Diavolos666 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου (επεξεργασμένο) 1 hour ago, manos08 said: Όλος ο κόσμος παρα έναν!😅 Ναι αλλά η τεράστια πλειοψηφία διαμαρτύρεται που δεν έχουμε πλέον SD Card slot στα κινητά, για να κάνεις backup on the go βολεύει και δεν μας χαλάει να έχουμε παραπάνω αποθηκευτικό χώρο, και σιγά τον φυσικό χώρο που πιάνει. Αυτό το έβγαλαν ξεκάθαρα για να πουλάνε cloud. Προσωπικά απλά αδειάζω το κινητό μου που και που στον υπολογιστή για να είμαι σίγουρος ότι θα έχω χώρο. Και αρκετοί ακόμα θυμώνουν για την έλλειψη jack 3,5mm το οποίο είναι industry standard για ενσύρματα ακουστικά, δεν είναι λογικό να αγοράζουμε ξεχωριστά ακουστικά μόνο για το κινητό. Εγώ π.χ. έχω τα Beyerdynamic 770 pro και δεν θα δεχόμουν να ακούσω μουσική σε υποδεέστερα ακουστικά. Το κινητό μου έχει jack 3,5mm, όσες φορές το χρησιμοποίησα έτσι με βόλεψε. Επεξ/σία 18 Μαρτίου από Diavolos666 1
Just_travel_everywhere Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 11 ώρες πριν, udroxoos είπε Μούφα! Οκ η φόρτιση, αλλά η συνδεσιμότητα με αξεσουάρ όπως dac, hdmi, mic, εξωτερικούς δίσκους κτλ. δεν θα είναι δυνατή. Δεν έχουν όλοι της ίδιες ανάγκες !! 11 ώρες πριν, eko13 είπε Για αυτό ακριβώς είμαι hater οσο δεν παει... Κάνει λαμογιες που υποτίθεται είναι πρακτικές, αλλά μόνο αυτήν βολεύουν... Και από κοντά οι άλλοι κατασκευαστές ακολουθούν γιατί βολεύονται και αυτοί... Έτσι οδηγηθήκαμε στην κατάργηση της αποσπωμενης μπαταρίας, της θύρας sd, της θύρας ακουστικών, του ραδιοφώνου κτλ. Σε λίγο θα πληρώνεις συνδρομή απλά για να λειτουργείς το κινητό σου!! Σε ανάγκασε κανείς να πάρεις apple ? Δεν νομίζω λαμόγια είναι όταν κάποιος σε κλέβει Ή σε παραπλανεί δεν θυμάμαι να σου επέβαλε κανείς να αγοράσεις το προϊόν της !! Οπότε κάτσε στο android !! 37 λεπτά πριν, Diavolos666 είπε Ναι αλλά η τεράστια πλειοψηφία διαμαρτύρεται που δεν έχουμε πλέον SD Card slot στα κινητά, για να κάνεις backup on the go βολεύει και δεν μας χαλάει να έχουμε παραπάνω αποθηκευτικό χώρο, και σιγά τον φυσικό χώρο που πιάνει. Αυτό το έβγαλαν ξεκάθαρα για να πουλάνε cloud. Προσωπικά απλά αδειάζω το κινητό μου που και που στον υπολογιστή για να είμαι σίγουρος ότι θα έχω χώρο. Και αρκετοί ακόμα θυμώνουν για την έλλειψη jack 3,5mm το οποίο είναι industry standard για ενσύρματα ακουστικά, δεν είναι λογικό να αγοράζουμε ξεχωριστά ακουστικά μόνο για το κινητό. Εγώ π.χ. έχω τα Beyerdynamic 770 pro και δεν θα δεχόμουν να ακούσω μουσική σε υποδεέστερα ακουστικά. Το κινητό μου έχει jack 3,5mm, όσες φορές το χρησιμοποίησα έτσι με βόλεψε. Θα σου πω για την κάρτα μνήμης Και εγώ και ο φίλος μου είχαμε την ίδια άποψη ότι είναι πάρα πολύ χρήσιμο το να έχει μία συσκευή μία κάρτα μνήμης. Παρόλα αυτά όμως όταν την αφαιρέσανε και είδαμε ότι η συσκευή και γενικά οι συσκευές πετάνε από ταχύτητα τότε αλλάξαμε το σκεπτικό μας. Επίσης να σου αναφέρω το έξης ότι όταν κλέψανε το κινητό του φίλου μου στην κάρτα μνήμης είχε και προσωπικές στιγμές. Εάν σου κλέψουν σήμερα το κινητό θα μπορούσε να το ανοίξει κάποιος και να πάρει τις προσωπικές φωτογραφίες σου από μέσα; Όχι οπότε τουλάχιστον είσαι κάπως κερδισμένος από την ιστορία. Και πάλι σου λέω κι εμένα μου αρέσει να υπάρχει κάρτα μνήμης αλλά 1
