δεν σου αρέσει αυτή η φιλοσοφία και το που κατευθύνεται ? ΜΗΝ ΑΓΟΡΑΣΕΙΣ....Αν δεν πουλήσει ένα μοντέλο η Apple και η κάθε Apple δεν θα ξαναβγάλει απλά και θα επιστρέψει εκεί που είχε κέρδη.

Η έλλειψη SD slot , headset jack , απουσία φορτιστή , αποσπώμενη μπαταρία κλπ που γράφονται είναι ΟΛΑ δικό μας φταίξιμο.

Έχεις δίκιο έτσι πρέπει να γίνει..απλα η ΕΕ αν δεν υπήρχε για να πιέσει στο θέμα με το type C ούτε πρόκειται να το είχαν κάνει μέχρι σήμερα..το ίδιο κ με τις αποσπωμενες μπαταρίες που η ΕΕ το έχει κάνει υποχρεωτικό σε 2 χρόνια όλα τα κινητά, να μπορεί ο καταναλωτής να αλλάζει την μπαταρία του μόνος του, δηλαδή το αυτονόητο κ να μην χρειάζεται να πηγαίνουμε σε τεχνικό όταν πριν πολλά χρόνια τις μπαταρίες τις αλλαζαμε μόνοι μας 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έχω την απορία, ποιος προτιμάει λεπτό κινητό σε τέτοιο μέγεθος με μιρκότερη μπαταρία;

Οκ ελαφρύ και μικρό καταλαβαίνω ότι υπάρχουν χρήστες που το προτιμούν αλλά μεγάλο και λεπτό με χάλια μπαταρία για ποιο λόγο...

Θέλω επίσης να δω τι θα λέει μετά για το περιβάλλον όταν έχει μόνο ασύρματη φόρτιση που έχει πολύ μεγαλύτερες απώλειες από την ενσύρματη.

Επεξ/σία από Jts
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...