Diavolos666 Δημοσ. 18 Μαρτίου Δημοσ. 18 Μαρτίου 1 hour ago, Just_travel_everywhere said: Δεν έχουν όλοι της ίδιες ανάγκες !! Σε ανάγκασε κανείς να πάρεις apple ? Δεν νομίζω λαμόγια είναι όταν κάποιος σε κλέβει Ή σε παραπλανεί δεν θυμάμαι να σου επέβαλε κανείς να αγοράσεις το προϊόν της !! Οπότε κάτσε στο android !! Θα σου πω για την κάρτα μνήμης Και εγώ και ο φίλος μου είχαμε την ίδια άποψη ότι είναι πάρα πολύ χρήσιμο το να έχει μία συσκευή μία κάρτα μνήμης. Παρόλα αυτά όμως όταν την αφαιρέσανε και είδαμε ότι η συσκευή και γενικά οι συσκευές πετάνε από ταχύτητα τότε αλλάξαμε το σκεπτικό μας. Επίσης να σου αναφέρω το έξης ότι όταν κλέψανε το κινητό του φίλου μου στην κάρτα μνήμης είχε και προσωπικές στιγμές. Εάν σου κλέψουν σήμερα το κινητό θα μπορούσε να το ανοίξει κάποιος και να πάρει τις προσωπικές φωτογραφίες σου από μέσα; Όχι οπότε τουλάχιστον είσαι κάπως κερδισμένος από την ιστορία. Και πάλι σου λέω κι εμένα μου αρέσει να υπάρχει κάρτα μνήμης αλλά Ε, καλά το να μην μας βάζουν κάρτα μνήμης για να μην μας πάρουν τις φωτογραφίες αν μας κλέψουν το κινητό όμως δεν είναι επιχείρημα, στην τελική όποιος φοβάται ας μην βάλει κάρτα μνήμης. Εγώ θα του έβαζα μία και θα την είχα μόνο για back up, στο κινητό μπορείς να θέσεις ποιος είναι ο κύριος χώρος αποθήκευσης. Π.χ. για φωτογραφίες κατευθείαν από την φωτογραφική δεν λέει γιατί θα αργούσε υπερβολικά να σώσει και αν το βίντεο ήταν τίποτα 4Κ δεν θα το προλάβαινε. Τέλος πάντων, να 'χαμε να λέγαμε, εγώ αλλάζω κινητό μία φορά στην δεκαετία, θα μείνω με το xiaomi του 2019 μέχρι να μην λειτουργεί πλέον. Μέχρι τώρα ούτε μπαταρία χρειάστηκε να του αλλάξω και δεν κάνω και υπερβολική χρήση κινητού, το έχω για τηλέφωνο, φωτογραφίες μία στις τόσες και για τίποτα εφαρμογές winbanking. Πολύ σπάνια το έχω χρησιμοποιήσει on the go για μουσική με ακουστικά με jack 3,5mm.
Choulio Δημοσ. 22 Μαρτίου Δημοσ. 22 Μαρτίου Στις 18/3/2025 στις 6:59 ΜΜ, Diavolos666 είπε Αν θέλουν να αφαιρέσουν το usb C port δεν θα περιμένουν να δουν τι θέλει ο κόσμος γιατί ο κόσμος θα επιλέξει αυτά με παραπάνω θύρες. Φαντάσου το ίδιο κινητό να έχει 3~4 version, ένα χωρίς θύρες, ένα με μία θύρα usb C και ένα που να έχει και θύρα usb C και jack 3,5mm... ο κόσμος θα έπαιρνε πάντα το τελευταίο. Αυτό είναι ένα διλημμα που πρακτικά δεν υπάρχει. Γιατί οι 3-4 version που περιγράφεις δε θα ήταν όπως το λες δηλαδή ίδια με τη μόνη διαφορά την έλλειψη θυρών κλπ. Η θύρα usb-c το jack κλπ πιάνουν χώρο. Αν έπρεπε να συγκρίνουμε μια συσκευή που τα έχει όλα αυτά με μια άλλη που δεν τα έχει θα έπρεπε να υπάρχει και ένα πλεονέκτημα στην δεύτερη. Είτε πάχος είτε μέγεθος είτε μεγαλύτερη μπαταρία. Αυτό το πλεονέκτημα φαίνεται ότι προτιμά αρκετός κόσμος. Κι αυτό τον κόσμο δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί νομίζετε ότι είναι όλοι σαν εσάς και θέλουν τα ίδια πράγματα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα